Ortaya atılan yalanların gerçeğini öğrendiniz mi? Niye böyle yalanlar atılıyor sizce?
Askerin kafasını kesiyorlar diye 100 000 lerce kişi paylaşto ama fotoğraf Suriye'de!! Üniformamızı bile tanımıyor bunlar..
Binlerce kişi paylaştı bende çok üzüldüm sinirlendim.. Lakin buda yalan çıktı !! Alın size gerçekler.. Bunlarda bu haberlerin gerçek yönleri..
Aynı olay için 2 resmi paylaştılar birbirleriyle çeliştiler ama bu da yalan çıktı !!!
Bu resmi paylaşıp, Akp li işidçiler dediler, Araplar askerleri kesiyorlar dediler.. Darbeye destek verenler için bunlar bahane oldu.. SIRF SAKALLARI VAR DİYE, milleti işidçi ilan ettiler alın bunun gerçeğide bunlar..
Buda bu olayın aslı.. Bu iftiralardan ne zaman vazgeçicekler?
Gördüğünüz gibi, vatana millete destek vereceğine, TSK nın razı olmadığı polıslerın halkın TBMM nın bombalanıp, halkın ezılıp tarandıgı helikopterlerın kaçırıldığı TERÖR faaliyetlerini, sırf parti ve kişisel nefretlerinden destekleyecek kadar düşen insanlar için, laf söyleme bahanesi oldu bunlar.. Bunlarla işimiz çok zor, en en birlik olunacak günde bile bizi yalnız bıraktılar kendi içimizde böyle insanların olmasına üzülüyorum..
#askerimedokunma dediler ama 100 tweet öncesinde güvenlik güçlerine gezi parkı olayıyla ilgili ana avrat küfürleri vardı, güvenlik güçlerine taş sopaylan saldırılan fotoğrafları vardı..
Sorarım şimdi, bu yalan haberleri paylaşıp, onlar asker onlar emir kulu diyen geziciler, o biber gazlarını vs atan polis emir kulu değilmiydi? Niye analarına bacılarına küfür edip kafalarına taşlar attınız sopalarla saldırdınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Hayret.. Bu paylaşımı kaldırmayan KS yöneticilerine teşekkür ederim. Oyun yalan tiyatro demeyipte kaldırılmayan sayılı paylaşımlarımdan biri.
herkes kulaktan duyma cümlelerle hareket ediyor. onun için bu kadar cehalet var. ben bu darbe girişimde meydan çagrısına kulak bile asmadım darbe girişimi bile olmadıgını düşünüyorum bu darbe den öte bişe ve ne oldugunu gerçekten merak ediyorum bu ölen insanlar ne için öldürüldü ne için şehit edildi ve ne için dayak yediler gerçekten merak ediyorum
İç savaş çıkarılmak istendi, sosyal medyadan ınsanları orgutledıler, akp ve erdogan karşıtı ve chpden destek gelır dıye dusunduler.. Ama TSK buna razı degıldı askerler buna razı degıldi.. Darbeden öte bir şeydi bu.. Darbe yapılacak ortamı az çok kapattılar ama bu devırde bu şartlarda denemesı boyle oluyordu ıste.. Uçaklara helıkopterlere guvendıler.. Bir öldürürsek dediler birilerini baştakılerden olay biter.. Ne kadar TSK olmasakta dedıler rutbelerımızı kullanarak haınlık yapabılırız.. Ama TSK buna rzı olmadıgı ıcın cogunluk olarak bunlara karşı gelmek ıcın harekat başlattı, harekat dursun dıye srıf hazırlanan polıslerın BAŞKANLIK BINASINI BOMBALADILAR..40 polıs orda şehıt oldu.. Ki eminim çok daha fazladır sırf operasyon olmasın dıye.. Ya neler yaptılar anlatılmaz yaşanır sokakta olman lazımdı, 50 asker varsa ıcınden 2 kısı bırılerını yonetyor ortalıgı karıştırıyor.. Teror faalıyetıydı bu.
