Darbe Girişimi, Gerçekleri öğrendiniz mi?

Ortaya atılan yalanların gerçeğini öğrendiniz mi? Niye böyle yalanlar atılıyor sizce?

Askerin kafasını kesiyorlar diye 100 000 lerce kişi paylaşto ama fotoğraf Suriye'de!! Üniformamızı bile tanımıyor bunlar..
Darbe Girişimi, Gerçekleri öğrendiniz mi??

Binlerce kişi paylaştı bende çok üzüldüm sinirlendim.. Lakin buda yalan çıktı !! Alın size gerçekler..

Bunlarda bu haberlerin gerçek yönleri..

Aynı olay için 2 resmi paylaştılar birbirleriyle çeliştiler ama bu da yalan çıktı !!!

Bu resmi paylaşıp, Akp li işidçiler dediler, Araplar askerleri kesiyorlar dediler.. Darbeye destek verenler için bunlar bahane oldu.. SIRF SAKALLARI VAR DİYE, milleti işidçi ilan ettiler alın bunun gerçeğide bunlar..

Buda bu olayın aslı.. Bu iftiralardan ne zaman vazgeçicekler?

Gördüğünüz gibi, vatana millete destek vereceğine, TSK nın razı olmadığı polıslerın halkın TBMM nın bombalanıp, halkın ezılıp tarandıgı helikopterlerın kaçırıldığı TERÖR faaliyetlerini, sırf parti ve kişisel nefretlerinden destekleyecek kadar düşen insanlar için, laf söyleme bahanesi oldu bunlar.. Bunlarla işimiz çok zor, en en birlik olunacak günde bile bizi yalnız bıraktılar kendi içimizde böyle insanların olmasına üzülüyorum..

#askerimedokunma dediler ama 100 tweet öncesinde güvenlik güçlerine gezi parkı olayıyla ilgili ana avrat küfürleri vardı, güvenlik güçlerine taş sopaylan saldırılan fotoğrafları vardı..

Sorarım şimdi, bu yalan haberleri paylaşıp, onlar asker onlar emir kulu diyen geziciler, o biber gazlarını vs atan polis emir kulu değilmiydi? Niye analarına bacılarına küfür edip kafalarına taşlar attınız sopalarla saldırdınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Hayret.. Bu paylaşımı kaldırmayan KS yöneticilerine teşekkür ederim. Oyun yalan tiyatro demeyipte kaldırılmayan sayılı paylaşımlarımdan biri.
Güncellemeler
+1 yıl
TÜM VATANA MILLETE GEÇMIS OLSUN.