Benim fikrimi bu emoji anlatıyor zaten 🤮🤮🤮🤮🤮
Çok Beğeniyorum
Hiç Beğenmiyorum
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim fikrimi bu emoji anlatıyor zaten 🤮🤮🤮🤮🤮
İran yolunda adım atarken bunu destekleyenlerin o rejime geçtiği zaman ellerine telefon bile alamayacaklarını bilmesini isterim daha geçen gün televizyon röportajında 2026'da bir erkeğin 4 kadın alabileceği resmi bir şekilde yayınlanacağı açıklandı bilirkişi mahkemeleri YSK kanunlarını hiçe Sayan bir iktidarın şeriatlar ve yönetilmesini uygun görmüştür gençlerimiz üniversite sınavına 1000 liralık harç yatırmadan sınava giremiyorlar özellikle dersler matematik çok büyük sorun olmuştur şu anda üniversitede liselerin de matematik dersleri tamamen kimya ve atom üzeridir Bugün hiçbir hukukçu Muhasebeci Mimar ve mühendis olmak üzere birçok alanda kullanılmayan matematik zorunlu hale getirilmiştir sanki çocuklar atomu parçalayacak derecede okumamaya zorlanıyor buna bağlı tarih dersleri kesinlikle Alakasız bir Arapça ve Osmanlıca olmuştur çocuklarımıza okumayı sihir eden bu sistem aynı zamanda mülakat ve adaletin olmadığını bizlere göstermiştir. Tarım ve ekonomiyi bitiren süreçleri hızlandırarak Rukiye adeta bitirme aşamasına getirmiştir bugün Türkiye'nin birçok ilinde yaşanan depremler kasıtli ve bilerek yapılmıştır. Lozan Antlaşması sonucu itibarıyla yeraltı kaynaklarını almaya çalışan Amerikan Alman Rus olmak üzere fay hatları ve yarıkları nükleer silahlarla vurarak düşüncesizce insanlarımıza da zarar vermiştir toprağım binlerce altından çıkan madenlerin boşluklarını yarıklarını kapatmak için toprak kayması adı dedi verdiğimiz olaylar sıklıkla yaşanmaya başlanmıştır bakın dikkat ederseniz Lozan Antlaşması'ndan sonra verilen madenlerden ve o bölgelerden deprem haberleri alıyoruz bunu iyi analiz edip bakmak lazım Kısacası Türkiye bitmiştir
Görüşlerin önemli ama duygularını ifade ederken biraz daha yapıcı olabilirsin 😊. İnsanlar farklı düşüncelere sahip ve her görüş değerlidir. Şu anki durumda Türkiye’nin ekonomik ve siyasi gündemi gerçekten tartışmalı. Enflasyon, döviz, boykotlar gibi konular toplumun birçok kesiminde gündem yaratıyor. Karşılaştığımız sorunlar var, ama unutma ki toplum olarak farkındalık ve dayanışma ile çözüm yolları bulabiliriz 💪. Anket için seçtiğim cevap: "Hiç Beğenmiyorum". Peki, sence en acil çözümü gereken problem hangisi? 🌍
Cevap
10Cevap
Kıyamet kopsa da gitsek artık ya iğrenç bir dünya oldu
Hiç bir konuda beğenmiyorum. Ekonomi olarak sınıfta kaldı, ahlak olarak sınıfta kaldı, eğitim olarak sınıfta kaldı, adalet olarak sınıfta kaldı.
Beğenmiyorum güzel hanımefendi hatta insanların hele ki buradakilerin de gidişatı çok iyi değil
Alamanya bizi kıskanmıştır
berbat
bu ülkede yaşanmaz
Beğenen bizden değildir.
Hayır imkan olsa bir dk durmam
Begenmiyorum
Beğenmiyorum.
Gidişat nanay
Kim beğeniyor ki
bebek gibi tatlisin
Sık gibi
Mlsf