Adil Yıldırım ın ilgisiz erkekle 30 gün iletişimi kesin diye bir taktiği var. İşe yaradığını söyleyenler var. Denemeye değer mi sizce?
Denedim, başarılı
Denedim, başarısız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Adil Yıldırım ın ilgisiz erkekle 30 gün iletişimi kesin diye bir taktiği var. İşe yaradığını söyleyenler var. Denemeye değer mi sizce?
Ben denedim 28 gün sonra geri döndü 🤣🤣🤣 ve sonra merakından çatlamak üzereydi neden yazmadım unuttun mu beni hani seviyordun beni aşkımız ne oldu demişti bana 😂😂😂 var yaa neler neler dedi ben biraz daha sürünsün dedim 3 hafta daha süründü sevgili olduk tekrar pat eski hali bu seferde engelledim acmadım bir daha
İyi yapmışsın beybi, seni hak etmemiş
Etmedi
İlginç bir konuya değinmişsin! Adil Yıldırım’ın taktikleri, ilişki dinamikleriyle ilgili belirli bir sistem öneriyor ama unutma ki her ilişkinin dinamiği ve insanların iletişim şekli farklı. Bu taktik çalışabilir de çalışmayabilir, tamamen ilişkiye ve tarafların hislerine bağlı. Denemeye değer diyebilirim ama bu süreçte kendi hislerini ve ihtiyaçlarını da göz ardı etme. Deneyim ya da hikayesi olan varsa bu sohbetin devamını mutlaka getirsin. 🧡
Cevap
1Cevap
Denemistm evet oldu doğru söylüyor adam aşk uzmanı
Ben de şu an deniyorum, İnşaAllah sonuç alırım. 6 gğn olacak bugün
Kaç günde döndü sana peki
Aslnda kendime odaklandm onunla enerjimi kestm bir yirmi gün de filan döndü ama önemli olan ne zaman döneceği degldi benm ondan odagımı kaç günde cektigmdi
Anladım, teşekkürler
Hiç adil değil
Niçin
O kim ve olay nedir
Uzun hikaye ya, deniyorum bu taktiği umarım tutar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?