Bunu Soylerken kendi Fikirlerinizi on planda tutmayin Genel olarak Ulkeye bakin Ulkedeki Gelismelere bakin oyle soyleyin.
Kisacasi Mantikli Cevaplar verin lutfen..
Kisacasi Mantikli Cevaplar verin lutfen..
yorumlara baktım hey yavrum hey dedim.. milletteki kafaya bak yav gitse bayram edeceklermiş.. ne kötülüğünü görmüşler yav.. adam cumhuriyet tarihinde yapılmamış şeyleri yaptı hala memnun değiller.. yerli tank helikopter silah.. kirpi ejder yalçın vs daha bir sürü varda aklıma gelmiyor uzaya uydu yolladı.. her alanda yaptığı icraatlar cumhuriyet tarihinde yapılanları katlıyor.. hala memnun değiller imfye borcu bitirdi hala memnun değiller.. 17 ağustos depreminde depremzedelere yardım bile yapamadılar.. bırak yapmayı o zaman yapılan yardım paralarıyla memur maaaşlarını ödediler paranın bir kısmınada ne olduğunu kimse bilmiyor.. vatandaşına su temin edemiyorlardı bazı illerde su durakları vardı tankerler su getirip millete dağıtıyorlardı.. o zaman kimler vardı başta? ama şöyle bakıyorumda bu millet bunları hak etmiyor diyorum.. keşke düşsede ülke eski günlerine dönsede milletin burnu bir sürtülse diyorum..
Herkes bunları köpek gibi biliyor fakat yılan gibi inkar ediyorlar insanlar tam anlamıyla nankör Tayyip gerçekten götümüze kazık soksaydı severdiniz
@Garix ben o anlamda söylemedim ama öyle bir anlam varmış gibi gözüküyor :D depremzedelere yardım yapılacak para yoktu sağdan soldan toplaanan bağışlarla yardım yapılsın diye türkiyeye yollandı o zaman ki üç kafadar da bunların bir kısmıyla memur maaşı ödediler.. vanda bir deprem oldu senesi dolmadan daireler teslim edildi.. gelinen nokta bu işte.. adamlar illerine su dağıtamazken tayyip dev gibi projeyle kıbrısa su yolladı.. ama baksan hala sövüyorlar.. millet çok nankör.. söylenecek çok şey varda kısa keseyim.. @Kusmukumsh doğru söylüyon valla.. onun için sövüyorlar .. demekki tüp mazot hastane kuyruklarını özlemişler..
Kardesim zaten bende suanki yonetimden memnunum :) Yani benim vermis oldugum yazida Her bir kotu olayda tayyip erdogan ve akp suclaniyor ya sacma bir sekilde 17 agustosdaki depremde koalisyon yüzünden dedim yani bunlarin sacmaligiyla bakmak gercekten komik oluyor :) bence suanki hukumet bizler icin bir nimet :) meyve verennagac taslanirmis ama RTE hic bunlara kulak asmadi. bu gucu ona veren Allah ayni sekilde sabrinida vermis :)
Bu soruyu 10-20-30 yaştaki kişilere sormiyacaksın 30 yaş üstündeki kişilere soracaksın yeni nesil iyi ortamda doğduğu için bende dahil eski türkiyeyi bilemezler fakat çoğu yaşlı kişi Akp veriyor nedeni eski türkiyeyi çok iyi bildikleri için fakat yeni nesil tutturmuş bir slogan ülkücüyüz atatürkcüyüz akp gitsin diye 1960 2000 döneminde ülkücü atatürkcüyü bırak tüp almaya gidecek insan , para yoktu onu bırak yol bile yoktu yalan sa gidin araştırın o zaman anlarsınız Sizce neden chp iktidar çok istiyor nedeni batıdaki abileri biraz bastırıyorda ondan kılıçdaroğlu değil batıoğlu soyismi onun tipinden belli ne m. l olduğu.
ben akp görüşüne sahip değilim hemde hiç değilim. ama öyle bir duruma geldi ki halk ; 100 tane aptal dostun olcağına,1 tane kötü düşmanın olsun der gibi oldu. yani diğerleri başa gelse aptallıkları yüzünden başka şeylerde olacak gibi hisediyorum. ben aslında Emine Ülker Tarhan gibi düşünüyorum onun dilediği gibi bir ülke bir dünya bir hayat diliyorum. ama o da chp den ayrılıp başka parti kurdu ya aslında iyi yaptı ama insanlar reklamsız siyasetçi sevmiyor. fikirlerin önemli değil. reklamın olmalı. bu da aynı sesi bir çok sanatçımızdan çok daha iyi olan insanların ilerleyememesi ama polemiklere giren playback sesiyle piyasada albümlerini yok sattıran şarkıcılar gibi bir durum oldu. önce halk gelişmeli. o zaman hükümet mecburen gelişecek. herkes gelişmeye geliştirmeye önce kendinden sonra evlatlarından başlayacak ve bunu en güzel şekilde yapacak.
