Bu ülkede namus ta insanlık ta hep lafta kalan bir aldatmaca. Idealimdeki ülkeden çok, çok uzak. 52 senelik hayatımda bu ülkenin sevilecek bir yanını göremedim.
Namuslu, zeki insanlardan teşekkül etmis, numussuz hırsızları ülke yonetimine getirip onlara tapmayan şuurlu , organize bir toplum olsun kafi. Onlarla cehennem bile cennet olur.
Seviyorum. 》Çünkü misafirperveriz. 》Çünkü samimiyiz. 》Hani kardeşinizle evde kavga eder bazen ağzını burnunu lclc neyse öyle olur ya ama dışarıda savunursunuz, öyleyiz bence. 》Doğal olduğumuzu düşünüyorum. 》Yemeklerimize diyecek yok. Sayacak şey çok..
Şimdi derin bir şekilde düşününce harbiden güzel ya seviyorum.😄 Eskiden çok daha güzeldi her şey çok daha olduğu gibiydi ancak zaman zaman hasara uğrayabiliyoruz. Olsun yine de Bir başkadır benim memleketim.:)
Ben ülkemi seviyorum. Ben ülkemi çok seviyorum. İyiki burda doğmuşum büyümüşüm hiç pişmanlığım yok. Fakat Türkiye şartlarında asgari ücretle zor. Açlık sınırı 5600 TL asgari ücret 3000 ne anladık bu işten