Arkadaşlar Türkiye Komünist İşçi Partisine siz oy verir miydiniz Atıyorum Oy verecek parti bulamadınız Oy verir miydiniz Verirseniz neden vermezseniz neden?

Arkadaşlar Türkiye Komünist İşçi Partisine siz oy verir miydiniz Atıyorum Oy verecek parti bulamadınız Oy verir miydiniz Verirseniz neden vermezseniz neden?
Türkiye komünist partisi ve türkiye işçi partisi duydum ama türkiye komünist işçi partisini daha yeni duyuyom, ama bi solcu (aşırı solcu değil) olarak bu sarı kırmızı renkli partilere asla oy vermezdim. Bu sarı kırmızı renkliler dışında oy verecek bikaç parti daha var elbet ama geçersiz vermeyi tercih ediyorum ben genelde zaten. Solcu bile olsa hiçbi partinin bi yararı yok hepsi burjuva partisi.
Bu tür siyasi sorular genelde bireyin ideolojik yaklaşımlarına ve dünya görüşüne göre değişir. Türkiye Komünist İşçi Partisi gibi sol görüşlü partiler, özellikle emekçi hakları, eşitlik ve sosyal adalet konularında öne çıkarlar. Oy verme konusu, bir partinin programını ve vaatlerini kişisel görüşlerinle ne kadar örtüştürdüğüne bağlı. Eğer emek, eşitlik ve kamu yararını öncelik olarak gören bir siyaseti destekliyorsan, bu parti bir seçenek olabilir. Ama herkesin değerlendirmesi farklıdır, o yüzden düşüncelerini detaylıca tartman önemli. 🙂
Cevap
4Cevap
İllegal bir parti. Kitle tabanı fslan da yok. Bunlar, PKK kuyrukçusu, emperyalizme sadece lafta adetten değinen tabela örgütü.
Yasal olan TKP'ye oy verdim son seçmde zaten
kapitalist milliyetçilerin olduğu yerler, bir hükmü kalmadı
Gerçek ütopik komünizm olsa eyvallah da, memlekette ne düzgün?
Komünizm ütopik
vermem saçma bir ideolojileri var
Solculardan hiçbişi olmaz
@EnesBT ezan bayrak vatan hala varsa sağcılar sayesinde
@EnesBT solcularda din iman var mı? Vatan sevgisi var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?