Beterin beteri tekrar sömürge ülkesi oluruz. Kuyruklar, aşağılanmış bir halk, sözü geçmeyen, önceki gibi ülke liderlerimizi karşılamaya diğer ülkelerden pijamalı belediye başkanları gelir. Annen kapalı olduğu için hastaneye alınmaz ve hastane bahçesinde ölür. Tekrar imf ye boç yaparız bu sefer Yunanistan'dan daha beter bir ülke oluruz. Gelişmişlik ve gelişim durur. Daha birçok şey yazabilirim 12 sene öncesi çok uzak bir geçmiş Zaman değil olanları gördük Erdoğan giderse daha kötü oluruz.
Cevap
16Cevap
Sanırım bunu burada yeni gördüm o yüzden şimdi cevap yazıyorum başlamışlar yok yol yaptı yok onu yaptı yok bunu yaptı onları yaparken senin benim verdiğim vergiler noldu yol yapti da bedava mi yaptı geçişi ne kadar haberiniz var mı 17 aylık kızım var mama içiyor bugün ben bir mamaya 350 lira para veriyorsam önce bı sorgularim 2 hafta bile yetmicek bı mamaya neden 350 veriyorum şimdi koyunlar gelip dicekki neden süt vermiyorsun süt olmuş 30 TL içinden 5 bardak çıkıyor buda demek oluyor ki iki günde bir şut almam lazım bugün en dandik bez bile 200 lira Türk parasının hiç bir değeri kalmadı elin afganlisina Suriyelisine bakacagina bize türk vatandaşına baksaydi sokakta aciz diye millet dolasmazdi herşeyi bı kenara bırakıyorum ben özgür yaşamak istiyorum ben kızıma güzel bı gelecek sunmak istiyorum öyle zengin bir ailede büyümedim insanlar ne kadar zor durumda banane yaptığı köprüden yaptığı yoldan yaptığı ottan boktan ben yaşadığım hayata bakarım ay sonu gelecek cebimdeki paraya bakarım önceden 1 kişi 10 kişiye bakabiliyordi iyi veya kötü şimdi 10 kişi 1 kişiye bakamiyor ben bu Atatürk dusmanlarinida anlamıyorum senin anan bacın kardeşin bugüne kadar rahat gezebildiyse onun sayesinde neden kaldırıldı İstanbul sözleşmesi kormusun abi bu kadar cidden yaa orta yaşam diye bişey kalmadı artık zengin tamamen zengin oldu biz gibi garibanlar tamamen fakir oldu bugün aldığımız şeylerin hesabını yapar olduk gitsin bı zihniyetinizi değiştirin artik gelecek nesile güzel şeyler bırakın ben eşime destek olabilmek için iş çıkışı doğuma gittim kim gelirse gelsin ama artık şu garibanlik yoksulluk açlık bir bitsin bu ülke dingonun ahırı değil herkese acilmamali kapıları kendi vatandaslarina baktı da elin afgani suriyelisi kaldı ama kime ne anlatsan gram beyni olmadıkları için boşuna yaziyormusum gibi geliyor her şey ortada ama biz halk olarak anca mal mal izliyoruz gençlik bitti kormusunuz bu kadar sınırların kapısı niye açık ben nerde genç görsem hepsi madde bağımlısı her ananın gözü yaşlı bu ülkeyi bu hale sokanlari Allah ıslah etsin başka dicek sözüm yok. “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
hani halk kendi kendini yönetiyordu. yoksa medyanın ve algının güçlü olduğu kadar mı yönetebiliyorsun. yoksa onlarca parti varken o partilerin isimlerini dahi duymamış olmamız bizim kararımız mı yoksa bağlı olduğumuz algısal hareketlerin kararımı? ya da sen özgürce karar verebilmek için algısal hiçbir çıkarı olmayan yabancı haber kaynaklarını mı takip ediyorsun? ya da özgür karar vermek için tüm partilerin liderlerini, geçmişlerini, amaçlarını ve siyasete bakış açılarını değerlendirip ona göre mi oy kullanıyorsun?
CHP solcular ki bence hiç iyi değil. MHP de sağcı herhangi birisi iktidara geldiğinde sağ sol çatışması başlayacak. Kılıçdaroğlu da geçmişte çalmış birisi şu anki vaatleri mantıklı gözüküyor. MHP de kanla beslenen bir parti her konu da savaşa açık halde duruyor. Bahçeliden çok daha iyi yönetecek kişilerin olduğuna inanıyorum. AKP de düşüncelerimi tam anlamıyla yansıtmıyor ama yine de diğer partilerden iyidir diye düşünüyorum ki konuya da tarafsız bir şekilde bakıyorum ve parti tutmayan birisiyim. AKP yi geçindiren kalkındırıp yücelten tek kişi Cumhurbaşkanımız oldu. Liderler içerisinde sahneye çıktığında en iyi şekilde etkili konuşan Cumhurbaşkanımız Erdoğan'dır. Sürekli suçlanan Erdoğan oldu çaldı etti diyiyorlar ama çaldıysa bile adam ortada her zaman suçlanıyor. Diğerleri çalsa da etsede suçlanacak kimseler olmayacaktır.