Ankaradayken çok daha zor polısten askere jandarmaya Ankara bır suru farklı fıkırde askerle dolu.. Zaten azınlık oldukları ıcın boyle davranmak zorunda kaldılar.. Halkın bu tepkısını hesaba katmadılar. Ataturkculukten vs derken ınsanları kandırır tayyıp ve akp dusmanlarından destek alırız olay bızde dedıler. Bunu yapmak adına adımlar atarlarken TSK buna razı olmadıgı ıcın yonetemedıler adam akıllı.. Yani 2 temel etken var birincisi halkın tepkisi ikincisi TSK nın buna razı olmayıp mudahale etmesı. İç savaşa kadar gıtmesıne razıydılar.. Allah korusun var ya, darbeye operasyon başlatılcak haberı gelıyor ozel harekat başkanlıgından o kadar gözlerı donmus kı, orayı bombalatıyor bır general mıdır nedır.. Ozel harekat operasyon askerlerı otelı basıyor, yanı ıstedıklerı gıbı olsa erdogan bır yere kıpırdayamazdı ışlerı ters çevıren tsk nın bellı adamları ve halk oldu.. Ondan ınsanlar sımdı celıskı yaratmaya calısıyolar..10000 tane ıftıra var, neden bu akdar ıftıra var sanıyosun?
Helal olsun, siyaset sevdası kör etmiş bazılarını kardeşim. Bu yaşananlara oyun diyenler var hala, yazıklar olsun... Halkımız, polisimiz ve askerimize kimler iftira ediyorsa cezasını bulur inşAllah. Bu devlet 2 darbe gördü 3. sünü görmez inşAllah.
Anlatmaya çalıştığım bu Bunlar hep yobaz Paylaşım için saol kardeşim Akp ye muhalefet olsunlarda Başka dertleri yok O değilde şehitlere saygısızlık bunlarınki başka bişey değil Katıksız insanlar hainler sabahtan beri ks de asker kafa muhabbeti kastılar gerçekleri bende öğrendim zaten tek işleri gerçekleri çarpıtmak
Bu askerlere şöyle oldu diyen darbeyi destekleyen varya. Halkımızın fedakarlıklar ini görmeyen hani. Bunlar vatan hayinidir. Ve internetteki yazilara kanan aklini kullanamayan kişilerdir.
Gözünü sadece parti ve kişisel nefretleri bürümüş ınsanları.. Kullandıkları aklıda kör olmuş zıhınlerınde yeter ki nefretleri gerçekleşsin diye ne vatan umurlarında ne mıllet.. Rahatlık g. tlerıne batmıs bunların..
Burda köprüde sivilleri vuran birkaç asker kılıklı terörist ve yanında masum erler var tank kenarlarında. İnsanlar orda vurulunca onları görenler ve onların yakınları o askerele saldılar.. Masum erlere yapmaları yanlıstı ama hepsı masum degıl.. Ne mutlu turkum dıyene dıyen sıvıllere hangı asker sıkar !!!
Sıkıyönetim ilan etmiş bir askeri gruba aklı olan hiçbir insan evladı 'Allahuekber' diye bağırarak slogan atmaz. Asker polise benzemez, çalışma prensibi, işleyişi farklıdır.
Asker 'Buraya yaklaşma' diye silahla karşında durduğunda, hakkaten çeker vurur, ki isteseler orda yaylım ateşi yapıp alayını yere sererler. Bir iki kere havaya ateş açtıktan sonra, kalabalık agresifleşince üçbeş tanesini vurmuşlar açık biçimde.
Neyle neyi kıyaslıyorsunuz mk?
Ki hiçbirşey, o köprüdeki erlere yapılanları haklı çıkarmaz. İnsan düşmanına yapmaz o hayvanlığı.
Sen kolluk kuvveti değilsin, silahlı unsur değilsin, ne işin var tankla bekleyen askerin karşısında?
Farkında değilsiniz, hakkaten zafer falan kazandığınızı sanıyorsunuz ama o ahalinin sokağa çıkması delilikten ve aptal cesaretinden başka bişey değildi.
