Kanım dondu bu haber beni çok üzdü, bu haberi siz de gördünüz mü?

Kütahya'da şizofreni hastası bir kadın aynı bakımevindeki yatalak bir kadının gözlerini oymuş, şahıs 10 yıl önce babaannesini baltayla öldürmüş, 2020'de yine başka birinin gözlerini oymuş ve kör etmiş, başka bir hastanede diş fırçasıyla yine aynı saldırıda bulunmuş, bu tür insanların başka insanların içinde rahatça gezmesine nasıl müsade edilir akıl alır gibi değil kaç vukuat işlemiş hâlâ bir şey yapılmamış ceza da verilmiyor daha nesine bakılıyor tedavi edilmeye çalışılıyor böyle bir insanın, baltayla insan öldüren insanın topluma karışma şansı mı var karışşa sana bana ne faydası olacak, yaşam hakkı kutsal olmamalı, böyleleri ya direkt uyutulmalı ya da ötenazi yapılmalı, sanki bana ya da kendi yakınıma yapılmış gibi çok ama çok üzüldüm bu haber beni o kadar etkiledi ki, düşünsene zaten hastasın canının derdindesin, ya da yatalaksın bi psikopat gelip gözlerini oyuyor, hiçbirimiz güvende değiliz daha böyle kaç tanesi içimizde dolaşıyor kim bilir, yanımda biber gzı, b. ic.. ak olmadan dolaşmıyorum artık çünkü nasıl bi psikopat denk gelir belli değil
Kanım dondu bu haber beni çok üzdü, bu haberi siz de gördünüz mü?