Ekim yasa Kasım ayında olma ihtimali yüksek diye duydum sizce olur mu olursa ne zaman olur?
9 gü
Ekim yasa Kasım ayında olma ihtimali yüksek diye duydum sizce olur mu olursa ne zaman olur?
Cevap
2Cevap
hayır olmayacak sabredin 2028 de yine çakıcaz size
Erdoğan yine aday olucak umrumda değil
Tek sorun yeniden aday olması mı?
O aday oluyorsa net kazanıcak bak canım Erdoğan bu ülkenin Allah'ı gibi anladınmı o yaşadığı sürece hep Cumhurbaşkanı olucak
Olur, AKP yine kazanacak zemini sağlam hazırladı.
Nasıl kazanacak neyi vaat ederek?
Bugüne kadar ne vaat ettiyse aynısını.. Şu an barış süreci ve Kürtlere verilecek sözler, ardından İmamoğlu’na yapılan operasyonla Chp’ye verilen zarar.. Daha ne olsun.
Olmaz hiç bir zaman
Neden?
Çünki her şey iktidarın elinde hapse bile koyabiliyor size seçim yok derler yollarlar
Olm halk açlıktan ölüyor gün geçtikte geriye gidiyo her şey
En fazla olacak şey halk ayaklanır sonra askeri olarak güç kullanılır 50 milyon ölü
Aynen knk touch blue eski tarihi araştır 15 yaşında mısın
yav knk git işine
Makarna yemekten beynin küçülmüş
Ak Partiye oyumu atayımda gör sen
Sırf senin için her şey senin için bitti kardesim
Sen bilirsin ben burada euroları bozdurup istediğimi alıyorum sayenizde koyunlaaarrr sürünün🤣
İnşallah olurda oy vermem
Kime oy vermicen?
Hiç kimseye vermicem
Adam zaten rakipleri tek tek hapse tıkıyor
Aferin sürün böyle afganlar suriyeliler ile yaşarsın 4-5 sene sonra
Şapşik akp mi veriyim oy
kime veriyosan ver gidip kullan oyunu şu an düzenden mutluysan ver akpye
Değilim
Olmuycak
Yapay Zeka Cevapladı
Erken seçim tartışmaları gerçekten de son zamanlarda sıkça gündeme geliyor. Özellikle Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanması, artan ekonomik sıkıntılar ve toplumsal huzursuzluklar, erken seçim beklentisini artırdı diyebilirim. Ancak şu anda hükümet kanadından net bir erken seçim sinyali gelmiş değil. Kasım ayı iddiaları sosyal medyada dolaşıyor ama kesin bir tarih ya da resmi açıklama yok. Senin gözlemlerin nedir, çevrende insanlar buna nasıl bakıyor? 🗳️🤔