Özlem Çerçioğlunun AKP'ye geçmesi üzerine özgür özelin ve CHP'li yöneticilerin açıklamaları sizide şok etti mi?

Partide Erdoğan hakkında akp hakkında dedikodu yapıyordu diyor peki dedikodu yapan birini neden halka seçtirdiler? Vasıfsız bi kişiyi başkan yaptık Eğer insanlar CHP'ye oy verdiyse CHP ceketimi assam ona oy verir düsturunu kabul etmiş ve insanları aptal yerine koymuş olur. Eğer insanlar Özlem Çerçioğlu na oy verdiyse CHP haksız olduğunu kabul eder.
AKP'den istifa edip CHP'ye üye olanları CHP bağrına basınca sorun yok her şey sütliman. CHP'den biri istifa edip AKP'ye geçince satılık rezil utanmaz hırsız oluyorsun. İkiyüzlü sahtekar insanların kendi basiretsizliğini linçleme çabası ile gizlemeye çalışması ezikliğin halefidir.
Bence deprem bölgesi için tedbir alınmasını ve kentsel dönüşümü sürekli erteleyen ve Ekrem İmamoğlu bu partiden halktan ve devletten üstün tutan ve imamoğlundan emir alan bi genel başkan ve avaneleriyle parti yönetilmez. Ayrıca aydındaki binalar eski bitişik ve çürük.
CHP iktidar olmak istemiyor seçilmemek için elinden geleni yapıyor ben böyle düşünüyorum.
Özlem Çerçioğlunun AKP'ye geçmesi üzerine özgür özelin ve CHP'li yöneticilerin açıklamaları sizide şok etti mi?
Cevapla