askerimize terörist diyemez kimse , pkk lılar bidaha mahkemelerde askerlerimizi suçlayamaz, teröristler davul zurnayla ülkemize giremez, doguda teröristler silah yığınagı yapacak hükümet totolarına tekmeyi vurdugu gibi yurt dışına atar , ülke toprağını peşkes çekip kaçmaz ( yunanlılara teslim edilen adalar , süleyman şah türbesi gbi), teröristlerle pazarlık masasına oturulmaz ve ülke içinde büyütülmez tıpkı işid gibi, askerimizin başına bidaha kimse çuval geçiremez ,
yurt dışında elçiliğimiz kapanan birçok devlette elçiliğimiz tekrar açılır , cumhurbaşkanı dahil herkes adalete gvenmeye başlar , çünkü yeni hükümet adaletle oynamaz
Berbat olur, facia olur. Tüp kuyruklarına gireriz, istediğimiz eczaneden istediğimiz ilacı alamayız, bütün camiler ahıra döner, duble yollar çöker, 6 sıfır geri gelir, baş örtülü kadınlar sınır dışı edilir. ;(
bir gitsinler eski Türkiyedeki sefaleti çekin tekrardan o zaman gelsin diye yalvarırsınız ama
Erdoğanı şişirdikleri yeter bir söylediği öbürünü tutmayan, halkı tahrik etmek için yalan söylemekten çekinmeyen, herhangi bir siyasi tarihi bilimsel ufku olmayan, herkesin arkasını topladığı, laf ettirmedikleri ama gerçekte içi fos bir adam.. İstikrar dediğiniz iktidardakilerin her yaptığını onaylamak eleştirmemektir ki milletvekilleri koltuk korkusundan sesini çıkaramaz bu da iyi birşey değil canısı
Yemin ediyorum arada olaya tarafsız bakıyorum; sonra bahçeli ile kılıçdaroğlu'nun ülkeyi temsil ettiğini düşünüyorum gülüyorum sonra tekrar oyum ak partiye oluyor
benim demek istedigim bu mantikli dusunmek iste herkes dusunemiyor.
ben bu muhalefet partilerinin ülkeyi yönetebileceğini düşünmüyorum
ya Akp gitse bile
Erdogan Cumhurbaşkanı
görev süresi dolar yeniden secilmezse gider
bu kadar basit:)
hele önce bir Akp gitsinde sonrasında sonra bakacaklar sanırım
iyi olacaktir
yeter ki tayyip zihniyeti tekrardan bastaci edilmesin
o zaman güzel seyler olabilir
biz ülkeyi degil
ülke bizleri kurtarmali artik
alternatıvleri beğenmıyorum açıklası al birini at öbürünü bir koltuk sevdasıdır gıdıyor hepsınde hayırlısı
Kötü olur. yamyamlar kan emiciler dört gözle bekliyor zaten :/
İlk önce bakarım benim can güvenligim var mı? başkentte insanlar öldü. ben bundan da şunu anlarım;güvende degiliz. artık ülkeyi yönetemiyolar. bazı seylerin değişmesi gerekiyor
Mesela sen Allah korusun kanser olsan ve bundan kurtulsan sence iyi olmaz mı?
Kanserden daha kotusude var.
ülkenin eski halini ve yeni halini düşünürsek gelen partinin durumuna bağlı olarak ya gelişmeye devam eder ya da kötü olur ama normalde gitmelerini istemiyorum
üstünüze sıçan kusun sebebini bile sordugunuz bir hükümet varken kaşınmauyın bence sonra b*k atacak kimseyi bulamazsınız
Erdogan ve Akp giderse olacaklar belli? Tekrar sag sol catismasi baslar MHP-CHP catismalarida baslar :) İMF'ye bagli yasariz. Sonra ulkede olan olaylarda suclayacak biri daha olmaz ;) daha nicesi :)
teyyonun öldüğü gün rengarenk giyinip kader diyeceğiz!
Birileri için iyi olur 100 yıllık iktidarları na kavuşurlar ama ülke nolur ülke artık Allaha bile emanet olmaz güzel bir kaybolur
Bu ülkeyi temizle temizle bitmez. Ben vazgeçtim direk ülkeden gidicem 1 2 yılw inşallah
Gelişme olsa da baksak :(
bir yandan iyo bir yandan kotu olur
Ülkenin geleceği için bu olmamalı.
İyi ne kelime şerefine parti bile yapariz
Allahımmmm nerde o günlerrrrrrrr
Alternatif yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar