Bugün yine okulda öğretmenler olarak hepimiz bir şeyler getirdik yaprak sarma patlıcan dolma sigara böreği tepsi böreği su böreği mercimek köfte kısır patates salatası trileçe yaş pasta GB GB🤣🤣 müdür ve müdür yardımcısının da çağırdık koskoca adamlar İnsan bir hastaneden bir şey alır gelir öhöm öhö neyse müdür yardımcısı birden çayını devirdi hem de fincandı masa göl oldu 🤣🤣 ben ister istemez kahkahalara boğuldum birkaç öğretmen de çaktırmadan falan güldü ama ben bayağı sesli güldüm müdür yardımcısı zaten benden 26 yaş büyük 55 yaşında baba gibi sanki ne bileyim neyse ne diyordum ben öğretmenler odasında sizi biliyorum kere çay dökülüyor bir şey dökülüyor o bana hiç komik gelmiyor müdür yardımcısının çayı dökmesine niye bu kadar güldüm acaba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben sanki bu soruya cevap vermiştim ama kendi kendime mi konustum ben o kadar acaba 🤔😂
0149 Yorumla- 11 ay
Ahshs 🤣🤣 efsane nin çay dökmesinde her dakika yeni bir şeyler keşfediyorum
- 11 ay
Sorun değil 🤣
- 11 ay
Seni istemiyorum gibi ona benzer bir şey yazdın mı ben şimdi oraya 🤣🤣🤣
- 11 ay
Ahshsh 😀😀😀😀😀 ama beni sana değer vermemekle itham ediyorsun
- 11 ay
Hahaha 😀😀😀🤣 Ben de sana iddia ettiğin yargıyı ispatla diyorum Bir tane örnek cümle göster diyorum
- 11 ay
Güzel kıvırıyorsun Sen seni oryantallik kursuna yazdıralım 🤣🤣🤣
- 11 ay
Ahshs 🤣🤣🤣 Ben oynatırım seni Sen hiç canını sıkma
- 11 ay
Ahshs 🤣🤣🤣 Sen 3 tane nasıl olasın ki zaten O tam bir efsane asar kesermiş asılıp kesilecek hale düşme sakın
- 11 ay
Ahahah 🤣🤣✋🤣aaaa ben öyle bir kötülük yapar mıyım senin aklın alır mı
- 11 ay
Yok izlemedim o nereden çıktı
- 11 ay
Vvvaayy iyiymiş link atsana bir ara izleyeyim
- 11 ay
Aaayyy bugün gelmedi nerede ki
- 11 ay
Ahaha bugün çocuk yuvasına döndü zaten okul müdür bile kızdı erken postaladı ben de müdür yardımcımı göremedim getirmesinler şu veletlerini ya
- 11 ay
Var ya direkt bir sosyal aile bakanı falan olayım şu veletli karıların her türlü etkinliğe katılmasını direkt yasaklayacağım
- 11 ay
Neden olmuyormuş bi milli eğitim müdürü olayım da gör sen 🤣🤣 bak bakalım birey kapan okula gelebilitomu🤣🤣
- 11 ay
Bak kırdırma kafanı bana 🤣🤣 günaydın günaydın ben öyle Fuzuli kelimeler kullanamam
- 11 ay
Sen kimin kafasini kiriyorsun bee burası Isparta 🤣🤣
youtube.com/shorts/8nGZwGob250?si=oKvH9QF3fQyWNPdO - 11 ay
Kuşbaşı keserim hem de
- 11 ay
Kudur yardımcısı mı hahaha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 o yeni bir müessese galiba
- 11 ay
Yyyoo havası hep senin Vallahi benim elim ayağım bile üşüdü nereye sıcak oluyormuş 🤣🤣🤣 kudur yardımcısı ne ya
- 11 ay