Ya anlamıyosun darbe falan yok! TSK nın %85 i bundan habersız.. Belli bölükleri belli rütbeliler sokaklara sürmüşler böyle darbe olmaz.. Terör faaliyeti bu amaç ulkeyı karıştırmak. Tsk neden meclısı bombalasın neden özel harekat polıs baskanlıgını bombalatıp 40 polısı sehıt etsın NEDEN? aklını kullan Alalh askına ya, gel benle adam akıllı tartış konusalım anlasalım ama saçmalama. Bu ülke 50 sene dolmadan hep darbe yemiş 20 30 sene geriye dönmüş. Bunu 2016 da aynı şekıl yapamazlar artık mıllet uyandı!
Konudan saptın. Burda soru sorarken gerekçen 'Halk askere bişey yapmadı, gaza geldiler de hırpaladılar (Ki linç edip öldürdüler) idi. Sana 'O yapılanlar haklı çıkamaz, aha şu videoda görülüyor neler yaptıkları' dedim, ki onun beterleri de var, 'Ölünü sikerim' diye can çekişen askere vuranlar, gözaltındaki binbaşıya 'Kızın var mı? 10 aylık kızın mı var, seveyim mi?' diyen polis memurları vs.
Çıkmış iki tane asker ateş açtı diye yapılan bu vandallığı mazur göstermeye çalışıyorsun.
Ülkenin çok feci yerlere gittiği zaten bariz, 30 yıl geriye gitmenin hesabını yapmayın, ülkede kafası 300 yıl geride kalmış tipler kol geziyor ve adım adım cesaretlendiriliyorlar.
Hiçkimse de bu ülkede ilerde 'Alkol alıyor, zina ediyor, islam düşmanı' gibi söylemlerle gaza gelmiş kitlelerin milletin canına, malına ve hatta namusuna kastetmeyeceğini gönül rahatlığıyla söyleyemez.
Helal olsun sana aklına sağlık, bir darbe olup olmadığını bilmiyorum ama bildiğim birşey varsa oda benim ülkemin askeri hata bile yapıyor olsa kimse ona el kaldıramaz bu işin yolu adabı bu değildir bu zihniyet bizi geriye götürecek asıl şeydir burada yapılanlar bir kaç askerimizin bir ordu serserinin önüne bırakılmasıdır ve Üzgünüm ölen o serserilere acıyamıyorum çünkü orada aşşalanıp dövülen hatta öldürülen askerlerime göz yaşı dökmekteyim...
Tankla ezilen bombalan eli kolu kopanları gördünmüde canım sen burda klavye kıçının altında konuşuyosun Burda onlar cezasını çekip dövülüyolar Bana el uzatan askere ben selam vermem Benim vergimle alınan silah bana değil teröriste kalkar Kalkmıyosa dötüne sokarlar adamın Yolda suçsuz geçen vatandaşı durdurup sıkan piçlere iyi yapmışlar Masum erleri polis kurtardı zaten linçten Burda masumiyet bekçiliğiniz ve vicdanınız sızlattı canım yha
asker isticek halk durdurucak kolaydı o kadar. O durumda 1 şehit vermeden 1000lerce vatandaş ölürdü. Kolaymı askerin karşısında durmak. Erkeklik silah bırakıp teslim olan insanı dövmek öldürmek değil sıkıyorsa silahlıyken saldırsınlarda göreyim. Ama bunlara ne kadar anlatırsan anlat bir şey değişmeyecektir.
@Ragnar_Lodbrok ben burda yokken bayağı bır yazmışsın bravo. Cevap vereyım kı kendı soyledıgınle sıkıştıdıgını zannetme. Ne çok korkuyosun araplaşmaktan.. gezi parkı mevzusunda ne ıcın tankların onune yatıyolardı polıse ana avrat kufure dıp taş atıp sopalarlan saldırıyolardı? O zman medenı oluyoduk demokrası tımsalı oluyoduk sımdı gerçek diktatörlük uygulancakken tam zamanıyken tank pnuıne yatacak ınanca sahıp adama sen araplaşmıs dıyorsun. Bu ta$ak ister araplık degıl. Bir araplık tutturdunuz, adamların sakalları var dıye ısıdcı ılan ettıler askerı kesmeye goturuyolar dedıler adamlar neycı cıktı. Anında 100 000 ler yazdı onları ıste bu kadar medenı demokrası tımsallerı bunlar..
