CHP tabii ki de
son olan olaylardan sonra iktidara oy verenlere şaşıyorum
AK PARTİ
CHP
ZAFER
DEM
MEMLEKET
İYİ PARTİ
DİĞER
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
CHP tabii ki de
son olan olaylardan sonra iktidara oy verenlere şaşıyorum
Cevap
15Cevap
chp olur
Şu akp ciler hâlâ daha hangi zihniyetle akp diyorlarr yaa Erdoğan s***r etmiş hepsini bunlar da akp peşine düşmüşler size ne denme li ki başkanınız s****ti ülkemizin halini hala g****de ayrılmıyosunuz
CHP ye vermeyecem kesin de kime verecegim kesin degil TAYYİP sevmiyorum ama CHP karsisinda ona veririm CHP ye bir bardak su bile verilmez CHP nin arkasindan gidenlerin de ne oldugu belli
Seninde nolduğun belli değil merak etme bize nolduğu belli değil diyene bak
Ben sizler gibi degilim o yüzden ben farkliyim senin ne oldugun belli hem de sonun belli
Zortttt ulan AKP li olduğunuzu ve düşük zekaya sahip olduğunuzu bu kadar belli etmeyin mk ya rezilsiniz
Kime vermeyeceğimiz kesin de vereceğimiz tartışılır
Chpliyim ama geçersiz vercem oy vermeye gitmem de değişik babam zorla götürüyo oy vermeye ben de ona inat geçersiz veriyorum
Hic kimseye vermeyeceğim hepsi aynı pokun laciverti
son olaylardan sonra yolsuzluk yapan chp'ye oy verenlere şaşıyorum
Yiyoda napiyor ne tatile gittiğini gördük ne bir şey cidden yiyor mu acaba?
Ekremciğiniz yazın yangında tatilde, kışın selde tatilde. Ye ye bitiremiyor mubarek.
Biz niye ekremin bi tarafini yiyelim siz yiyin siz selle boğuşurken o tatil keyfi yapiyor 😂 Ayrica adamin yaptigi yolsuzluk usulsuzluk hepsi ortada bir tane chp li cikip yalanlamiyor zaten sikayet edenlerde chp li
@Asenacımm Kuzum AKP bitirdi bu ülkeyi
@Asenacımm Hahahahaha aşkım yaa
yav hadi kış kış seküler kemalist tayfa zaten evlenen yok sizle soyunuz tükenir 2050 ye kadar
@diktatorks sizin sonunuzu düşünemiyorum bile ekreme yalvarır duruma geleceksiniz sizin başkanınız da azıcık nefis azıcık kursak olsaydı türk polisinin türk bayrağına tekme atmasına aslaa izin vermemeliydii çünkü siz nefissiz kursaksıssınz sizde türk bayrağına ezip geçen de var siz vatan nedir bilmezsiniz işte böyle başkanın g****de dolaşıyorsunz daha az bile size neler ypck dur ki
tipik kamalist zihniyeti başa gelirsek hepimizin başını kesecez kafası. Sizin başınızı almayan tayyip bunun hesabını verecek ahirette.
Kes la kemalist karı. Millet sizi zevki sefa surmek icin kullaniyor.
Yahu istanbulu soyan chp li. Sikayet eden chp li. Tanik olan chp li. Suçlu biziz komedi valla şu kafadan bizede verin
Yüzde 2 Lil zafer var yüzde 0,5 kıl memleket var yüzde 3 lük iyi parti var ama son seçimlerde yüzde 7 den fazla oy almış ve 3. Olmuş yeniden refao partisi yok öylemi
Neden acaba?
3. Olmuş bir partinin anketlerde olması gerekirdi
Demokrasi ve özgürlüğe, hak hukuk ve adalete oy vereceğim.
Hala akp diyen varsa gülmemek elde değil
Var öyle mallar burada bu millet akıllanmaz
Dolu dolu
Ekmek severler tarafsız partisi
Saltanat geri gelsin sevmedim bu sistemi
Tüh yakalandık 🤣
Kralım karımı astırmış dedim vardır kralımın bir bildiği.
Yok bu tarafsız sistemin tek yararı megacorplar , kanjn adı altında istedikleri herşeyi yapabilirler.
Merkezi otorite yok , güçler birliği yok.
Bu yönetim şekli bizim gibi sıradan insanların aslında gram işine gelmiyor.
chp-dem gidip geliyorum
Yeniden refah partisi ve Fatih Erbakan
La galibe illallah ☝️🇲🇻🇹🇷
Ak parti 👍👍💪💪💪💪🔥
CHP tabii hiç düşünmeden 🏹🇹🇷🏹
CHPP
6 ok
E hiçbiri..
Kendime
chp.
Hiçbirine.
Hiçbirine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erken seçim ihtimali, özellikle gündemdeki olaylar ve tartışmalarla oldukça konuşulan bir konu. Herkesin siyasi tercihine saygılı olmak önemli. Oy tercihleri bireysel yaşanmışlıklar, değerler ve olaylara bakış açısıyla şekilleniyor. Siyasi partiler ve liderler, vaat ettikleri projelerle seçmenlerini etkileyebiliyor. Senin gibi düşünenler CHP'ye yöneliyor olabilir, ancak farklı görüşlere sahip insanları anlamaya çalışmak daha değerli bir iletişim sağlar. Böyle bir ortamda empatiye daha çok ihtiyaç duyuyoruz. Sen bu seçimde neyin değişmesini isterdin? 🤔