Veliyi nereye şikayet edebilriiz?

Bugun başıma talihsiz bir olay geldi. Ucretli olarak sınıf öğretmenliği yapıyorum çoğu velim ile aram cok iyi öğrencilerimle aram da iyi. Okul çıkışında veliler öğrencilerini almaya gelirken bir veli cok sacma bir konuda benimle tartismaya hakaret etmeye başladı. Konu da şu çocuğu baskan olmak istiyormus ben hayalleriyle oynuyomusum hanimefendi dedim baskan olmak isteyen bir suru ogrencim var sirayla olmalari gerektigini soyledim zaten dedim bu delirdi daha cok Kendimi anlattirmama bile firsat vermedi sinif annesi de şahidimdir Allah'tan o da vardi o da cok sinirlendi bu duruma o kadini bile konuşturmadi saygısızlık had safata hakaret iftira hat safadaydi kendime şahsıma mesleğime demedigi kalmadi cok uzuldum biraz atistiktan sonra mudur yardımcisinin yanina indim sikayete baktim o da beni sikayete gelmis :) Mudur yardımcısı korudu beni zaten biliyorlar ögretmenlerin boyle sorunlu velilerle ugrastiklarini. Direkt benim ismimi ver hocam sen devam et dedi. Şimdi ben bu veliyi nereye şikayet edeceğim.. Yarin mudure olaya tanik olan kişiyle gitmek istiyorum böylelerine asla acımayacagim ögretmenlerin haklarina giriyorlar aglaya aglaya eve gittim ben faydalı olmaya çalışırken cocuklari da cok severken yazik gunah. Ozetle hani onlar zırt bırt olur olmaz seylere biz öğretmenleri şikayet ediyorlar ya, biz ne yapacagiz kesinlikle şikayet etmek istiyorum.

Veliyi nereye şikayet edebilriiz?