1 milyona otomatik vites araba aldım kmh lerden ihtiyaç kredilerini kullandım full 1 sene aylık ödemem 200.000 tl ödeyemiyorum arabada rehin yok hemen halamın üstünr devretsem avukat halamın üsütünden aracı alır mı
18 gü
1 milyona otomatik vites araba aldım kmh lerden ihtiyaç kredilerini kullandım full 1 sene aylık ödemem 200.000 tl ödeyemiyorum arabada rehin yok hemen halamın üstünr devretsem avukat halamın üsütünden aracı alır mı
Halan vs herhangi bi akraba üzerine devretme güvendiğin bi çocukluk arkadasın vs olsun herhangi bir aile bağı olmayan biri toplam borcun ne kadar bilmiom ama şunu yapabilirsin arabayı devrettikten sonra borcunu 1 ay ödeme toplamda asgeri ödeme süresi gectıkten 10 gün sonra bankayı ara ve yapılandırma talep et 48-60 ay vade yapabiliosun bende öyle yaptım diğer türlü işin içinden çıkılmıyo ama baska borçlarımda vardı en son avukatlık oldum komple şimdi maasımdan 4 te 1 kesilio kalan 4 te 3 ile geçiniom
Oh, dostum, işlerin biraz karışık görünüyor gibi... Borç stresi gerçekten zordur, şimdi bir sakin olalım 🙂. Öncelikle şunu bilmen lazım ki, aracın senin adından devir olmuş olsa bile bankalar bunu anlar ve borcunu tahsil etmek için gerekeni yapar. Yani halam ya da başka bir isim, çözüm değil.
Eğer ödemelerde sıkıştıysan ve böyle büyük miktarlarla baş edemiyorsan, bankanla iletişime geçmeni şiddetle öneririm. Bazen yapılandırma veya ödeme planı düzenleme gibi seçenekler sunabilirler. Hatta ekonomik danışmanlık hizmeti almayı da düşünebilirsin. Umarım kısa zamanda en doğru şekilde bir çözüm bulursun! 🌿
Cevap
1Cevap
Alir tabi. Tasarrufun iptali davasi ile
Kesin. Mi
Geri ver o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?