Güncellemeler
+1 yıl
ses kaydı alsam çaktırmadan hani telefonda sesizde yanlış anlaşılır mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hocalar derste not yazdırırken hızlı söylüyorlar yetişemiyorum ne yapmalıyım ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hocaya yakın otur ses kaydı al
ön sırada
Aynen
Ama ilk hocadan izin al ses kaydı almak için
bizim sınıf menfaatçi kimse kimseye sınavda yardım dahi etmiyor
hoccaya açıklarım gerekirse
İlk izin al sonra sorun çıkmaması için de hocam böyle bı durum var yetişemiyorum seste tek bende kalıcak
kanka kimse kimseye not vermiyor
Sende kendine kadar çıkar çoğu der ki ben çalıştım not çıkardım diğeri bedavadan neden not sahibi olsun
kanka ben başladığımdan beri kimseden not istemedim sadece yetişemediğim kısımlar
İnşallah halledersin ya
2. sınıfım bide
Ne güzel
Ya bedavadan not sahibi olmak değil de işlerine geldiklerine veriyolar yardım amaçlı sıkışınca
Gruplaşma dışlama zorbalık olayı üniversitede de var maalesef herkes biliyo bunu da aw
Her türde insan var tek tabanca olmak en iyisi
Öyle zaten normalde de
Böyle zorlukları da çıkabiliyo işte bazen maalesef
Yapacak bir şey yok hayat şartları
Öyle öyle napalım artık aynen aw
Kabullenmek gerekiyo bi noktada gibi
Ama bize gelince hayat şartları o insanlara gelince hayatın güzel tarafları kolaylıklar imtiyazlar ayrıcalıklar ve şanslar oluyo nedense
Neyse susuyorum çok gerildim ben durduk yere yani ya of töbe yarabbim ya
İnsanlara zorbalık yaparak kendini rahatlamaya çalışan zavallı insanlar için hayatın güzel yanları diye bakmam aksine acırım
Orada kastettiğim şey onlara özenmek değil
Gerçek hayatın bir fragmanıydı üniversite resmen yani
Adaletsizlik
Dürüstlükle tek başına bi yerlere gelmeye çalışan her zaman eziliyo
Diğerleri de yolunu alıyo gidiyo maşallah yani isyan etmemek elde değil resmen artık
Bu kızın da bu konuyu açması bende bazı konularla ilgili olan öfkemi tekrardan canlandırdı alevlendirdi bi anlığına elimde de olmadan maalesef rahatsızlık verdiysem eğer sizlere kusura bakmayın arkadaşlar özür dilerim iyi değilim ruh hali olarak ben biraz da
Dediklerini anlıyorum ve katılıyorum ne kusuru özürlük bir sey yok sadece hayatın gerçekleri bunlar dürüstlüğün iyiliğin düşüklük gibi görülmediği günleri görmek dileğiyle
Amin inşallah ya gerçekten de o günleri görmek isterdim
Hayatın gerçekleri bunlar evet bunu bildiğim ve çoğunlukla da kabullenemediğim daha doğrusu kabullenmek istemediğim için de sinirlenebiliyorum hemen gerildim patladım sanırım bi anda yanlış kişilere artık dolunca da kusura bakma yine de ya ters gideceksin sandım bi an bana da ondan oldu biraz da artık napalım aman
Katıldığın için teşekkür ederim bana ayrıca da içimi rahatlattın böyle düşünen insanları görmek iyi geliyo bana açıkçası
İyi akşamlar
Ne demek ben teşekkür ederim iyi akşamlar
kanka ilk başlarda 1. sınıfken çevrem vardı ama şimdi
Bilgisayara yaz bilgisayar varsa tabi
ses kaydı alsam çaktırmadan hani telefonda sesizde yanlış anlaşılır mı
Bilmiyorum. Muhtemelen yanlış anlaşılır
Ses kaydı almak yasak diye biliyom
@Depresifpanda_12 yetişemiyorum be bizim sınıf menfaatçi
Benimkiler de öyleydi kimse notunu vermezdi kolay kolay kendi mal kankaları hariç
Üni hocaları sonradan yardımcı da olmuyo hatırlayınca daraldım şimdi aw
Anlayabiliyom seni bizim bi de İngilizce olunca daha da sıkıntıydı
Ama ses kaydı olayı suç sayılabiliyo diye duymuştum sanki o aralar
Hoca belki iyi biriyse izin verir mi bilemiyorum tabii ki de ama ya aw
@Depresifpanda_12 kanka keyfimden değil internetten çıkarcam farklı olcak
Yok olum keyfinden demedim ki zaten
Biraz agresif gördüm seni sjsj Yardımcı olmak istemiştim ben sadece duyduğumu söyleyerek o kadar hani durduk yere başın belaya girmesin diye
Aşağıdaki sedavenur'un dedikleri bana da mantıklı geldi bu arada
Aslında gizli de ses kaydı alabilirsin ortaya çıkmadıkça sorun olmaz gibisine hani ama bunu yapmak yerine hocaya danışsan dürüst olsan derdini anlatsan belki hoşuna gidebilir onun da yardım edebilir sana bro insafa gelip de kesin bi çözüm olmamakla ve hocaya artı insafına göre değişmekle birlikte
Ben de yaşadım bunları üni ortamı çok acımasız ikiyüzlü ve rekabetçi niyeyse
İnternetten zaten olmaz sonuçta her hocanın kendi notları farklı olabiliyo detayları veya vurgulamak istediği sınavda sıkıntı olabilir o yüzden internet genelde yüzeysel ve alakasız anlattığı için