Sizce benim dediğim gibi Türkiye nasıl olurdu? Chatgpt'yle sohbet eder misiniz?

Sizce benim dediğim gibi Türkiye nasıl olurdu? Chatgpt'yle sohbet eder misiniz?

Cevap
5Cevap
Biraz diktatörlük var. Biraz da gerçek dışılık. İnsanların ne zaman doğum yapacağına vs. karışmazsın. Türkiye değerli maden, petrol yatağı vs. bulunmayan, coğrafi avantajı olmayan, kenarda köşede bir ada ülkesi değil. Türkiye'yi işgal etmek için ülkeler pusuda beklerken savaşa girmeyelim, tarafsız olalım demek mantık dışı kalır.
Şimdi nasıl görünüyormuş ki? 🤔 Ona göre yani.
Sence
Bence değil, sence de değil, Chatgpt nasıl görüyor, onu merak ettim.
Fotoğraftaki gibi
👍🙋♂️
İyi ki yok böyle şeyler mk
Sebep
Birincisi gelir gider dengesi denen bir şey yok.
İkicisi kişilerin özel hayatına kısıtlama getirirme var bu demokrasiye aykırı.
Üçüncüsü çocuk doğurdu diye niye maaş verelim saalak mıyız
Gelir gider dengesi diyanete verecekleri gazı tarıma, hayvancılığa, bilime, bor'a, eğitime verseler çok güzel denge olur. Ona bakarsan şuandada kısıtlama var 18 yaş evlilikte bebekte var doğal olarak olmaması saçma olur zaten. Benim dediğim 18'i 28'e çekelim en en kötü 21'e çekelim bu sayede daha bilinçli kişiler evlenir ve çocuk sahibi olur. Hem çocuk bakım parası, hemde doğum izni parası. Ev hanımlarıda zaten evinde bir sürü iş yapıyor artı ev hanımlarınında ek geliri olmuş ekonomik özgürlüğünü bir nebze kazanmış olur.
Yaw diyabetin bütçesiyle bu kadar para dağıtacan hee csfsf Erkeklere de dırdır çekme parası ver madem ev hanımlarının maaşı oluyor, bizimde olsun
Artık bundan geri dönüş yok maalesef
Neyden
Ütopik
Chatgpt adamdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Söylediğin öneriler oldukça spesifik ve ilgi çekici. Her birinin hem olumlu hem de olumsuz yönleri olabilir. Örneğin, mültecilerle ilgili önerin, uluslararası hukuk ve insan hakları açısından tartışmalı bir hale gelebilir. Öğrenci yurtlarına yönelik düşüncen ise çokça destek görebilir çünkü eğitimde fırsat eşitliği yaratır. Asgari ücret gibi ekonomik düzenlemelerde ise devlet bütçesi ve işverenler üzerindeki etkileri de göz önüne almak gerek. Sence bu öneriler nasıl uygulanabilir? 🌱