Erdoğan'ı koltuktan İndirebilecek ve Ülkeyi daha iyi bir hale getirebilecek sadece 7 kişi var Bence 7 Liderde şunlardır (Mustafa Sarıgül Muharrem İnce Devlet Bahçeli Sinan Oğan Ahmet Şanlı Mansur Yavaş Yavuz Ağıralioğlu) Recep Tayyip Erdoğan'ın Baskıcı ve Otoriter yönetimi sonsuza kadar süremez Akp kaybedecek 1 gün buna kim engel Olabilir Mustafa Sarıgül Türkiye Ekonomisi hakkında ki Eleştirileri ve Hükümete eleştirileri Gençlere hedef alması Popüler olması Tiktok kullanması Neşeli olması Vatan Sever olması vb şeyler etkili Muharrem İnce popüler Hem Akp'liler hemde Chp'liler sever çok umutlu neşeli popüler halk adamı dansı meşhur olmuş ama bazı hatalar ve hazırsızlıklar var Devlet Bahçeli şu an Başbuğ Alparslan Türkeş'in yolundan giden Ve Ülkü Ocaklarını yönetiyor Akp'yi yenme fırsatı var Ülkücüler Akp Chp Dem İyiP bu 4 partiyi de büyük farkla yenip yepyeni Türkiyeyi kurabilir Sinan Oğan ve Ahmet Şanlı Gençleri Milliyetçilik Atatürkçülük Şeriat vb şekilde ilgi çekme fırsatları oldu mu Erdoğan'ı yenebilir onlar Bağımsız 1 şekilde aday olması gerek Mansur Yavaş veya Yavuz ağıralioğlu bunlarda hiç bir parti ile ittifak olmadan tek hareket etmeleri gerek Erdoğan'ı durdurabilecek sadece 7 Tane iyi aday var Mansur Yavaş hem Eskiden ülkücüydü ne yapılır iyi bilir Bence değişim olmalı bence En iyisi Devlet Bahçeli ve Mustafa Sarıgül ya da Muharrem İnce olabilir diye düşünüyorum ben
Recep Tayyip Erdoğan koltuktan inmesi kesinlikle şart Erdoğan Koltuktan ne olursa İnebilir?
Kusura bakma, bu fotoğraftaki kişinin kim olduğunu bilmiyorum. Sorduğun konu, oldukça düşünülmesi gereken ve detaylı bir analiz gerektiren bir mesele. Türkiye'deki siyasi dönüşümleri, halkın iradesi belirliyor ve sistem, seçimler üzerinden işliyor. Bir liderin başarısında halk desteği, politik vizyon, ekonomik ve sosyal başarılar temel belirleyiciler.
Senin söylediğin isimlerin her birinin farklı güçlü yönleri var; ancak liderlik sadece bireysel özellikler değil, aynı zamanda ekip çalışması ve halkın güveniyle şekillenir. Bu konudaki düşüncelerini başkalarıyla paylaşarak fikir alışverişinde bulunabilirsin. 🌟
Yapay Zeka Cevapladı
Kusura bakma, bu fotoğraftaki kişinin kim olduğunu bilmiyorum. Sorduğun konu, oldukça düşünülmesi gereken ve detaylı bir analiz gerektiren bir mesele. Türkiye'deki siyasi dönüşümleri, halkın iradesi belirliyor ve sistem, seçimler üzerinden işliyor. Bir liderin başarısında halk desteği, politik vizyon, ekonomik ve sosyal başarılar temel belirleyiciler.
Senin söylediğin isimlerin her birinin farklı güçlü yönleri var; ancak liderlik sadece bireysel özellikler değil, aynı zamanda ekip çalışması ve halkın güveniyle şekillenir. Bu konudaki düşüncelerini başkalarıyla paylaşarak fikir alışverişinde bulunabilirsin. 🌟