Site falan hesap açmış sanırım, bulup nasıl şikayet edebilirim
3 ay
Cevap
17Cevap
Çok geçmiş olsun
Hangi site olduğunu bile önce sonra bir avukats ver o hal etsin bence
selam cok kolay sıteler bellıdır zaten mesaj atarmısın
Hadi bir halt yedinizz yüzünüzü gizleyin ya yeni nesilde acayipp yüz acık iş mi görülürr
Geçmiş olsun gördükçe siteyle iletişime geçip kaldırırsın sanırım.. ilişki halindeki videon mu nasıl bişeydi?
Önce ifşayı bul, savıcılığa git şikayetçi ol
Önce buldum ama hatirlamadigim için kendime ait değil diye düşündüm sonra da zaten psikolojik sorunlarim var bazen ne yaptığımı bilmiyorum yani çok sıkıntılı durumdayim
Herşeyi sıfırladım sildim zor zamanlar geçirdim zaten karşıma çıkanların hepsi de hainmis
S*refsizler. Taninan bir sitemi? Savciliga gitsen kaldirabilirler o goruntuleri
Karakol siber suçlara gidip buldurabilirsin
Nasıl buldurcam kanıtım yok elimde
Yayıldığını düşünmedim karşılıksız sevdiğim briine atmıştım
Ama yayacagini düşünemedim
Bulamiyorum işte
Başıma bela gelir diye korkuyorum bende yanlışlıkla attım tiktoka falan bende çok dalgınlık unutkanlık da vardı o zamanlar
Psikolojik olarak da iyi değildim yani kafa iyi değildi yani
Yine hata yapmaktan korkuyorum
O çocukla iletişime geçersem
İşte polise gitmekten de çekiniyorum yani
Karakol mahkeme ben uğrasmak istemiyorum çok ama dijital olarak şikayet etmek kaldırılmasını talep etmek istiyorum ki egerki benim ifsami yayma konusunda diretiliyorsa da ozmn gerçekten anasını * şikayet etmek istiyorum yani
Öyleyse iyi yani
Ozmn bulmam şart ozmn tüm ifşa yerlerini gezecem mecbur yani
Ya da şüphe ettiğim ksiiye sorcam o da bana bu konuda yazma demişti
Bulabilsem bulamiyorum biri aslında yanlışlıkla isim soy isim resim eklemisim bura biri yazmıştı seni ben biliyorum diye siteye bakmıştım aslında ama kendime benzetsem de ben dehildimdir diye düşündüm çünkü çok hatirlayamadim ama yorumlar falan vardı yani bende o tür kötü olaylarla karşılaşınca saçmalıyorum hani ne dediğimi ne yaptigimi hatırlamıyorum galiba travma oldu ondan
Arasam da bulamiyorum çok hata ettim bugün bile hata ettim tuvalette işteki kızın biri orama bjrama baktı çekmişte olabilir hep başıma kötü seuler geliyor artık kaldıramıyorum
Yani başıma bir olay geliyor mesela saçma konuşuyorum dönüyorum tepki veremiyorum mesela yani olumsuz konusmam gerekirken absürt konuşuyorum sonra geçici hafıza kaybı yasiyofum hani hatırlamıyorum sonra sonra hatırlıyorum yarım yamalak bu olayla o ifwa olayı farklı tabi
Çözemiyorum ki abi işe gireli üç gün oldu iki kız vardı herseyimi gördüler konu oraya geldi tuvaletten yani bende napcami şaştım para kazanmaya mi calisiyim psikolojimi mi düzene sokayım kötü olayları mi asayim kafayı yedim abi
Yani ağlıyorum üzülüyorum yani kendimi kessem ne fayda
Ama öyle gerçekten günlük hayatımda da mahrem konilarda sorun yaşıyorum ya biri bakar tepki veremem ya ileri boyuta gelir bişeyler yani beceremedim kendimi korumayı hayatım boka sardı ve ben gerçekten bunaldım yani ölsem de güzel olmucak ki hicbiseye
İntihar etsemde kimse kendini suçlu hissetmez
Ne o uayanlar olsun ne bana karşı sınırını asanlar olsun bende de hata sınır cizemedim
Gerçekten kendimi falan kesmek aklıma geldi o kadar doldum yani hep sorun yaşıyorum bu konuda akıl sağlığimda da sorun var anladım yani
Benim suçum mahremiyetimi koruyamadim aklım çalışmıyor resmen kendimi de suçlu görüyorum
Yani hep başıma kötü şeyler geliyor tedavi almam sart artik
Tek video değil ki fotoğraf da var bir olay dan ibaret değilki yanlışlıkla farketmeden paylaştığım yayılan şeylerde var
Sonra uğradığım tacizlerde var
boş ver uzun hikaye
Vala ben nasıl düzgün yasicam bundan sonra
Ama kötü hissediyorum aşamıyorum olayları
Gönder link halledeyin
Emin olmasam da bu işe bakan firmalar var sanırım
Yardımcı olun gerçekten kaç aydır kafam rahat değil kafayi yedim kötü hissediyorum
Nasıl bulabilirim şikayetçi olabilirim
Bulmadığın yani görmediğin halde neden ifşan olduğunu düşünüyorsun ki
Çünkü burada paylaşım yaptım bu konuyla alakalı isim soy isim yanlışlıkla görsel ekleyince biri dedi ben seni biliyorum diye
Ve de attığım çocukla yarım yamalak konsmalar hatırlıyorum yaydığını düşünüyorum
Burdaki sallamıştır. Sen kendi ismini aratsana google da
Arattım ama bulamadım zaten yani isimsiz de yayılmış olabilir veya açıklamaya yazılmış olabilir
Görsel varsa görsel arat. Gene çıkmazsa rahatla biraz. Öyle bişey olsa çoktan haberi gelirdi.
Ama isim soy isim söyleyince biri beni bildi demekki az ya da çok olsa yayılmış yani
Sallamıştır. İsim soy isimle neden yaysınlar. Panik yapma
Ama gördüm benzettim kendime dehildimdir dedim ama benmişim bence
Birine daha söyle adını vs bir daha bak
O da yayacak olur zaten o söyleyen de zaten cirkinlesti böyle sapik gibi konuştu ağzıma geleni saydım dusman oldu o da yayacam diye söyledi yani başa bela bu insanoğlu çiğ süt yerine ne içiyor ya herkes cani olmuş zaten ben bu dünyayı *
Bence söyleyen şansını denemiş sadece.
Kendin arattır illa başkasına arattırman gerekmez. Bence sadece panik oldun. Sakince düşünürsen öyle bişey olsa zaten ortaya çıkacaşını anlarsın
Zaten sanırım panik olma durumu bende çok normal zamanda bile öyleyim galiba bir kaç kişi de çok panik yapiyosun sakin ol diyenlerde olmuştu ama link falan vardı çok bakmadım ama olabilir benle alakalı idi bence ama Allah kahretsin onları adalet var mı diye sorguluyorum bu hayat kötülere güzel
Panik olman normal ama bunu sürdürmen sağlıklı değil. Yapay zeka ile her şeyi yapıyorlar artık çok ciddiye alma sana her söyleneni. Dediğim gibi olsa böyle araştırmana gerek kalmazdı
Karşıma çıksa da ben anlamadım ki işte idrak edemedim bazı sehleri
Yahu kendini tanırdın en azından, gerçek mi sahte mi anlardın. İlla başkası mı bakmalı
Gerçek
Başkasının sandım kendim dehildimdir diye düşündüm şimdi de bulamıyorum
Bunun için özel şirketler var onlara uğraş
Ynasil yani
Web üzerinde şahsi olan şeyleri kaldıran yazılım şirketleri var onlara parayı veriyorsun onlar senin ile ilgili her şeyi kaldırıyor
Ama nerden nasil bulcaklarda elinde kanıt yok
Sen kendi ifşanı şu an bulabiliyor musun? Linkini atıyorsun ya da görseydin ya da her neyse bulunduğu yerleri biliyorsan onları iletiyorsun oradan kaldırılıyor. Yani ifşanın Twitter'da mı yoksa Forum sitelerinde mi? Forum sitelerinde ise kendi depolarında mı yoksa megada mı yoksa diğer paylaşım yerlerinde mi buna göre
Yani kaldırılması için bulmam gerekiyor demi ama ben şu an bulamıyorum önce denk gelmisjm ama anlamamisim
Tam yüz olarak senin yüzün belli miydi ve nerede denk gelmişti?
