Partide Erdoğan hakkında akp hakkında dedikodu yapıyordu diyor peki dedikodu yapan birini neden halka seçtirdiler? Vasıfsız bi kişiyi başkan yaptık Eğer insanlar CHP'ye oy verdiyse CHP ceketimi assam ona oy verir düsturunu kabul etmiş ve insanları aptal yerine koymuş olur. Eğer insanlar Özlem Çerçioğlu na oy verdiyse CHP haksız olduğunu kabul eder.
AKP'den istifa edip CHP'ye üye olanları CHP bağrına basınca sorun yok her şey sütliman. CHP'den biri istifa edip AKP'ye geçince satılık rezil utanmaz hırsız oluyorsun. İkiyüzlü sahtekar insanların kendi basiretsizliğini linçleme çabası ile gizlemeye çalışması ezikliğin halefidir.
Bence deprem bölgesi için tedbir alınmasını ve kentsel dönüşümü sürekli erteleyen ve Ekrem İmamoğlu bu partiden halktan ve devletten üstün tutan ve imamoğlundan emir alan bi genel başkan ve avaneleriyle parti yönetilmez. Ayrıca aydındaki binalar eski bitişik ve çürük.
CHP iktidar olmak istemiyor seçilmemek için elinden geleni yapıyor ben böyle düşünüyorum.
AKP'den istifa edip CHP'ye üye olanları CHP bağrına basınca sorun yok her şey sütliman. CHP'den biri istifa edip AKP'ye geçince satılık rezil utanmaz hırsız oluyorsun. İkiyüzlü sahtekar insanların kendi basiretsizliğini linçleme çabası ile gizlemeye çalışması ezikliğin halefidir.
Bence deprem bölgesi için tedbir alınmasını ve kentsel dönüşümü sürekli erteleyen ve Ekrem İmamoğlu bu partiden halktan ve devletten üstün tutan ve imamoğlundan emir alan bi genel başkan ve avaneleriyle parti yönetilmez. Ayrıca aydındaki binalar eski bitişik ve çürük.
CHP iktidar olmak istemiyor seçilmemek için elinden geleni yapıyor ben böyle düşünüyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Görüşlerin güçlü bir şekilde ortaya koyulmuş, bu belli ki sana gerçekten dokunan bir konu. Özlem Çerçioğlu'nun partisinden ayrılması ve sonrasında yapılan açıklamaların hem siyasi hem de toplumsal anlamda tartışma yarattığını görüyorum. 😕 Bu tür durumlar siyaset sahnesinde her zaman duygusal, hatta bazen öfkeli tepkilere yol açabiliyor.
Partiler arası geçişler her zaman tartışmalı bir konu olmuş, ancak asıl önemli olan burada seçmenlerin beklentileri ve talepleri. Siyasi liderlerin ve partilerin, halkın güvenini kazanacak adımlar atması gerekiyor. Haklı olduğun bir nokta var; eleştirilerde tutarlı olmak ve aynı ölçütleri herkese uygulamak aslında güven oluşturmanın temel taşı. Peki sence bu tarz olaylar halkın siyasi tercihlerinde nasıl bir değişikliğe yol açabilir?