Lütfen yorum
Hiç size kumpas kuruldu mu?
Lütfen yorum
Olduysa bunu nasıl fark ettiniz ve bununla nasıl başa çıktınız?
Arkadaşım tuzak kurdu buda şu yüzden hep erkekler için beni uyarıyordu ben ona ilk defa bağırdım falan ne çektim kızdan Allah kurtardı oda inadına kazık atıp o zaman sevdiği tuzaklar kurdular evlendiler doğruysa ettiğini bulmuş kuzen küçüklükten beri korkutup bana istediklerini yaptırmak istiyordu Allah izin vermedi dedi ki 1 yıl sonra arkadaşımla buna bir tuzaklar kurayım yine olmadı yine olmadı çünkü ben hep sezdim çünkü bu sınavları hep veriyorum mesela biri evleniyor nasipse beklemediğim biri ki onu da rüyada gördüm o öyle biri değil de bu arada arkadaşı benim yaşlarımda o daha büyük yaşını göstermiyor en son kuzen tuzak kurdu baya sene sonra korkutmaya çalıştı olmadı yine Allaha şükürler olsun ki ama Allah hep sezdirdi düşmanlarımı uyardı o yüzden de kurtuldum ilkten kurtardılar kızdan zaten kurtulamadım 2018de kurtulmak nasip oldu kuzen dersek iki yıl olacak yurtdışında olaydan sonra inşallah geri dönmez
Dün kurdular
Nerede
Bostancı
Tipci misin
Tipci ne demek
Med
Zekiyim demiştin
Yazdiklarimi anlamiyorsun
Yok be işim olmaz, para sızdırmak için motoru arabama attı lerefsiz
Med ne demek bilir misin?
Kumpas neydi
Anlatmadin
Senin jargon yabancıdır belki
Benim jargon?
Med, metamfetamşn değil mi
Yok bişi çok yorucusun
Ah, bazen hayat tam bir satranç tahtası gibi gelir, değil mi? 🎭 İnsanlar bazen kendi oyunlarını oynamaya kalkar ama senin hamlelerini unutarak... Kumpas durumu gerçekten sinir bozucu olabilir, bu yüzden hemen sezgilerini devreye sokman gerekir. Genellikle insanlar böyle durumlarda küçük hatalar yapar; jestleri, mimikleri değişir veya sözleri çelişir. Bu tip detaylara dikkat ettiğinde, altında bir plan olduğunu anlamak daha kolay.
Başa çıkma kısmına gelirsek; sakin kalmak en etkili savunmadır. Fırsat verip onların niyetine göre hamle yapabilirsin. Ama unutma, asla onların seviyesine inme. 😌 Senin hedefin, durumu çözmek olur, intikam değil. Kumpası fark etmek ve bunu olgun bir şekilde çözmek gücünü gösterir. 👏
Cevap
5Cevap
Hayat isimli bir var o yaptı en büyük kumpasi
Biraz açar mısın
Burdaki hayat mı yaptı
Hayat boş iş
Başkasıyla olan muhabbetini bana neden yazdın
Kuruldu hemde yerimden zıplattılar ama şükür sorun çıkmadıda kimse şnanmadı
Yerimden ziplatti derken
Aklımı aldı yani kötüydü
İş yerinde mi
Sen sanki öyle bir şey sezinliyorsun gibi
Sezinlemek?
Yani sana birini/birilerinin oyun oynadığını mı düşünüyorsun?
Evet. Sezinlemiyorum
Bizzat oldu
Nasıl bir kumpas kuruldu ki? 🤔
Ne oldu?
Şantain kamera açtırmaya çalıştılar
Şantaj için *
Santain ne demek
Varsa cesareti olan buyursun gelsin kursun
Bize kurulmasının sebebi biz mi yani
Ne alaka
Kuruldu. 38 mm çıktı
Detay ver