4 senelik iliskim bitti ve borc istiyor yuzsuzluk? Beni kulandi mi :(( ?

4 sene iliskim vardi, bu ilk 2 sene cok iyi gecti ondan sonrasi kavgalar basladi eski sevgilim 6 ay vermisti ben istemedim zorladim ama bir birimizin degeri anlamak icin disimi hadi ordan. Geri konustuk sonrasi olan oldu: profiel herkese acmalar, sifre degistirme bir birimize guvenmemiz lazim disarda el el gezmek yok milet laf eder bunlar cok gucume gitti zaten basta gbi bulusmiyoduk aramizda 66km mesafe var ve 1 seneder ise girdim onun evinden 15km hic is cikisi gelmedi.. ama sorun degil hep ben gittim ona.

guveniyorum ama sevmedigim hareketler: profiel acmalar, kizlar takip etmeler ne alaka? Ben yapmiyom yapsamsa kiziyor?

Hep ayni kavgalar tartismalar oda bikti gecen hafta iliskiyi bitirdi acimadan. Bundan oncede kac kes bitirdi hep yalvardim canım gbi hic bir zaman bitti demedim ama bu kes ciddi bitirdi. Hemen kizlar takip etmeler..

Bu ara dan sonra bu borc veriyor birine o kisi de parayi alip kaciyor borclu kaliyor (kim nedir, hangi banka) hic demedi ustune vardimda kizardi.. bende yardim ettim 2 sene kac euro lar verdim ama sorun etmedim cabuk evleniriz diye yardim ettim ama seyi cikti smdi utanmadan "napiyon, bana bu kadar euro yoliyabilirmisin, acil olmazsa yazmam" verdigim paralar helal olsun konu o degil ben sadece verdigim degeri goremedim diye uzuliyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Cok uzun oldu & cok yazi hatasi varsa kbakmayin lutfen

Onun sevgisinden emin (d) im ama kavgalar yuzunden bikti falan ama bende bu borc konusunda biktim nerdeyse tum maasim ona gidiyordu ailemden sakli :(( sirf o zor durumda kalmasin diye hep daha cabuk evlenelim diye hayirlisi buymus uzulsemde

Bana parayi ilerde geri odicegini soyledi gecen hafta parasinda degilim sadece degerim bilinseydi keske
Güncellemeler
+1 yıl
Bugun 15u gibi aradi beni ama acmadim. Sizce ne icin ve napmaliyim? Mesaj yazsam mi neden aradin diye :// gece mesajina cevap vermedim
4 senelik iliskim bitti ve borc istiyor yuzsuzluk? Beni kulandi mi :(( ?