Sözde işçi partisi ama destekçileri hep beyaz yakalılar, çoğunlukla baba parası yiyen kadıköy cihangirde takılan tayfa.
Gerçek işçilerden 1 tane oy almış mı bu parti?
Sözde işçi partisi ama destekçileri hep beyaz yakalılar, çoğunlukla baba parası yiyen kadıköy cihangirde takılan tayfa.
Gerçek işçilerden 1 tane oy almış mı bu parti?
Dincilerin partisinde müritlerini cin çıkarma vaadiyle kandırıp, gôtünü elleyen hacı hoca tayfası olduğu gibi, Atatürkçü partisiyim deyip din düşmanlığı yapan lavuklar olduğu gibi, işçilerin partisinde de gayet tabii elit tabaka patronlar olacak. Bu ülkenin neyi doğru ki işçi partisi doğru olsun
Hay eline sağlık. Bir de bu partiler ekseriyetle eşitlik, barış, kardeşlik gibi şeyler zırvalıyorlar ama faşistliğin en büyüğü bunlarda. 😁
Erkan Baş genç ve dinamik birisi... işçileri savunmaktan başka düşüncesi yok ama gel görki millet patronların ve baronların partisine oy veriyor anlamak mümkün değil
Mecliste olması gerektiğini düşünüyorum. Senin beklediğin solculuk biraz çulsuzluk gibi. Herkes işçi haklarını savunabilir. Dönemin gereği olarak sol çok güçlü değil zaten.
Bunlar solcu değil ki? Sözde öyleler. Varoşa gidip oy istemişler mi? Ben hiç görmedim.
Ermeni lobisinin fonladığı bir parti sadece.
Bunların tüm argümanları dış kaynaklı; lenin, stalin, mao. bunlarla solcu atatürkçü olunuyorsa ne ala Türkiye :D
@zendaya_ Yani tabi bence de ılımlı solcu diyebiliriz. Ama dönemin sol anlayışını 60 70’lerdeki gibi olmasını beklemek biraz anlamsız. Doğrudan işçilerden oy istiyorlar zaten. “Varoşlara gitmemişler.” derken neyi kast ettiğini anlamadım.
@sosyete_kizi Hocam Atatürkçülüğün sosyalizmle hiç alakası yok bu arada. Argümanlar dış kaynaklı. Çünkü bu topraklarda sosyalist bir düzen görülmedi.
@silacevapliyor yani ezilenlerden yanayız diyorlar ya, hiç ezilen zor şartlarda hayatını idame edenlerin yanına gittiklerini, hal hatır sorup oylarına talip olduklarını görmedim.
Sol güçlü değil dedin de. Bunların sola zihinsel olarak bir katkıları olacağını sanmıyorum. Belki cami kapatmak, ayasofyayı müze yapmak, din dersini kaldırmak gibi topluma ters ortak hedeflerde buluşabilirler
@zendaya_ Yani çok yakından takip etmiyorum TİP’i. Ancak deprem bölgelerinde bile tip tkp vs hep halkın yanında idi. Bilemiyorum.
@sosyete_kizi Saydıklarının topluma ters olduğunu düşünmüyorum. Ben sol görüşün bir noktada TİP sayesinde duyurulmaya başladığını düşünüyorum. Bu bir katkıdır.
Umarım öyledir. Türk toplumu yönetimde laik, halk içinde dincidir. Bu tarz politikalara pek yanıt vermez :D
Tipe bak kezban seni " kendini zengin erkeğe yamuyorsun para avcısı " diyorsun birde. serveti olan adam senin gibi kızı değilde beni sevdi diye mi bu kadar çok zoruna gitti. Birde engellemişsin seni bulamayacağımı falan mı zannettin. Kıskanç, haset kezban seni. Tipinden belli oluyor senin ahlaksız bir kız olduğun. parasını sen mi veriyorsun klavyeden insanlara şov yapıyorsun üniversite okuyorum zaten. Egolu Türk kızı seni. Bir erkek beni sevdiği için mi bu kadar zoruna gitti? Burada bir tek bana onu söyledin. sen önce kendi terbiyesizliğini insanlara şov yap sıfatsız kadın. Tutturmuşsun para avcısı. Sana kimse para, servet vermediği için mi ağlayıp, zırladın. İzmirli Gev u. R.. hadi işineeee!!!
@sılacevaplıyor tipe bak kezban kadın, sen önce kendi ahlaksızlığını buradan insanlara şov yap. zengin erkek seni beğenmedi o yüzden bu kadar çok zoruna gitti senin haset seni. zengin erkeğin parası olduğu için yamıyorsun kendini demişsin. Bu sıfatınla ahlaksız olduğun çok belli. Birde engellemişsin. Yinede bulurum seni burada. Haddini bil gevu. r biz sizinle kardeş bile değiliz. Sıfatına soktuğumun kadını. Şimdi hadi ordan git daha çok ağlayıp, zırla
Sen kimsin be mal mıdır nedir
Cevap
2Cevap
Bu ülkede gerçek komünist var mı ki? Hepsinin temizlendiğini varsayıyorum. Bir tane komünistle karşılaşmadım bu ülkede. Bildiğim kadarıyla bugüne kadar meclise de giremediler. Bilen varsa yazsın. Türkiye'de komünistsen Rusya'nın kuklası maşası görüyor insanlar.
Üniversitede bi arkadaş protesto hazırlığı yapıyordu isyan devrim yanıp tutuşuyordu sonra tutuşması bitti galiba :D ses yok.
Beyaz yakalıların bir hayali bir oyunu gibi görüyorum. Hani ben komünistim devrim eşitlik Che Guevera la-la, la-la, la-la
Bu ülkedeki solcuların hepsi mi beyinsiz olur 😄
Bana demediğini varsayıyorum. Hahahah :D ama bak Tunceliyi tebrik etmek lazım.
Alevi çok orada, ondan desteklediler. Bugün başka bir aday olsa örneğin oğan, o kadar destek gelmezdi😃
Doğu'yuda anlamıyorum bunlar dindar mı komünist mi liberal mi ne ulan bunlar
Benim ittifakta idolojilerimiz ayni bana en yakin olan 2. Partidir
Niye yakın sana?
Yeşil solu severim ama işçi partisinden nefret ediyorum hdp'den faydalanıp kactılar. Millet ittifakını bir sürü vekil kaybettirdiler
Bunlar emekci devrimci degil bunların dini imanı para, bilgin olsun
Hehe sen git bunu cahilleri yuttur,
Ahmet şık kürtlere, hdplilere ne dedi git araştır önce
Kesin öyledir kesin 😄
emekçi abiler birazda komünist :D
Komünizm, sosyalizm mi kaldı? Rusyadakiler bile bu canım gülüyor 😄
Bu sâlâklara***
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?