2 kişiden 2500tl alacağım var ve şu an paraya ihtiyacım var.Görsel dikkat şeysi 😂Biri sana borcum yok diyor (11ay önce aldı) diğeri ise şu an sıkışığım sonra veririm diyor 🙄
2 arkadaşla bir işe girisicez 2000tl para lazım. Nereden ya da hangi bankadan alabilirim? Lüften yardımcı olun...
Bende aynı durumdan muzdaribim 🙄 2000-3000 arası alacağım var ne isteyebiliyorum ne de aldıkları parayı vermek gibi bir düşünceleri var 😑 resmen enayi yerine koyuyorlar...
Borcu olan biri vardı istedim param yok dedi bende anlayışlı bir şekilde çözüm önerisi sundum böbreğini sat paramı getir dedim sanırım daha iyi bir çözüm buldu böbreğini satmadan iki gün sonra paramı getirdi. Kimsede param kalmaz alırım.
Bu devirde babana bile borç vermeyeceksin! Kimi unuttum der vermez kimi telefonunu açmaz! Kimi ölü taklidi yapar 🙄 onun için para yok diyorum artık kimseye zırnık koklatmıyorum...
Maalesef evet. Arkadaşım dediğim insanlara iyi niyetimden borç verdim ama hiç biri borcunu ödemedi. Ben de defterden sildim hepsini. Yazıklar olsun diyorum.
En İyi Cevaplar