@Kuskuun Sen kimseye o cocugu dıyemezsın burda kım kıme o cocugu dedı ana avrat hakaret ettı? Halkı skorsky le tarıyan teörristler o cocudur onlara soyle sen. Ağzını topla.
Gezide yoktu şimdi milletin arkasında asker polıs mı var? Ne vardı gezıde hayırdır sen çok yanlış anlamıssın mevzuyu.
Gezide direnirken gaz sıkan polis emir kulu değildi ama halka kurşun sıkan asker emir kulu oldu öyle mi? bir su sıktı diye sopalarla taşlarla saldırdılar be polise, 18 19 yaşlarında cocuklara koca kcoa taşlar attılar zeki mahluk. O zaman devrim vardı ama dımı? Sımdı nedense #askerımedokunma oldu bırden. Ulan sızden mı ogrenıcez askerın polısın onemını bız. En son adamlarsınız ulkedekı utanmadan gezı dıyorsun bırde. Bir gaz yedın diye özgürlüğüm gidiyor, diktatörlük bu, dırenıcez !! diye nidalar atanlar şimdi neyden korkuyolar? Nerdeler hani?
Polisin karşı gelme, 'İstifa ediyorum amk'' deme hakkı var, askerin yok.
Gezi'de millet toplumsal eylem yaparken polis devlet tarafından milletin üstüne salındı (Komünist takımlarını saymıyorum, onlar eylem oldu mu atlıyorlar herşeye)
Bu hafta ise asker sıkıyönetim ilan etti, sokağa tankla çıktı, herhangi bir hukuk kuralını tanımadığını zaten sıkı yönetim nedir bilen herkes idrak eder.
Bu şartlar altında sokağa çıkmak saçma sapan davranmaktı.
Eski bir asker ve bu darbenin nasıl tertip edildiğini anlatan Mete Yarar halkın bu davranışını fevri ve yanlış bulup 'Ancak daha fazla kaosa sürükler, iki tane provokasyona bakar, bir camiye, bir de cemevine saldırı düzenleseler ülke yangın yeri olur, bu terör örgütünde halen daha büyük bir güç ve imkan var, halkın evine çekilmesi lazım' dedi hatta gayet sizin taraftan biri.
Orda askeri de asker zaptetti çoğu yerde, öyle bir saçmalıyorsun ki, sanki top tüfekli askere kemerle boyun eğdirdiniz mk.
Konudan sapıyorsun kimse size demokrasiyi savunmayın demiyor. Siz o beyninizle kemerlerinizle kornalarınızla elinde uzun namlulu silahları olan tankı toplu olan askeri kuvvetleri durdurduğunuzu sanıyorsunuz ben de saçmaladığınızı söylüyorum. Ve o meydana o şekilde askerin karşısına çıkmakta apta. llıktan başka hiçbir şey değil kaldı ki o meydanlara dökülenler ilk çıkarken karşılarında tüm tsk var sanıyolardı tsk nın %1i bile yoktu ve halkı hedef almadı ordaki askerlerin çoğu 2-3 içlerinden kendini bilmezin yaptıkları hepsine dayatıldı. Kaldı ki oraya askeri bir gücün karşısına çıkıp üstlerine depar atıp vurulmamayı beklemek vurulunca da öfkelenmek vs kadar da saçma yobazca bir zihniyet olamaz.
@Ragnar_Lodbrok evinde karısı çolugu cocugu beklıyor işi var ugrasıp gırdıgı kazandıgı, senın kıçın ıstedı dıye 1 aylık olay ıcınde dıyecek kı, ben ıstıfa edıyorum ya yokya? Adamın meslegı ısı o ınancı ınancı. Cevık kuvvet ben ıstıfa eıyorum mu dıyecek sen ne sanıyosun polıslıgı ettıgın bı yemın ınandgını bı yol bıldıgın gordugun vatan mıllet kanun var. Pastanecı degıl onlar alooo?
