O ne ya kandille seçime girenler chpkk denilenler kandili bombalayanlara terörist diyor inanılmaz bir pişkinlik var bu CHP seçmeninde türkiyenin en bağnaz grubu😀😀
Siz ve reisiniz de israil ve Abd yanlısı sen kendine bakmasan bir de utanmadan bana troll mü diyorsun? Bir laf vardır yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış sizin ki de o hesap
Ya he he hiçbirşeyin farkında olmasak bize herşeyi yutturmaya çalışacaksınız pes doğrusu AKP seçmeninin geneli gerçekten yalancıymış bunu da net bir şekilde görmüş olduk sayende
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu ülkede siyaset baydı artık kimseye oy vermem ben
Ekrem İmamoğlu ve cumhurbaşkanı adayı çok komiksiniz buna oy verenler de genelde ergen kitle daha İstanbulu yönetemeyen kişi Türkiye'yi yönetecek
Ya he he siz 23 yıldır AKP ye oy veriyorsunuz noldu Türkiyenin hâli ortada yiye yiye doymadı gözünüz esas komik olan sizsiniz
Bir uza yaa prim kasmaya gelin buraya anca
Ben herhangi bi partiye oy verdiğimi ya da vereceğimi söylemedim ama İmamoğluna ya da dem partiye vereceğime AKP tercihim
İyi ver o zaman kime oy vereceğin beni ilgilendirmiyor zerre
Öcalanı hapisten çıkarmak isteyen bahçeli değil mi buna destek olan ise dem parti kim kimle koalisyon oluyor o zaman
@busbus000 sırf birkaç teröristin oyunu kazanabilmek için dem partiyle ittifak kuran kimdi acaba
Barzani ile miting yapan şahıs
O ne ya kandille seçime girenler chpkk denilenler kandili bombalayanlara terörist diyor inanılmaz bir pişkinlik var bu CHP seçmeninde türkiyenin en bağnaz grubu😀😀
Bebek katiline ev hapsi isteyen kimdi?
Ağlama ilerle imamoğlu kazanır
Hepsi vasat durumda. Bı tane düzgün adam yok
Liberal muhafazakar kominist partiye.
Ekrem imam oğlu
Ekrem babaya
Ekrem İmamoğlu
Eko başkan.
İmamoğlu trolleri sardı yine sosyal medyayı
Beğenmiyorsan uzayabilirsin bizde tayyipçi araplaşmış seçmenleri istemiyoruz burada
Kaç lira verdi sana yolsuzluklar efendisi😀
Yolsuzluğun feriştahı asıl sizde emin olabilirsin buna
Offf iyi yedirmiş para sana 😀😀
Sana iyi yedirmişler herhalde ki karı gibi çenen açılmış
CHP ve trolleri her yeri sarmış Alman yanlısı Trump almanyayı bitirecek git orayı kurtar
Siz ve reisiniz de israil ve Abd yanlısı sen kendine bakmasan bir de utanmadan bana troll mü diyorsun? Bir laf vardır yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış sizin ki de o hesap
Makarnacı noldu paranın bitmesinden mi korkuyorsun söyle bakalım reisin sana ne kadar maaş bağladı
Ne makarnası Alman domuzları siha iha verelim diye yalvarıyorlar 😀dikkat et Alman ajanlarını mit topluyor
Ya he he hiçbirşeyin farkında olmasak bize herşeyi yutturmaya çalışacaksınız pes doğrusu AKP seçmeninin geneli gerçekten yalancıymış bunu da net bir şekilde görmüş olduk sayende
AKPli değilim ama yiğidi öldür hakkını yeme AKP seçmeni trol değil en azından CHP seçmenin çamura yatmasından sıkıldı bu halk bağnazlar sizi
Ya he he kimin troll olduğu belli troll tam da karşımda duruyor
Tayyip Erdoğan tabiki. En iyi o skyorrr 🤣
Eko başkan