Bu sıcakta toplu taşıma hiç çekilmiyor.🥲
Siz ne diyorsunuz? Bu sıcakta sizi en çok zorlayan ne oluyor?🤷♀️

Bu sıcakta toplu taşıma hiç çekilmiyor.🥲
Siz ne diyorsunuz? Bu sıcakta sizi en çok zorlayan ne oluyor?🤷♀️

Maalesef bu sıcak da bir çok şey çekilmez yani alışveriş yapmak gezmek bunlardan bir tanesi en çok da sanırım beklemek ve can sıkıntısı çekilmiyor insan en azından bir şeyler ile uğraşınca zaman çabuk geçiyor ama diğer türlü zaman geçmiyor bile. bir de sanırım araç kullanmak geçmez yani aracın içi zaten sıcak dışarısı da sıcak olduğu için hava da insan iyice bunalıyor maalesef şarkı biraz iyi geliyor serinlememe
Sıcak içecekler tüketmek çay örneğin bunaltan sıcak hava da daha çok bunaltır terletir ben Çorum'dayim burada bugün çok sıcak vardı pistim önce Amasya da idim ora daha sıcaktı birde uzun saç siyah kapalı giysiler çekilmez

Susuzluk... Hem susayınca buz gibi serin su içmek için hem en geç bir günde bir duş almak için.
#Edit "Suların kıymetini bilelim ve sadece kendimize değil hayvanlara da su verelim."
Cevap
37Cevap
En çok ne çekilmez bilmiyorum ama boya yapmanın çekilebilir bir şey olmadığını biraz önce deneyimledim.
Terler içerisinde kaldım, bir ara başım döndü bayılmak üzere olduğumu anladım. Şu an ise boyalı üstlerle, kanepemde uzanmış, soğuk bir içecek yudumluyorum.
Çok iyi geldi..
Benim evim yokuş bir sokakta ve biz tepede oturuyoruz. Gel gör ki bütün marketler aşağda. O yokuşu çıkmak hiç
çekilmiyor be usta.
Otobüs hiçbir türlü çekilmiyor ya metro marmaray en azından serin oluyor. Araç yolcuğu da çekilmiyor yazın bence ya
Hiçbir şey çekilmiyor da evdeysen sürekli aynı şeyi konuşup kafa şişiren insanlar dışardaysa ter kokan insanlar
İstanbul'un içi yine curcuna genç dolu ah keşke burada da öyle olsa 😍
Bu sıcakta dışarda olmak çekilmiyor genel olarak ama haklısın toplu taşıma bundan daha beter
Ankara 'nın bağları da büklüm büklüm yolları sjsjshs o bayırlı yollar çekilmezzz
Bu kadar geniş arazilerde insanların neden sıkışık bir şekilde yaşadığını anlamıyorum
Şu manzaraya bakarak bulanıma girdim bu ne la
Evt toplu taşıma hiç çekilmez ve
Regl olmak
Leş gibi kokan insanlar görüyorum, toplu taşıma, markette sıra beklerken vs, her gün duş alıp, deodorant kullanmak zor bir şey değil.
Kalın kıyafetler ve susuzluk
Toplu taşıma araçlarındaki leş gibi ter kokan insanlar
Toplu taşıma vekilmez gercekten ama gelmesini beklemek dahada cekilmez bence :) gelince iyi kötü varıyor bitiyor o yol bişekilde
Alışveriş yapmak, çarşı pazar dolanmak, çalışmak..
Ulaşım olarak minibüs çekilmez o ne öyle küçücük fıçıcık turşucuk gibi
Gündüz dışarıya çıkmak.
Sıcak içecekler
Hangi durak bu yaa çıkaramadım. Uyuyamam şimdi
İş çekilmiyor ya bütün gün ayakta
Hiçbir şey çekemem genel olarak..
Ben direkt olarak kalabalık demek istiyorum
Uzun yol yürümek ve tikis tikis dolu dolmuşlar
Kalabalık
bir şeyler anlatmak çekilmez😅😅
Mutsuzluk hiç çekilmiyor
İnsanlar kalabalık çekilmiyor