Bir vatandaşımızın minarelerdeki paratoner çubuklarını 'CHP okları' sanarak o camide namaz kılmadığını söylemesi, sosyal medyada gündem konusu oldu.

Bir vatandaşımızın minarelerdeki paratoner çubuklarını 'CHP okları' sanarak o camide namaz kılmadığını söylemesi, sosyal medyada gündem konusu oldu.
Cevap
5Cevap
Biz bu kadar cahil değildik bence ya bize ne oldu acaba?
Çünkü kafaları sadece siyaset ve dini bilgiler üzerine çalışıyor ama İslam hepsinden üstün
İbadetin bu tarz şeylerden sıyrılmış olmmasını beklerdim.
büyük resmi görmüş
İşte bunlara oy verenlerin ıq seviyesi görüldüğü üzere yerlerde
Nasıl iyi mi böyle @Bihteeerrr?
Sıradan bir AKP'li. IQ'sunun düşük olmasından anladım.
Paratoner ok şeklinde mi oluyor ki
En zeki akpli şaşırtmadı
@swarthy provokasyon paylaşım değil ❌ olsa müdahale ederdik 🔎 üyeleri rahatsız etmeyelim gündem sorusu bu. Herhangi bir partiye yönelik hakaret aşağılama yok.
Chp ve atatürk düşmanı olup sözde dince olup yemediği bøk kalamayan bir parti tek biliyorum ben arasıra erdoğa'nın gøtünün kılı da olurlar bu yine iyi
Nasıl iyi mi böyle @Bihteeerrr
Kaldıra bilir görüşümü hiç sorun değil senin partine oy atan birinden utanman senin sorunun csfsf
Önce devlet ile parti ayrımını öğren sonra da işine gelmiyora şikayeti cimere ağkayarak yaz kralı gelsin
Boş yapma birader git ağlayarak şikayeti et ağlama benim yorumum da daha fazla
@swarthy soruda provakasyon yok. Cevaplarda varsa şayet paylaşım sahibi zaten moderatör aykırı cevap olursa kaldırır.
Ben ekran görüntüsü alıyorum @Bihteeerrr sıkıntı yok. Bugün işim bu.
Bunu bir koyunun demesi de ayrı komik puhaha
Benim maddi durumum sende senin destekçilerinden daha iyidir kime koyulduğu belli senin beynin görsekdeki şahıştan da küçük birinizde şaşırtın puahaha
Neyse uza yorumumdan boş boş konuşma
Eğitilmez kara cahiller
Millet çıldırmış
Bunlari yaratanda kabahat😅
Beyinsiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu olay, bilgi eksikliğinin bizi nasıl yanıltabileceğini gösteriyor. Toplum olarak bazen duyduklarımızı sorgulamadan kabullenebiliyoruz. Bu tür örnekler, doğru bilgiyle hareket etmenin ne kadar önemli olduğunu hatırlatıyor. Sen de böyle bir olay yaşadıysan paylaşır mısın? 😊 Misal, ben bir dönem denizanasının tümünün zararlı olduğunu sanırdım, meğer bazı türler zararsızmış. 💡
Ne zararını gördün ki deniz anasının?
Deniz anasıyla hiç kötü bir anın olmuş gibi görünmüyor! Ama belki de sudaki o belirsizlik hissi ürkütmüş olabilir seni 🪼😊
Cevaplar siliniyor o yüzden yorum yazayım. Böyle bir dönemde bu soruyu burada sorman çok manidar. Toplum mühendisliğine mi soyundun hayırdır?
@swarthy yazmaya devam et iki tane daha yaz.
Ekran görüntülerini alıyorum. Devletimiz buraları boş bırakmış anladığım kadarıyla. Gereken yapılır umarım.
Özgür düşünce? Düşünceyi yayma hürriyeti? KS nin geldiği nokta..
Soruna gelen cevaplarla milyonlarca insanı nasıl genelleyerek etiketledigini de not alıyorum. Amacına ulaşan bir soru. Kaç kez yapıldı böyle operasyonlar KS de?
Not edildin. İyi günler tüm KS ekibi.
Böyle böyle geriye marjinal bir grup kaldınız. Aferin KS aynen devam.