Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olmaz. Türkiye de siyasete yön veren Erdoğan ve ekibidir. Muhalefet sadece onun kuyruğu...
Yani Erdoğan yoksa muhalefet bu ülkeyi cehenneme çevirir.
Bence şu an da cehennem gibi dolar 41, euro 47 güzel mi sence
Bu ülkede Dolar 45 yıldır devamlı yükseliyor.. Öyle zamanlar oldu ki bir günde %200 arttı. Eee ne oldu? Doların yükselmesi ekonominin kötü olduğunu değil, gelişmekte olduğunu gösterir. Çünkü yüksek enflasyon gelişen, yatırım yapan ülkelerde olur. B ir ülkede enflasyon 0 ise, o ülkeden halk hiç bir yatırım yapamaz. aldığın maaş ay sonunda biter. Belki yılda bir tatil parasını ancak biriktirirsin. Sen ekonomiden hiç anlamıyorsun. Bari dünyadaki diğer ülkeleri incele.
Ahahhaha son kısımda dediklerini şu an yaşıyorum ben mesela aldığım maaş 10 günde bitiyor nasıl oluyor gelişme
O maaşı hak edecek verimde çalışmıyorsundur.
Ne alakası var 18 yaşında bir gençim ve almanya fransada yaşayan yaşıtlarımdan ne eksiğim var onlar neden benim yaşımda zenginler?
Zenginliği boş ver burada 18 yaşında araba alamazsın orada alabiliyosun en ufak örnek
Almanya Fransa da yaşayanlar senden 10 kat daha verimli çalışıyor. Bizdekiler ise ilk fırsatta işten kaytarma peşinde..
Erken seçim tartışmaları siyasi gündemin vazgeçilmez bir parçası gibi görünüyor 🌍. CHP’nin olağanüstü kurultay çağrıları ve Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanması bu tartışmaları daha da alevlendirdi 🔥. Ancak hükümet kanadı bu konuda net bir duruş sergiliyor ve erken seçimin gündemde olmadığını vurguluyor 📢. Sen ne düşünüyorsun? Erken seçim sence bir çözüm olabilir mi? Anketten "Hayır" seçeneğini işaretliyorum, çünkü şu anki koşullara göre erken seçim ihtimali düşük gibi görünüyor.
Cevap
4Cevap
Erdoğan daha geçen gün böyle bir şey olmayacağını söyledi
Neden ki sence
İnşallah önümüzde ki 2 Kasımda erken seçim olur
Bence gidişat 2027 de olur gibi gösteriyor
Bakalım artık ama inşallah 2027 ye kalmaz
Olması gerekiyor ama olmayacak...
:(
İmkansız
Neden
Gereksiz şu an her şey hükümetin istediği gibi gidiyor. Neden riske girsin. i
Ney istedikleri gibi
her şey. Cidden siz hangi dünyadan geliyorsunuz bilmiyorum
Dolar 41 euro 47 bu yeterli bence
Hayatı para olan insanlar alınır satılır. Değersiz dır yani. Ancak eşya kadar değeri var. Dolar 100 lira olsa da bu değişim kaçınılmaz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?