Arkadaşlar sevgilim daha önce benden bir miktar borç para aldı , çok büyük bir miktar değil bu para ama yinede benim için önemli çnkü kolay kazanmıyorum o parayı. İsterken daha sonra öderim dedi ama ses falan çıkmadı. Ben istedim tamam atayım dedi hafta sonu eft olmuyo falan geçiştirdi tekrar sordum tamam dedi vs. Vermedi kısaca.
Benimde tekrar istemeye yüzüm yok
ha birdaha borç verir miyim vermem. Ama aldığı paraları az da olsa geri vermesini istiyorum çnkü ben ona zor zamanında yardım ettim bu defa da ben sıkıştım
siz olsanız yaparsınız?
Benimde tekrar istemeye yüzüm yok
ha birdaha borç verir miyim vermem. Ama aldığı paraları az da olsa geri vermesini istiyorum çnkü ben ona zor zamanında yardım ettim bu defa da ben sıkıştım
siz olsanız yaparsınız?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben de birine borç verince, sanki borç alan benmişim gibi geri istemeye hep çekinirim.. Genelde parayı istemeyince de karşı taraf vermiyor maalesef.. Sevgili durumunda nasıl yapardım bilmiyorum ama galiba karşımdaki kız olduğu için zaten ona borç versem geri almayı düşünmezdim bile.. Bir erkek olarak ondan borç aldıysam da en kısa sürede öderdim.. Yani açıkçası sevgilin güven vermiyor..
Biliyorum durumun farkındayım ama şu an benim tek derdim ondan paramı kurtarmak , sonra naparsa yapsın zaten umrumda değil
😕 Keşke hemen güven duymasanız insanlara.. Bence bir kez daha iste muhtemelen yine aynı tavrı yapacaktır, sonra varsa abin vs. şikayet et gözünü korkut başka da bir yol gözükmüyor maalesef..
Yazık sana o tarz adamlar sadece kullanır karşısındaki insanı ayıp sevgilim benden parami ver neden vermiyorsun diye borç aldgm parayi istese utancimdan yüzüne bakamam. O parayida veririm bi şekilde. Ve sunuda söyliyim zor zamanında yardım ettim demişsin ama muhtemelen seni kandirmistir para almak için
Böyle muhabbetlerin sonu genelde. Ben senin için biton para harcadım, gittiğimiz mekanları ben ödedim çirkefliğine dönüşür parayı vermemek için
Umarım dönüşmez
Borçtan nefret ettiğim kadar başka bişeyden nefret etmedim sanırım
Hepsini bir kerede ödemez. Tavsiyem 2 parçada alman
Valla bende dun zar zor geri aldim verdigim parayi. Benim arkadas oyle seyler yapmaz diye tahmin etmistim zaten ama cok uyusak sanki agirdan aliyor yani kendi parasi olmadigi icin belki pek umursamadi. 5 bulusma ayarladik, kendisi ayarliyor bide su saat olur mi diye, hepsine bi bahane yok sarjim 2 yok uzaktayim yok yetisemicem bi saat sonra yapalim mi yarin olur mu vs vs 5 gun uzadi sonunda dun aksam verdi…
kadınından borç almak çok saçma hiç kimsesi yokmuymuş da sevgilisinin kazancından istiyor başlı başına yanlış.
Bilemiyorum artık zor durumda kaldım yoksa istemezdim falan demişti parayı geri verceği tarihe kadar söylemişti ama verdiğime bin pişman oldum
Gerçekler acıdır kusura bakma ama bu adam seni para için kullanmış.
İste alırken iyiydi verirken niye kötü paraya ihtiyacım var de
Karaktersizlik başrol oyuncu
Aynen öyle
İstedim istedim vermedi ben utanıyodum isterken :(
Yapabilceğim bişey yok sanırım
Paranı p*ç edecek Ya insan nasıl senden borç İSTER 100 yıl aç kalsam kimseden para istemem
Bnde isteyemem kimseden zor durumda kaldım diyince vermiştim
Yüzüne tükürmelik tüküresim geldi
Söyle direk sıkıştım ödemem var de en azından 500 500 ver de
Söyledim kaç defa
Zaten çok büyük bir miktar değil ama bende sıkıştım
Birde tamam tamam diyip geçiştiriyo ama sonrası yok
Verene kadar söyle elbet verecek sonrada engeli bas mis
Aynen bende parayı kurtarma peşindeyim
Aynen öyle dediğim gibi sürekli darla alırken tek kalemde aldın de ver de
O para zorbalıkla alınır anca böyle tiplerden kıymetli bir eşyası varsa üzerine çullan
Ben bir daha para istemem lafını etmem ama soğuk davranırım
ayrılmakla tehdit et kaç para verdin
Yaklaşık 1000 tl
Borcumu alıyım ayrılcam zaten
hepsini peşin isteme birazını verir misin çok lazım da
Denedim ,
Artık istemeye utanır oldum
yalvar yakar ne yap et paranı al çok ihtiyacım var hayat memat meselesi de. Ne zamandır ödemiyor
İstemeye devam etmelisin.
Kusura bakmada kizim sende buraz saflik varmis bu seni iyi kullanmis
Bana mesaj atabilirmisin
Olmaz öyle şey git iste versin