Asker sıkı yönetim ilan etti, TSK nın %80 inin haberi yok? Öyle darbe mı olur? TSK nın ıcınde olmadıgı bır darbe, rütbelerini kullanarak emırlerle askerı yoneten TSK nın araçlarını kullanan şahısların darbesı bu. NE SIKI YONETIMI? Ya sabah kalktıgında asker gorucen evınden çıkarken gır ıcerı vururm dıyecek, nerde senın özgürlük bilincin, BANA KIMSE HUKMEDEMEZ BEN TURKUM dıyen ıraden nerde? Tarıh aç oku bu ulke neden 30 senede bır darbe goruyor? Nıye yanı? HAngı darbeden sonra bız olaganustu buyumusuz hangısı hayır getırmıs? Koyun gıbı evde mı otursun mıllet? +++++
@Ragnar_Lodbrok Gezide içeri girin, dağılın mudahale edıcez, zarar gorursunuz denmedı mı? Ona ragmen " Böz dövröm yöpöcöz hokomet döşecek" deyıp orda sağı solu kırmadılar mı? Mılyonlr sokağa döküldü? Hangı kamu malu kırıldı yakıldı yıkıldı? Hangı esnafın dukkanı yaglamandı? Soylesene bana DELIKANLI gıbı? Cevap beklıyorum bu soruma.
Mete YArar ı senden ıyı tanıyorum adamın askeri geçmişi çok ağır travmalarla dolu, olaylara çok daha derın ve kuşkulu bakıyor. Kimse kutlama yapın demıyor bağırın çağırın demıyor sokakta durun dıyor ya o kadar. VArlıgınızı bellı edın dıyor. Mete yararı bende dınledım ama her yer ıstıklal olsun vatan olsun hep zaten tıklım tıklım ınsan dolu. Adamın endısesı envanterden eksık olan muhımmatlar araçlar.. Sen rahat ol.. Burası bızım ulkemız.. Vatan mıllet bayrak bu uçunde hemfıkır olan herkes sokakta.. Akplısıde chplısıde mhplısıde. Bırlık var sıkıntı yok. Çatlayan çatlasın.
O eylemler hükümet düşürmeye falan çalışmadı yalan atma. Halkın bir kesimi başbakanın tavrına isyan ettti.
Ki Muammer Güler'in 'Yav adamlar basın açıklaması yapıp gidelim, ama sesimizi duyuralım diyorlar, ama bizim patron nuh diyor peygamber demiyor, bıktım artık dilimde tüy bitti dinlemiyor yav' diyişini de iyi biliriz.
Tamamen Tayyip'in halk ile inatlaşması yüzünden o kadar büyüdü o olaylar.
Akpliler ve mhplilerin bir kısmı dışında kimse sokakta değil. Yalanda da çok iyisiniz.
Yalan oldugunu bılenler var evet ama bilmeyen, gözünü parti ve kişisel nefretleri kör etmiş 100 000 lerce insan var.1 gündür bunları sosyal medyalardan paylaşıp yine darbeye destek verıyolar..
nefret o seviyede demin biriyle tartıştım abd cia'ini göklere çıkarırken bizim miti yerin dibine sokuyor. polisi köyülüyor, tayyibin köpekleri diyor. Yazıklar olsun ya çok acıyorum bunlara. Adam tayyipten nefret ettiği için her pisliği ondan biliyor. İnsan cumhurbaşkanını nasıl öyle görür anlamak mümkün değil
Yıllardır darbelere halk ıcınde zemın hazırlayan, ulkenın basına ne gelıyosa ona nefretınden körlüğünden sabitliğinden özentiliğinden destek vermiş olan zihniyet halk bunlar.
Milletin yanında olmak ıstemıyolardı cunku bazılarının kanları bozuk, bu yalanlar bahane oldu darbeye askerımedokunma hesabı yaparak destek vermek ıstedıler.
Ya dostum zaten dikkat edersen bu sitede de başka sitelerde de; yaşasın kurtuluyoruz, askerin arkasındayız, asker bizim polis tayyibin gibi lafları atan soysuz teröristler, baktılar darbe olmuyor hemen yalanlara sarıldı. MHP'liyim devletimin yanındayım.
