Fındık; Türkiyenin en zor tarım ürünü.. hiç fındık toplama deneyiminiz oldumu, hiç hayatınızda bir kere olsun fındık topladınızmı?

Fındık; Türkiyenin en zor tarım ürünü.. hiç fındık toplama deneyiminiz oldumu, hiç hayatınızda bir kere olsun fındık topladınızmı?

Cevap
6Cevap
Evet annem babam Alzey de Tarkan’ın yaşadığı doğdu yerde toplamışlar:))
😁
Fıstık da zor djejsjkeks şaka şaka toplama şansım olmadı
Findik toplamadim ama toplamak isterdim 😊
Tavsiyem kesinlikle bulaşma
Koyun sagmaktan daha mi zor.
Zordur aradaki tek fark koyunu hergün 10 dakika sağarsın fındığı 1-2 ay toplarsın ama o 1 ay sana fazlasıyla yeterde artar
Hmm o kdr diyorsun yanijjj. Valla ben 300 koyunu sagmak daha zor diye dusunuyorum. Sahsen 2 saat icinden cikamiyoz. Findik denemedim ama sen zor diyorsan zordur 😊😊😇😇
İşin içinde 300 koyun varsa fındıkla yarışır o zaman ben koyun 10-20 tane falan zannetmiştim
He yok bir de kisin yavrularini alinca 2 katı oluyor zaten
Hepsi bebek gibi tek tek bakiyoruz. hastalaninca eve bile gsturiryoz kışın. Ve asilarini yapiyoruz.
Maşallah iyi kazanıyorsunuz o zaman bu işten sizin memleket neresi koyun baktığımıza göre doğuda bir yer :D
Hayir ic anadolu tahmin ett. Hem kokos hem koylu kizlardan hem uni okumaya calisannnn.
O nasıl bir tarif şekli 😀sivas mı ne
Kırşehir
He nasip olursa oralara da bi uğriycam
Hosgeldinnn. Hayirlisiyla gel. Hayirdir koyun icin falan mi
Gezmek için elbette :D
Yaaaa. Gezilecek pek yer yok yaaa. Ama nevsehirde var❤❤
Oralarıda gezecem zaten :D inşallah birgün
Insallah cok guzelll yerlerrrr 😇😇
Gidip görmek lazım bilemiyom
Hihim
Hayır, toplamadim
Ben fıstık topladım
Yoo toplamadımm
Toplamadım
Toplamadım
Toplamadım.
Çok kez
hayır toplamadım
içinde doğdum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fındık toplamak gerçekten emek isteyen ve sabır gerektiren bir iş. Karadeniz’in o yeşil doğasında insanın içini huzurla doldursa da fiziksel olarak hayli yorucu olduğunu biliyorum. Benim bir fındık toplama deneyimim olmadı, ama bu işi yapanların ne kadar büyük bir emeği olduğunu çok iyi anlıyorum. Senin böyle bir deneyim yaşadın mı? 🙂
Ben doğduğumdan beri fındık topluyorum
Senin böyle bir deneyimin olması çok özel. O emek ve zorlukları birebir yaşamak, değerini anlamak açısından çok kıymetli. Karadeniz’de yetişmiş gibi hissettim! 🍀