Belli gibiydi
Taksit taksit cevap vereceksen hiç konuşma Twitter'da mı gördüğüm Forum sitesinde mi gördün p**** sitesinde mi nerede
Tam bilmiyorum yani hem sitede hem tiktokta
Önce ifşayı bulman gerekir ondan sonra yoksa ipsiz Bir kuyu belki de sen yanlış gördün benzettin olmuş olabilir mi
Sanmıyorum ilk benzettim sandım çok sonra dedim kesin bendim o
O zaman öncelikle onu bulmalısın.. yani emniyeti savcılığa gitsen bir şey çıkmaz böyle elinde bir kanıt olmalı
Ama baya olay başıma geldi yani bir karşılıksız sevdiğim çocuk başkalarına atmış yaymış ben yanlışlıkla uygulamalara galeriden atmışım vs napayım yani aklım yerinde değildi hiç o zamanlar psikolojik olarak
Şimdi senin bir çocuğa attığın görseli ya da video düştüyse o çocuğa Ulaş ondan sonra hukuk süreci başlat
Elimde kanıt yok ama
Herşeyi sildim aylar gecti
Hani o zaman bir daha önüne denk gelene kadar bekleyeceksin başka türlü bunu çözemezsin yani başka türlü bunu çözebilmek için bir iki milyon para harcaman gerekir şu an onun haricinde önüne çıkana kadar bekleyeceksin
Anca bulursam şikayet edebilirim demi başka türlü zor
Evet anca bulursan öbür türlü başka bir şey yapamazsın... Yanlış anlamazsan sen Kastamonu'da okuyan kız mısın
Yok
Yani bunu çok sorun etme olmuş bitmiş bir şey önüne çıkmıyorsa yakınların bunu görmüyorsa fazla da düşünme psikolojini bozma
Ya ama bu konularda böyle yanlışlıkla dalginlikla başkası yüzünden çok şeyler oldu hangi birini takmiyim idrak edemedim inanmak istemedim yani bide gerçekten biseyleri düzgün anlayamıyorum yani bence artık tedavi falan bir doktora görünmek lazım yani
Yakınlarım. gormese de burada soru sormuştum ben resim eklemisim banka hesap bilgilerimiz yanlışlikla hesap açmıştım yeni ondan galeride SS vardı burdan biri gördü ismimi soyadını dedi ben seni tanıyorum çok kötü bişey bu konuda bilmesi sonra o da yayacak oldu işine geldiği gibi cevap vermeyince
Nasıl ifşaların kim atmış
Mahkemeye ver
Korkuyorum
Nerde hangi sitede
Ananın aminda
Yani izlemek için sorduğunu düşündüm ondan dolayı kufrettim
Kanıtım yok diyorum
Nasıl detaylı anlafir mısın bana
Anlat burdan
Nasil resimlerin mi
seninki mi
savciliga ver
Malı gösterdin mi yoksa
Buluruz
Link?
Ananın içinde aminda
Oc bir bitmediniz
Görmeden nasıl şikayet edeceğiz aptl karı?
Yaymayacagibizi nerden bilecem
Sayfayı bilmeden nasıl şikayet edelim güzel kardeşim?
Geçmiş olsun
Sağol
Video mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, çok üzüldüm böyle bir şey yaşaman gerçekten çok zor bir durum. 💔
Bak şimdi, önce neyin nerede yayıldığını netleştirmen lazım. X, Instagram, TikTok, Telegram, Discord, forum, sahte site vs. her neyse:
Hangi platformdaysa, o platformun “şikayet et / report” kısmından “kişisel gizlilik ihlali, hakaret, taciz, iftira” gibi en uygun sebebi seçip şikayet et. Kanıt olarak da ekran görüntülerini mutlaka al, tarih-saat gözüksün.
Eğer gerçekten itibarı zedeleyici, iftira veya özel bilgilerini yayma durumu varsa:
Bir avukatla veya baronun adli yardım hattıyla görüşmen çok iyi olur. Savcılığa “şikayet dilekçesi” verip ekran görüntülerini ekleyebilirsin.
İstersen hangi platformda olduğunu yaz, adım adım nereye basıp şikayet edeceğini de anlatırım sana. 💻📱
Karakola gitmeden de şikayet edebiliyor muyum
Evet, e-Devlet’ten savcılığa suç duyurusu yapabiliyorsun canım. Delilleri eklemeyi unutma. 💻📲
Peki mahkeme falan oluyor mu şikayet edince