Esimin borcu yüzünden kaynanam beni eltimin yanında azarlamaya kalkti?

Esimin 30 civari borcu vardı. Düzenli oduyodu evlendikten sonra altınlar hep eşya masrafina gidince toplu kapatamadik. Tam evlendik esimin çalıştığı yer batınca işsiz kaldı. Borç 6 ay kadar ödenmedi banka da sagolsun hemen icra yoluna gitti tam eşim iş buldu ama yapılandırma kabul etmediler haciz davası oldu kayinvalidemle konuştuk.. Ben dedim ki kimseye söylemeyin bu mevzuyu kaynanam da söylemeyelim dedi. Sen git eltime söyle eltim de kaynanamin yanında birden sordu bende halledilcek varlığa geçsin borç yapilanacak avukatla halledicez dedim. Kaynanam eltimin yaninda beni azarlamaya başladı. Bende eşimin borcu yüzünden bana yüklenmenin ne anlamı var şu an dedim kapattim. Ben mesafemi koydum. Eşime durumu anlattım beni azarlama hakki yok kimsenin yanında hem gidip niye anlatıyor bu bizim aile mevzumuz dedim.. Eşim de haklısın azarlayamaz dedi. Eşim de ortada daha fazla saygısızlık olmasın yeter ki.. Koy mesafeni ben kızmam karışmam sana dedi.. önceden annem üzülmesin diye haklı haksız demez onu savunurdu şimdi bana karışmıyor.. Haksız olduğumu düşünmüyorum ben siz ne dersiniz?

Esimin borcu yüzünden kaynanam beni eltimin yanında azarlamaya kalkti?