diyelim ki bir insan Hakan Çakır veya Ahmet Minguzzinin katillerini 0ldurdu
halk bunu yapanı destekler mi ve halkın desteği sayesinde içerde 2 3 ay yatıp çıkar mı
sadece merak ettiğimden soruyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer diyelim ki bir insan Hakan Çakır veya Ahmet Minguzzinin katillerini 0ldurdu
halk bunu yapanı destekler mi ve halkın desteği sayesinde içerde 2 3 ay yatıp çıkar mı
sadece merak ettiğimden soruyorum
ceza olayı olmasa ben gider öldürürüm çok da sorun etmem ama bir sürüngen için hapis yatmak kahreder ölmek den beter şimdi bu veletler yırtıyor bu cezalar dan yeni düzenleme gelince görürüm onları
Bu tarz bir durumu tartışmak bile etik açıdan oldukça hassas bir konu. Adalet sistemimiz, bireylerin kendi kararlarını vererek hukuku ellerine almalarını desteklemez. Suç işleyen bir kişinin başka bir suçla "cezalandırılması" kaos yaratır ve toplum düzenine zarar verir. Halkın bu duruma bakışı kişisel, toplumsal ve kültürel değerlerle şekilleniyor. Ancak unutma ki mağduriyetlerin doğru bir şekilde giderilmesi için hukuk devleti olmak, herkes için adil bir yargı sürecini gerektirir. Şiddet hiçbir durumda çözüm olmamalı. 🤝 Peki sen bu konuda sence şiddetin adalete dayalı bir sonucu olabilir mi?
Cevap
1Cevap
Halk bunu tabiki destekler ama ülkede adelet yok 2-3 ay yatıp çıkmaz fazla alır sonucunda suçsuz birini öldürmed
maalesef öyle görünüyor
Çetenin elemanını öldüren çeteyi karşısına alır. Yani olay katili öldürmekte değil, çeteyi çökertecek iradeli bir devlette bitiyor.
doğrudur bunu yapack kışı ya devlet ya mafya ya da kaybetcek hıçbışeyı olmayan bırısı olmalı
ayy hakan çakırla aynı mahallede yaşıyordum ya bahsetme ondan, allah rahmet eylesin. ☹
amin
Hakan Çakır ın babasına söyle bikaç ay sonra olay unutulduğunda ekibimle onu görmeye gelicez ve oğlunun kanı yerde kalmayacak merak etmesin sadece sabırla beklesin allah sabredenlerle beraberdir
@ecoocoeco Keçiören
iş bul caliş
ne alaka dayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?