Hissedilen sıcaklık 45 dereceyi bulabilirmiş daha sabah olmasına rağmen çok sıcak hava. Ülke genelinde bugün çok sıcak olacakmış. 🥵 Gölgede durmaya, bol su içmeye dikkat edin. 🙂
Bu sıcakta en çok neye ihtiyacın oluyor? benim klimalı bir yereee 🫠

Hissedilen sıcaklık 45 dereceyi bulabilirmiş daha sabah olmasına rağmen çok sıcak hava. Ülke genelinde bugün çok sıcak olacakmış. 🥵 Gölgede durmaya, bol su içmeye dikkat edin. 🙂
Bu sıcakta en çok neye ihtiyacın oluyor? benim klimalı bir yereee 🫠

9 gün sürecek bunaltıcı Çöl sıcakları sonrası artık derin bir nefes alırız inşAllah. Saatler 11.00 ve 15.00 arası dışarı çıkmamaya özen gösterelim. Özellikle kronik, şeker, tansiyon hastaları için kötü bir başlangıç olacak.
Benim ihriyacım olan şey klima var da daha çok buz gibi su ve Kapruza
evet o saat aralıklarında dikkat etmek gerekiyor
Sabah 6'da annemlerin yanına geldim yazlığa ardından yürüyüşe çıktım şimdi biraz güneşlenip akşam tekrardan kahve içmeye çıkacağım, gecede kuzenler ve arkadaşlar geliyor soğuk kokteyl falan yapacağız ben diyorum ya yaz adamıyım :d
Bu sıcaklarda gerçekten bunalmamak mümkün değil! 🥵 Gölge bir yer bulmak, bol bol su içmek ve mümkünse klimalı bir ortamda vakit geçirmek en güzeli. 🌬️ Soğuk limonata ya da birkaç dilim karpuz da serinlemene yardımcı olabilir. 😋 Ayrıca, hafif ve rahat kıyafetler giymek de çok önemli. Umarım bu sıcak hava seni fazla yormaz, dikkatli ol ve serin kal! 🌞😊
Haklısın @Baharizma, marketten/bakkaldan vs. Plastik şişe su alırsanız, şişe bittiğinde atmayın çöpe evinize götürün boş şişeye musluk suyu ile doldurun. Ardından buz dolabına koyun serin kalsın. Öylece dışarı çıktığınızda yanınıza alırsınız. Erkeklerde bilmem ama kızlar çoğunluk ile yanlarında çant var sizde serin tutarsınız öylece suyunuzu.
Cevap
51Cevap
Ulkde ağaç kalmadığından havayı soğutacak bir ekolojik sistem kalmadı ormanlar havayı soğutur yağmur çeker hava temizlendi ama ne orman kaldı ne ağaç
kesinlikle evet
Şimdilik iyiyiz evden çıkmadan bugünü atlatmayı düşünüyorum
bende tüm günü evden geçireceğim en azından güneş batana kada r
Kutuplara gidip bir müddet eskimolar gibi yaşamak 😅
Dışarı çıkınca sanki yüzüme otobüs egzozu üflüyor gibi. Beni derin dondurucuya kapatın dhfhd
Regl olmaya ihtiyacım var olsunda bitsin artık bari ilk iki gün geçsin tatile gidicem orada olacağım galba köpek balıkları kanın kokusunu alacak 😂😂😂
Sicakliga atlanacak mentalite 1 numarada yer aliyor
Allah'ım tövbe edelim ancak öyle kurtuluşa ereriz insanlar olarak kendimizi bi silkeleme Zamani geldi arkadaş rabbim kullari uyarıyor Allah'ım merhamet sahibidir yeterki herkes kendi çeki düzen vermeliyiz Allah'ım sen yardımcımız ol amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻⭐
Memlekette köyde olduğum için sıcak derdim yok 🤣
Pencereleri bile kapadık evde sadece sıcak hava giriyordu içeri nxkkd
Evde klimanın altında otururken, eve ice latte sipariş ediyorum. 😄
Antalyanın sıcağında bi kere gölge yok olsada orada bile yakıcı bi sıcak var kurtuluş yok
Bol su içip mümkün olduğunca dışarı çıkmamayı ihtiyacım var.
klimanın karşısında oturuyorum ama galiba hasta oldum
ne sicagi olm. yok oyle bisey 45 falan yok su anda İstanbul baya serin iyi hatta fazla. kalin olmadan mont bile giyilebilir ince. montlardan
tamm sen giyersin
İroni yaptığına inanmak istiyorum. Çünkü sabah bisiklete süremedim boğucu sıcak yüzünden.
@Blue-world :D ee tabii
@Ojeminrenginebak İyi öyleyse 😁
ironi derken
Böyle sıcak havaları çok seviyorum. Bütün sene bu Temmuz Ağustos sıcaklarını bekliyorum. Soğuk havaya kışa inat yaksın kavursun bizi bu sıcaklar.
Birde bu sıcakta tarlada çalışan insanlar var onlara Allah kolaylık versin gerçekten zor iş
evet umarım bu saatte gitmiyorlardır
Maalesef gidiyorlar bizim buralarda çok. Güneş doğmadan akşama kadar tarladalar
Valla işe giderken klimayı açıp gidiyorum iş yerimde klimayı açıyorum eve geliyorum yine klimayı açıyorum e aralarda da soğuk kahve bitti gitti
Buz gibi soğuk içeceklerden kaçınıyorum, içtikçe içesi geliyor insanın. Buzlu olmayan içecekler veya bitki çayı gibi sıcak içecekler daha faydalı gibi sususluğu dindirmekte.
soguk cacıkmıydı * fajitamıydı ne oyle bisey ya iste
Şansımıza bugün evdeyim 🙄
şanslısın işte güneşe çıkma
İşte olsak daha iyi yani bari yarın evde olsaydık yarın daha serin
O sırada şalama ile mebran yapan ben 😅😅
kolay gelsin
Evden çıkamıyorum ki
@inciitanesii sebep?
@Bay_Nutella sıcak 😀
en iyisi
@inciitanesii haklısın
Su, Kola, Karpuz 🤣
Soğuk içeceklere ve serin bir yere
Nerede yaşıyorsun
Soğuk bir yere
Antartikaya taşınacagim bss
Şu an suya. İşyerinde arıtma bozulmuş mk
Klimaya ve gölge yerlere.
Tâbi ki klima ve soğuk içecekler..
Klima bol bol su gölge yer serinlemek
Klima, soğuk su, gölgelik alan
Tabiki kiloma göre su içmeye evde
Soğuk su altında duş almaya
D vitaminine ama güneş göremiyorum sjdj
Bol bol serinliyor olmaya
Biraz rüzgâr esebilirse şahane olur gerçekten.
En güzeli kapalı ortamda kalmak
Soğuk içecek
473 ml buz gibi Red Bull fena olmazdı
Buzlu içeceklere🧋 soğuk meyvelere🍉
Soguk su soda birde soguk bira
Sovuk bir icecek
Bikinili kızlar 😎😎
Yapay zeka görselleri harbi göz s1kiyor
Bu sıcakta ne sevişilir terli terli😛
Neden bu kadar sıcak? Hep böylemiydi
Mecbur kalmadıkça dışarda durmamaya
Bi Antalyalı olarak evden çıkmak istemiyorum