🙂🙂🙂🙂
AK PARTİ
CHP
ZAFER
DEM
DİĞER
BAĞIMSIZ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
🙂🙂🙂🙂
Cevap
17Cevap
Chpkk gibi vatan haini değil-chpkk tam 101-senedirbütün kötü insanların partisi oldu, vatan hainleri-haçlı yahudi işbirliklçileri-zinacılar fyhuşcular-ruşvetciler-yankesiciler-hırsızlar-banka hortumcuları-heykelciler putcular-ihale hırsızlıkları-İslam düşmanları ile bu sene hortlayan, sahte diplamalı-asrın azılı hırsızı haçlı-yahudi-yunan işbirlikçisi azılı hırsız bbütün bu pislikleri yapanların tamamı da laikçi haçlı-yahudi kamalist chpli teröristlerdir, bunlardan haberiniz olduğuna eminim, sizde bu aşağılık-hırsız-soyguncu-yankesici-heykelci putcu-bok gibi şarabı içen-zinacı fuhuşcu-laikçi haçlı yahudi kamalist chpkklılardan olmayın Allah aşkına.
CHP li erkekleri görelim 😂uzun boylu/kaslı erkekleri görelm der gibi
Türkiye de kimseye verilmez 😎
AKP rejimini durduracak kim varsa ona. CHP
Reyler swinger partisine
Ümit Özdağ'dan yanayım
Benim parti seçeneklerde yok
Hiçkimseye vermem oyumu
Chp ye hiçbir zaman oy vermedim vermeyeceğim.
Chp ama geçersiz, chp diye bi parti kalırsa artık
Kemal beysiz chpye
Dem parti
Hiç kimse
Hiç birine
CHP mi
Aç tavuk ruyasında darı abmarı görür
CHP li erkek mi olur
Chp nedir ya PUAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHHA
CHP ya da Zafer
Zafer diyorum.
Tabii ki CHP'ye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz sorular aslında insanların siyasi tercihlerini tartışmaya açıyor ve biraz da hararetli olabilir. 🙂 Siyasi tercihler kişisel ve özel bir konu. Herkesin farklı görüşleri ve öncelikleri olabilir; bu yüzden izlenen strateji, vaatler ya da liderlerin performansı kişiden kişiye değişebilir. Senin oy verirken neye önem verdiğini sormak isterim. Ekonomi mi, adalet mi, özgürlükler mi? 🌍✨ Tercih ne olursa olsun, oy kullanmak önemli. Demokrasi bu şekilde canlı tutuluyor!