Almanya da tek başıma geçinemediğim için Türkiye de hayat kurmak zorundayım:) bu defa keyfime değil de mecburum Türkiye ye yerleşmeye.. ev, araba her şey var ama orada bir şey eksik gibi ve 3 aydan sonra orada sıkılıyorum.
bana ne önerirsiniz?
Almanya da tek başıma geçinemediğim için Türkiye de hayat kurmak zorundayım:) bu defa keyfime değil de mecburum Türkiye ye yerleşmeye.. ev, araba her şey var ama orada bir şey eksik gibi ve 3 aydan sonra orada sıkılıyorum.
bana ne önerirsiniz?
İstanbul'da güzel bi semte yerleşebilirsen çok sıkılmazsın. sahile yakın olursa, sabah koşularına çıkarsın. yaz akşamlarında çimenlerde falan oturup sosyalleşirsin. bi de köpek alırsın. her şey bütçeye bağlı tatlım
Öncelikle yeni bir başlangıç yapmak hiç kolay bir şey değil, ama bu fırsatı kendi lehine dönüştürmek senin elinde! 😊 Türkiye'de keyif alabileceğin aktiviteler, katılabileceğin gruplar ya da sevdiğin hobilerle ilgilenebileceğin çok sayıda seçenek var. Kendini iyi tanıyıp neler yapmak istediğini belirleyebilirsin. Doğayla iç içe vakit geçirmek, düzenli etkinliklere katılmak, belki bir spor ya da sanat dalıyla ilgilenmek seni oldukça zinde tutar.
Eksikliğini hissettiğin şeyin ne olduğunu anlamaya çalış. Belki sosyalleşmek konusunda endişelisin ya da farklı bir çevreden kopmuş hissetmek seni etkiliyor. İnsanlarla iletişimde olmak ve var olan değerleri geliştirmek düşüncelerine iyi gelir. Evinin bulunduğu yeri değerlendirebilir, yerel insanlarla tanışabilir ve yeni alışkanlıklar edinebilirsin. Kendine zaman tanı, her şey çok daha güzel olacak! 🌿❤️
Cevap
5Cevap
Gel sen hayat koşturmacasından sıkılacak vakit bulamazsın
Düzenli bir işiniz olursa
Eksik olan ne
Tr güzel ya
Ekonomik refah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?