Evet teröristlerde vatan sevgisi olmaz.. Hatta bazıları abartıp o darbe girişimi olduğu vakit Cumhurbaşkanının başka ülkelere kaçacağı haberini filan paylaşmıştı. Sitede xper sırasında birinci olan kişilerden bahsediyorum
Yav abi onları bir tespit etsek bende çok gördüm. Fatih portakal bile paylaştı ya bir sürü ünlü de var paylaşan anında inandım dedim nasıl askere böyle şey yaparlar terörist bıle olsa ıcım razı gelmez.. Bir de yerde kanlar ıcınde yatan bır asker var onuda polıs vuruyor teröristlerden kendısı, mıllette onun vıdeosunu paylaşıyor kanlar oldugu ıcın bogazını kestıler dıye. Bogaz kesme yok!
polis vuruyor onu onuda açıkladılar kurşun yağmuruna tutmuş polis onu çünkü ateş edıyormus terör destekçisi yani, orda kı andaval insanlarımızda gidip tekme atmış boğaz kesme falan yok !
Şimdi başka bir kanıt koysam farklı birşey söyleyeceksin dostum kafa kesildiğini görenler bile sizinkiler. Biz sussak onlar konusur zatende adamlarınızı duymuyormusunuz siz naptınız diyorlar bu caiz değil dinden cıkıyorsunuz diyorlar
Senın fotograf paylaştıgın yerlerdeydım ben 6 saat ıcınde neler gordum anlatamam. O yuzden bak lutfen dıyorum ınanma. Baksana neler neler paylaştılar 100 000 lerce tweet atıldı ınsanlara sovuldu lanet edıldı darbeyı destekledıler. Hepsı yalan cıktı Allah askına ınanma araştır bak ılla bulucaksın. Kafa kesme olayı yok olsa söylenır o sıvıllerde bulunur.. Tamamen yalan.. FAtih portakalın paylaşımına baktın mı? O bile utandı onu paylaştıgı ıcın yanı her şey kesin garantı dogru dıye paylaştıgı ıcın ünlülerde paylaştı ama yalan çıkınca kucuk dustuler. INANMA.
Bak bu vıdeoyu ıyı ızle. Hangı TURK ASKERI sıvıllerı tarar ateş açar? Hiçbirisi. ORda tank etrafında oturan ne oldugunu bılmeyen şaşkın erlerı ıyı gozlemle. ORda 2-3 tane darbeci rütbeli bunu yapıyor ve ınsanlar vuruluyor.. O ınsanların orda yakınları dostları hepsı toplanıyor fırsat buldugundada gaza gelıyorlar.. Buna neden olan orda 2-3 darbecı terorısttır.. Gunahsız erlere saldıranın ayakları kırılsın ! www.facebook.com/.../
Herkes senin gibii düşünse gerçekten güvenim tam olurdu böyle samimi bir şekilde konuşup vu şekilde anlatsa inanır ve güveniriz ama şuanda genel olarak akplilere karşı bir kin var ve hiçbirinin sözüne inanılmıyor Umarım dediğin gibiidir kardeşim inşAllah suçunuz yoktur
Yok dostum yok, nasıl bı algı operasyonu yapılıyor işte gör. FAtih portakal dan tut bır suru unlu yukarda attıgım gencı, masum temız yuzlu asker dıye paylaştılar. Nasıl sınılendım var ya gerçek sandım ama erkenden farkettım ınsan dışarda olunca, polıs yakınları olunca cok daha hızlı bılgı sahıbı olabılıyor.
Twitterda daha bır suru yalan var, aman sakın kanma. Zamanım olsa hepsını atardım ama artık yoruldum 2 gundur ınsanlara gerçeklerı anlatmaya paylaşmaya çalısmaktan..
bir ak partili olarak söylüyorum. ; Suçsuz masum askerleri linç etmeye çalışmalarına bende çokk çok çok üzüldüm. Ama hükümet karşıtı provakatörler şimdide linç edilen askerlerin olduğunu söyleyip insanları dolduruşa getirmeye çalışıyor. Yazıkya çok yazık.
