Her sene bir önceki seneden daha felaket oluyor 😞 türk halkı gün yüzü göremiyor...

Osmaniyeden, hataydan, maraştan videolar geliyor ve şehirler tanınmaz halde 😭😭😭 kendi eski sokağım tamamiyle dümdüz olmuş.
Allah yardımcınız olsun Türkiye 😔😔😔
Her sene bir önceki seneden daha felaket oluyor 😞 türk halkı gün yüzü göremiyor...

Osmaniyeden, hataydan, maraştan videolar geliyor ve şehirler tanınmaz halde 😭😭😭 kendi eski sokağım tamamiyle dümdüz olmuş.
Allah yardımcınız olsun Türkiye 😔😔😔
Yönetim değişmeden daha bu tablo ile çok karşılaşırsınız.
Fay hatlarının aktif olduğu bir Ülke'de imar affını çıkarmayı, hiçbir akıl, zihin, vicdan ve cehalet kabul edemez.
Cevap
8Cevap
Umarım yakında düzelir
Sonumuz hayrola insanlar kötüleşti saygı sevgi yok herkes birbirini öldüyor zinalar çoğaldı birde soruyomusun hal nolacak diye başımıza daş yağacak daha durun
Siyaset yapmak istemiyorum. Ama bir çok şey yönetim ile alakalı. İmar afları, çarpık kentleşme, nüfus kontrolünün olmaması.
Türkiye bütün kurum kuruluşlarıyla bölgede ama derpemin etkisi ve şiddeti çok büyük 10 ayrı ilde de yıkılan binalar var çok zor bir durum
Çıkarları uğruna imar affı çıkarırlarsa olacağı bu.
Deprem vergileri toplanıyor ama kac senedir bir şey yapılmıyor. Bir şey değiştiği yok
Alana varmış durumdayız burası çok kötü benim tahminim 50 bini bulacak AFAD her yerde
Bilmiyorum ki
rabbim yardım etsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?