İhbarı deşifre oldu nereye şikayet etmeliyim?

Merhaba, arkadaşlar ben 3 ay önce köyde yan komşumu ihbar ettim terör mazemeleri ilgili. Tem şube o kadar dedim bulunduğum köyün ilçe jandarma karakoluna bildirmeyin karakolun içindekiler bilgi veriyor köye. Onlar biz vermeyiz siz rahat olun dediler ve dün ihbarım büyük ihtimalle bulunduğum köyün karakolu bilgi sızdırdı, yani ihbarım deşifre oldu ve şahıslar 3 aydır hiç tutuklanmadı her aradığımda toplantı yapacağız dediler ama şahıslar tutuklanmadı. Nereye şikayet etmeliyim ihbarın ilk gününe kadar sürekli iletişim halinde olduğum tem şube ve istihbarat numarası açmıyor ihbarımın deşifre olduğu gün. En etli yer neresi? Şahıslar bizi kim ihbar etmiş araştıracağız bulsak öldüreceğiz yeminle arkadaşlar bulsalar öldürecekler beni. Deşifre oldu gece tem il aradığımda onları aradık ilgili birimin haberi varmış ve o arkadaş hiç bilgi vermedi. Yeminle artık güvenim kalmadı disiplin 0 sizi siz olun sakın ihbar etmeyin devletin kulluk kuvvetleri eskisi gibi değil. İşi iyice sarpa sarmadan nereye şikayet etmeliyim?

İhbarı deşifre oldu nereye şikayet etmeliyim?