derviş mehmed'in sadist torunlarının askere yönelik işlediği linç girişimleri ve türk silahlı kuvvetlerinin tümününe yönelik onur kırıcı aşağılayıcı eylemlerde bulunmaları gerçektir
bunları türlü türlü safsatalarla çarpıtarak derviş mehmed'in sadist torunlarını savunmak derviş mehmed torunluğunu yapmaktır yani millete ihanettir
ilk fotoğraf hiç bir yerde paylaşılmadı yalan söylemeyin
köprüde teslim olan 50 askerin 6 sı linç edilerek öldürüldü sadistin birisinin askeri yatırdıktan sonra kaldırım taşı sökmeye çalıştığı görüntüler var kafa kesme olayı üzerinden algı yaratmayın
Biz yaratmadık bu algıyı milyonlarca kısı paylaştı bu resımlerıi fatıh portakal bıle ınsanları lanetledı bak ne cıktı arkasından? BAna kanıtsız konusma bı kere..
Bak bunu ızle bu sadece 1 tanesı, asker kılıklı 2-3 etrorıst halkı nasıltarıyor. TSK sıvıl halka ateş açmaz en ağır darbelerde bıle polıs merkezlerı turkıye tarıhınde bombalanmamıstır bu terorıst bır faalıyet. Halk vurulan yakınlarını dostlarını gorunce aşırı ofkelendı nobet tuttu fırsatını bulunca saldırlar. MASUM ASKERLERE SALDIRANLARIN AYAKLARI KIRILSIn. Ama orda 2-3 terörist ateş eden yuzunden masum erlerede saldıran cahıl kısıler var onlarda yargılansın.. bız ne dogruysa ndan yanayız sen rahat ol.
Uyarı ateşi sonucu skorsk nın koprude taradıgı 6 kısı öldü, baska yerde 40 kişi öldü onları gördün mü? Sana dıyorum kı kasıtlı bı plan var ortada ulkede ıc savas cıksın dıye. HAbersız erlerı mılletın ıcıne boyle salarak darbe mı olur? OLMAZ. Terörist faalıyetı olur anca.
bir bilgi kirliligi var.. ortada her kafadan bir ses çıkıyor.. darbede tuhaftı zaten herkes tuhaf.. maalesef ama askeri dövmek nedir abi yahu asker nöbmek nedir?
Abi köprüde insanlar tarandı görüntülerini atarım ıstersen, Ne mutlu turkum dıyene dıye bağırırken bır suru ınsanı vurdular, koprude o ınsanlar o hırsla bekleyıp askere saldırdılar. Hepsı suçlu degıldı zaten sıkanlar er degıllerdı ama halkın kendını kaybetmesının nedenı orda kı 4-5 terörist asker unıformalı kişi.. Emın ol 5-6 saat meydandan meydana gıttım kımse askerlere saldırmadı sadece koprude falan oldu bu olaylar onlarda sıvıllerı vurdukları ıcın yakınları falan toplandı ınsanların.. ıstersen vıdeo atabılırım
Link verseydin fotoğraf yerine. CNN Türk'de askeri araç devrildi haberi fotoğrafsız. O haberin üzerine boyun kesme fotoğrafını koyun kekliyorlar sizi. Diğerleri de aynı şekilde yalandır.
Ya bırak Alalh aşkına gördüğün halde yalanlıyosun ya, bızzat kısılerın orıjınal paylaşımlarını paylaştım. Hala sahte dıyosun ya neyın kafası bu? Hangı dunyayı yasıyon sen?
Hiç birinin işlerine gelmiyor çünkü gerçekleri görmek, göstermek. Amaçları çok açık bir şekilde belli, takıntı haline getirdikleri Recep Tayyip Erdoğan'ın nasıl olursa olsun gitmesi ya da bir şekilde zarar görmesi. Allah onları islah etsin!
Bunu izle, böyle bır suru ateş edılme yaşandı köprüde, vurulan masum ınsanlara bır bak? Onlar ordan hıc ayrılmadılar yakınlarıyla toplandılar askerlere öyle kınlendıler kı mılletı vurdukları ıcın galeyana geldıler.. Orda kı erler masum ama buna neden olan o asker kılıklı 3-4 terörist.
En İyi Cevaplar