Yabancı bir magazın haberı ve anketi?

Böyle tür bir yaşam tarzı hakkında düşünceniz var mı? Haber Mood isminde yabancı magazin konulu bir siteden. Fikirlerinizi almak isteyebilirim belki, haberin linklerini atıp burada da tartısmak ıstıyorum. Yalnız haber Türkçe değil öncelikle , İngilizce, mekan da Türkiye değil zaten. Normalde bu tarz soru sormazdım da habere denk gelince sormak istedim. Siteye (MOOD magazine kategorisi de Lifestyle idi) direkt bağlantı veremiyorum ve bu yüzden haberin gorsellerını bilgisayarıma ındırıp almıştım, aldığım iki görseli de sırasıyla paylastım. Bu arada haberle ilgili ankete de oy kullanabilirsiniz, iki şık bıraktım anket icin de, o yönden de merak edıyorum dıye. Sonucları merak ediyorum benim de aklıma takıldı zaten haber diye. Haber burada::: Haberin ilk sayfası Haberine ikinci sayfası

Çocuğun yaşam tarzını uçlarda buldum
Çocuğun yaşam tarzını normal buldum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
11 ay
2 görselini aldıgım bu yabancı magazin haberini gelismis bir yapay zeka cevirisine (deepl-pro) cevirtmek aklıma geldi. Bu çeviri programı çok iyi ama cevirtmez olaydım gercii aga. İşte haberin kusursuz cevirisi de burada, bunu da ekliym- https://hizliresim.com/94jzxdq
Güncellemeler
11 ay
Böylelikle ingilizce bilmeyenler için de uygun düştü anket açısından da. Bu arada bir erkek olarak haberdeki çocuğu boğasım geldi 😒 Cidden ingilizcem fazla yoktu da yapay zeka cevirinc bu nasıl haberdir dedim abi. Neyse, baslıcam mood'una da yy, yabancı bir ülke ve yabancı bir haber ztn, kendi rezillignde bogulsun, bilmem farklı düşüneniniz olur mu
Yabancı bir magazın haberı ve anketi?