Evet arkadaşlar Instagramında kapanmasının ardından sizce yaklaşıyor mı olası erken seçim?
Evet Kesinlikle.
Hayır Olmamalı.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet arkadaşlar Instagramında kapanmasının ardından sizce yaklaşıyor mı olası erken seçim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ne alaka yav sanki ulke secim zamani bundan daha mi iyiydi. su an secim olsun yine tayip 1. cikar. köylerde cayir cayir akp oyu var sehirdeki genc nesile kaldiniz.
Anketler çok farklı gösteriyor 🤔
köylü diyorum anket diyorsun
Alakası bile yok. Ayrıca erken seçimlik bir durum değil bu sosyal medya konusu. Instagram kapatıldı alt tarafı amma abarttı toplumumuz.
Evet ama geçim sıkıntısı, doların yükselmesi güzel bir şey mi?
Şöyle söylemeliyim. Evet ülkede geçim sıkıntısı var bu bir gerçek. İktidarda ki partiyi bende sevmem ama muhalefetleri de sevmem. Çünkü muhalefet, iktidardan iyi olsaydı bu iktidar bu kadar uzun yıldır iktidarda kalamazdı mantıken :) Daha kötü olan muhalefet mi sizce bu ülkeyi kalkındıracak o kadar? Bence kesinlikle hayır.
Tabi bunun yanı sıra geçim sıkıntısı sorununu iktidardan ziyade kendimiz aramalıyız. İş kurmak, kendimizi geliştirmek, doğru yatırımlar önemlidir. Örnek verecek olursam ben arkadaşlarımla gezerken yanımda termosta kahvemi alıyorum evden yapıp, arkadaşlarım starbuckstan alıyor karton bardakta öyle geze geze içiyoruz. Ben o kahve parasıyla geleceğime maddi olarak yatırım yapıoyrum borsada mesela.
Başkasının yanında çalışmaktansa kendi işimi kurmayı da istiyorum hem ileride öyle bir hedefim var hatta.
Bunları yapabilmek için yönetimdeki kişinin kim olduğu farketmiyor. Herkes yönetimden şikayetçi ama bakıyorum çok gereksiz ve lüks harcamalar yapılıyor.
Dolar konusunda ise fikrim şöyle aslında evet cari açıktan kaynaklı, kur yükselmesi var ama bence ondan daha çok yastık altı olanlar etkiliyor. Piyasaya yansımayan tonlarca altın ve bir o kadar da dolar, euro vb. var. İnsanlar yastık altı tuttuğu için bu dolar ülkede yok gibi gözüküyor dolar yokluğu gözüküyor daha çok.
Ülkede değişmesi gereken bence iktidardan daha önce bölünmüş olan bu toplum değişmeli.
Ülkemiz adı bir olay olduğunda bile birlik beraberliğimiz yok.
Evet katılıyorum söylediklerin doğru umarım herkes senin gibi düşünür
Aga artık yani ne Chp ne de Akp yi görmek istemiyorum. Ne olacaksa olsun olan bize oluyor ya
Aga 24 yaşındasın 22 yıldır aynı kişi yönetiyor normal öyle düşünmen
Ya sadece onda da suç yok. Muhalefette 22 yıldır aynı Kemal gitti daha kötüsü geldi 😒. Ya 1 tane yalvatıyorum 1 tane adam çıksın bıktık
Bunların gitmesi lazım artık
Gerek yok
Keyifler yerindedir umarım 😄
Reis sağolsun Allah'ım uzun ömürler versin