Diğer Deredeki taşları hiç topladığın oldu mu? barbar8888888888 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Taşları sevenler buraya deredeki taşları topladıgın oldu mu Deredeki taşları hiç topladığın oldu mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Hayır hiç olmadı. 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Herkes ya da her şey olduğu yerde iyiymiş ben o taşı Sudan çıkardıktan sonra anladım bunu doğallığını rengini parlaklığını sudan aldığı kessin o yüzden alıp bakmış geri bırakmış insanım 😌 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Birbirine vurduğunda kıvılcım çıkaran taşları topladım sadece. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evet. Derelerde farklı renklerde taşlar oluyor ve bu çok hoşuma gidiyor. Dereye gittiğim zaman taş topluyorum bazen. 1 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır mrzallah altında yılan çıkar 0 1 Yorumla barbar8888888888 1 yıl Yılandan korkmam benim soy adım acımasız Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmadı deryeede gitmedim hiç 0 0 Yorumla
rubytheghost Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Yemek pişirmek için bazen taş çıkarıyorum nehirden 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. olmadı 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Olmuyeah. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır hiç olmadı.
Herkes ya da her şey olduğu yerde iyiymiş ben o taşı Sudan çıkardıktan sonra anladım bunu doğallığını rengini parlaklığını sudan aldığı kessin o yüzden alıp bakmış geri bırakmış insanım 😌
Birbirine vurduğunda kıvılcım çıkaran taşları topladım sadece.
Evet. Derelerde farklı renklerde taşlar oluyor ve bu çok hoşuma gidiyor. Dereye gittiğim zaman taş topluyorum bazen.
Hayır mrzallah altında yılan çıkar
Yılandan korkmam benim soy adım acımasız
Olmadı deryeede gitmedim hiç
Yemek pişirmek için bazen taş çıkarıyorum nehirden
Evet oldu
Yeap
olmadı
Denizden topladım
Olmuyeah.