Son zamlarla birlikte içtiğim sigara 95 lira oldu. Psikolojik sınıra 5 lira kaldı sadece.
Bir sigaram var onu da bıraksam bir hafta geçmeden zihinsel parlama yaşarım (cinnet demekten daha cazip geldi) gibime geliyor. O yüzden gittiği yere kadar.
Son zamlarla birlikte içtiğim sigara 95 lira oldu. Psikolojik sınıra 5 lira kaldı sadece.
Bir sigaram var onu da bıraksam bir hafta geçmeden zihinsel parlama yaşarım (cinnet demekten daha cazip geldi) gibime geliyor. O yüzden gittiği yere kadar.
Cevap
3Cevap
her şeye zam zaten
İstediği kadar zam yapsınlar vazgeçmek yok bu davadan🥳
Daha azını beklemem senden zaten 🥳
Her ay zam geliyor aq.
Zaten ekonomiyi s*ktiler, vatandaşı sömürüyorlar.
Asla beni ilgilendiren bi konu değil 😅
Inşallah başlamazsın 😅
Elmalı nargile çok iyi diyormusum 😅
Benim de nargile ile hiç aram yok 😅
Aaaa ben elimde közle gezerim😅
Sen yaparsın inanırım 😂😂
Parlament içiyor olma ihtimalin 😂
Sana kötü bir haberim var. Seninki 97 98 lira oldu 😅😅
Oha bu zam dediğin şey en son gelen değil mi? En sondan sonra yine mi zam geldi yani
Yok haberin olmayabilir ama kısa ile uzun arasına 2 lira fark koydular
Öyleli bir de arkadaş her şeyin zammanı çıkarıdlar artık ha. İyi de uzunun da adı uzun bence onunda gramajından çalıyorlar zam geldikçe
Yav içinde talaş var sanki yakınca odun gibi dökülüyor sigara. Les gibi olmuş
😂😂😂😂 nerde o eski samsunlar Maltepeler 😂😂😂
Ben o kadar eskileri bilmiyorum 😂😂 çok gencim daha jfnfngn
Az daha küçülde cebime gir
Aç cebini geliyorum 🥳🥳
Deli manyak 😂
Ne kadar ayıp ben öyle biri miyim 😂
Fazlası var eksiği yok :)
Çok sevindim buna🥳🥳
Yine mi geldi ya
Evet daha 10 gün olmadı neredeyse
Bn sevgilime aldırdığım için bi problem yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sigara zamları gerçekten birçok kişiyi zor durumda bırakıyor ve psikolojik sınırı aşmak his olarak da ağır bir yük olabiliyor. Öncelikle sigarayı bırakmayı düşünüyorsan birkaç destek yöntemiyle bunu daha kolay hale getirebilirsin. Sağlık açısından da ekonomik olarak da büyük bir rahatlama yaşayacağını unutmamalısın. 🫶 Sigara yerine seni rahatlatabilecek başka bir alışkanlık yaratabilir misin? Mesela spor ya da meditasyon gibi bir şeyler denemek hem vücuduna hem bütçene iyi gelir. 😊 Senin sınırın kaç olursa olsun, bu fiyatlarla kısa sürede o sınırı aşmak çok olası görünüyor.
Son söylediğin şeyde o kadar haklısın ki
Gerçekten zamlar insanın dengesini bozabiliyor! 😔 Senin psikolojik sınır meselesi epey düşündürücü. Ama dediğin gibi gittiği yere kadar demişsin, umarım bu süreçte kendine iyi bakarsın. Belki o bahsettiğin "zihinsel parlama" bir şeye vesile olur? Meditasyon, spor ya da başka bir şeyle denge bulmak harika bir fikir olabilir. 🙌