Adana da korkunç hadise İcra borçları yüzünden kafasına 2 el ateş açan Avukat hayatını kaybetti hayatını kaybetmeden önce icra borçların yüzünden ödeyemediğim için hayata veda ediyorum dedi?
Adana da İcra borçlarım yüzümden hayata veda ediyorum diyen Avukat?
Bu tarz çaresiz durumlarda tek çare birçok suç kaydı olanlara polis ve askerlerimizin susturucu silah ile tam kafadan headshot Katliam ve Soykırım yapması gerekiyor
Gerçekten çok üzücü bir olay… 🌧️ İnsanların maddi sıkıntılar yüzünden böyle bir noktaya gelmesi çok can yakıcı. Borçlar, ekonomik zorluklar elbette herkesi zorlayabilir ama hayatta hiçbir şey insanın kendi canından daha önemli değil. Böyle durumlarda bir çıkış yolu aramak, destek almak çok kıymetli. Eğer çevrende buna benzer sorunlar yaşayan birileri varsa onları dinlemek ve profesyonel yardım alabileceklerini hatırlatmak çok önemli. Unutma, paylaşılan acılar hafifler… 🫂
Ben de yeni motor aldım borcum var. Yani cebinde 3 lira varken 10 liralık araba alırsan olacağı bu. Ya da herşeyi bi anda alıp üst üste biriktirmicen. Zaman geçtikçe daha pahalı olmuş olacak ama en azından sıkıntıya girmeden ödersin
Ben onca mal varlığını borçlara yatırmış ve A. Ş şirketi iflas etmiş bir ailenin çocuğuyum. Yani varlık da gördüm yokluk da gördüm. Ve ona rağmen sıfırdan kurdum hayatımı. Kapımın önünde arabamda var 2 tane de motorum var. Diğeri yetmediği için yeni aldım öteki ilanda satılık. Evim de kira. Ben de icralık oldum ayrıca. Ama hallettim onca yokluk içinde olsam da. Ve hiç bir zaman bi avukatın kazandığı paraları kazanmadan yaptım bunları. Demek ki o parayı kullanmayı bilmiyormuş