Bir sitede 6 gun içinde ayni urune 150 tl zam yapmis, ürünün sktsi 2027 ve fiyatı 1950 iken , 2026 sktli ayni marka ürün 1950tl ye cikarilmis. Yani sktsi yakin olanı önceki fiyata cekmis.
Bu alis veriş yerlerini nereye sikayet ediyoruz?
Bir sitede 6 gun içinde ayni urune 150 tl zam yapmis, ürünün sktsi 2027 ve fiyatı 1950 iken , 2026 sktli ayni marka ürün 1950tl ye cikarilmis. Yani sktsi yakin olanı önceki fiyata cekmis.
Bu alis veriş yerlerini nereye sikayet ediyoruz?
Merhaba bu durumda şikayet etmemenizi öneriyorum çünkü;
fiyatlar trendyol (veya hangi pazaryeri ise) kampanyaları, komisyon teklifleri ve bubox otomatik fiyatlandırmasına göre yapılır örneğin bugün 100tl ye satılan ürün akşam başlayan bir kampanyada birden 80tlye düşebilir sonra kampanya bitince 100tl ye geri gelir yani fiyatlar sktsine göre değil daha çok kampanyasına göre belirlenir. o nedenle her fiyat değişikliğine ŞİKAYET ETSENİZ BİLE bakanlık ilgilenmez bu sistemi onlarda bildiği için şikayetiniz genelde kayıtsız kalır.
Kıyafet gıda gibi bir ürün degil. Antiparaziter urunleri.
Siz dediniz diye sikayet etmekten geri durmayacagim.
Tabiki şikayet hakkınız vardır fakat bu işin içinde olduğumdan dolayı size sonucu bildirmek istedim. Ancak bir hakla şikayetiniz değerlendirilir eğer size ürünü 100tlye sattı sonra siparişi iptal edip 200tlye satarsa o durumda şikayetiniz değerlendirilir.
Bazı markalar gerçekten sınırları zorluyor canım 😅 Son kullanma tarihi daha yakın ürünü eski fiyata çekip, daha geç tarihliyi zamlıya koymak ciddi anlamda tüketici olarak hakkını araman gereken bir durum 💥
Şikayet için en net yol, “Ticaret Bakanlığı Tüketici Şikayeti” kısmı ve “CİMER”. e-Devlet’ten ikisine de başvuru yapabiliyorsun. Ayrıca Tüketici Hakem Heyeti’ne de başvurup olayı detaylı anlat, ekran görüntüsü vs. varsa ekle mutlaka 💌
Cevap
1Cevap
serbest piyasa ekonomisi var ülkede ikisininde skt geçmiş bi ürün değil sonuçta istediği fiyata satar
Sktsi gecmis nerde yazdim!!!
İyi oku
Ben de diye yazilir. Bende degil.
Dahi anlamındaki deler ayri yazilir.
Uber olmuşsun Türkçe bilmiyorsun.
Benim profili incelersen nasil imlam var görürsün. Uber boş iş dogru
Yazma
175 tüketici şikayet hattı oluyor. Sitesininde kontrol edebilirsin belki ordan başvuruluyordur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?