Gündem 1 ay Erken seçim olur mu? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 03 Soru baslikda basarilar dilerim Güncellemeler: Takip Et 03 Paylaş FacebookTwitter Erken seçim olur mu? 103 Görüşünü yaz
Hayatgercek | Gündem konusunda 519 görüş paylaştı. Master 1 ay Olmaz artık, zaten yaklaştı zaman. Bu saatten sonra imkansız ki bu hükümet kendi ayağına sıkmaz... Yapsaydi şimdiye kadar yapardı... Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SanaNeDerGibi Xper 6 1 ay Akp kaybedeceğini bildiği için erken seçime gidemez. lozan anlasmasina imza atma ve vatani tam satma derdinde o yüzden gitmez Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
aysekaptan | Gündem konusunda 999 görüş paylaştı. Guru 4 gü erken seçim olacak yoksa aday olamaz seçim zamanında olmaz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ramses___ Xper 7 1 ay keşke olsada imkansız bu hükümet öyle bir şey yapmaz. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Krank | Gündem konusunda 100 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Şu durumda kaybedeceğini biliyor asla yapmaz hep kendinden eminken yaptı seçimleri Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
hharharis Bilge 1 ay Ülkeyi pkk lilara vercek ne çok insan var burada Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
yalnız_banker Xper 7 1 ay seneye ilkbaharda olur bence Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MecaziAdam | Gündem konusunda 133 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Olmaz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
badarbungaa | Gündem konusunda 192 görüş paylaştı. Master 1 ay Seneye Mayıs Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Zaza0700 | Gündem konusunda 127 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Olmaz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
310Olmaz artık, zaten yaklaştı zaman. Bu saatten sonra imkansız ki bu hükümet kendi ayağına sıkmaz... Yapsaydi şimdiye kadar yapardı...
Akp kaybedeceğini bildiği için erken seçime gidemez. lozan anlasmasina imza atma ve vatani tam satma derdinde o yüzden gitmez
erken seçim olacak yoksa aday olamaz seçim zamanında olmaz
keşke olsada imkansız bu hükümet öyle bir şey yapmaz.
Şu durumda kaybedeceğini biliyor asla yapmaz hep kendinden eminken yaptı seçimleri
Ülkeyi pkk lilara vercek ne çok insan var burada
seneye ilkbaharda olur bence
Olmaz
Seneye Mayıs
Pek sanmiyorummm
Olmaz
Olmaz
Hadi inşallah