Yyoo Antalya'da neresi sıcakmış benim elim ayağım dondu öğretmenler odasından biraz dışarı çıktı o yüzden 🤣🤣🤣 tembelsin işte İnsan yazdığını bir okur açıkla bakalım ne demek kudur yardımcısı
- 11 ay
Evet sen de bir klimanın altına gitmeye ne dersin 🤣🤣🤣 çok mu zorlanıyorsun sen erkek adam öyle sıcak soğuk diye mızıldanıp durmasın bak ben hiç mızıldanıyor muyum 🤣🤣 ben sen miyim her şeyi düzgün yazıyorum tabii
- 11 ay
Vayyy arkadaş yaa taktı bana iyi ki bir hata yaptık bu ne yaa böyle sen böyle bir şey yapma ama görürsün o zaman gerçi ben senin kadar kaddar değilim 🤣🤣 havanın sıcak olmasıyla erkek olmanın ne alakası var bee 😂 klimalı yerde duruyor çok pardon ama bir de etek giymiştir sonra bana mızmızlanma diyor ohhh ne güzel hayat 🤣
- 11 ay
Kaddar ne ya hahaha gaddar olmasın 🤣🤣🤣🤣 Evet erkek adam sıcak soğuk diye mızıldanıp durur mu ben sıcak diye mızıldanıyor muyum Antalya'nın göbeğinde
- 11 ay
Evet gelmedi bugün hiç gelmedi onu göremedim
- 11 ay
Muğla andı mı 🤣🤣 o çok doludur şimdi biz Denizli anlaya katılalım ve🤣🤣 hiç vallahi oturuyoruz öyle
- 11 ay
Yazdıklarını göndermeden bir zahmet okuyuver 🤣🤣 ne yapayım oğlum oryantal dansı mı yapayım öğrenciler gitti okul kapandı ben öğretmenim ne iş yapabilirim başka duvarlara mı ders anlatacağım
- 11 ay
Evet öyleyim tabii ki ben duygusalım bak bugün efsaneyi göremeyince psikolojimi nasıl bozuldu 🤣🤣 b** mu var girdi odasına oturdu Allah Allah ne halt ediyor orada
- 11 ay
Müdür yardımcısı demiyoruz efsane diyoruz biz ona 🤣 adam benden 26 yaş büyük 55 yaşında olur mu öyle şey 🤣🤣
- 11 ay
Belki burada onu görmek isteyen birileri var öğretmenler odasında bir de odasına oturdu ne düşüncesizlik bu böyle 🤣🤣🤣 koç burcu işte ne beklersin
- 11 ay
Agahs ben benden 26 yaş büyük diyorum böyle şey olur mu aşık olunabilir mi böyle bir adama 🤣🤣
- 11 ay
Ne gibi bir şeyler 🤣🤣
- 11 ay
Ahahah manyak 🤣🤣🤣
- 11 ay
Keşke birazcık bana yaşı yakın olsaydı
- 11 ay
Ama bu normal bir şey mi canım kendimden 26 yaş büyük birine aşık olunur mu hiç 😘🤣
- 11 ay
Aaaa yanlışlıkla olmuş geri gönder kimseye değil 🤣🤣🤣
- 11 ay
Oofff hep efsane yüzünden ya elin adamına öpücük emojisi gönderilir mi 😓😓
- 11 ay
Hahaha 🤣🤣🤣 kaynanamın oğlusun da benim mi haberim yok
- 11 ay
Kaç çeşit öpme var acaba senin bildiğin,,🤣
- 11 ay
Sen say bakalım kaç çeşitmiş
- 11 ay
Bakayım bir
- 11 ay
Bakma sen onu ya şizofreni o
- 11 ay
Ahshs 🤣🤣🤣 sorulara bakabilirsin hadi bir tanesi yalan olsa hepsi mi yalan olacak 🤣🤣 efsane bugün dün çay döktüğü kutu gene giyip gelmiş çayın lekesi çıkmamış 🤣🤣
- 11 ay
Ahdhs kot u diyecektim işte her telefon gibi 🤣🤣
- 11 ay
Evet yeminle doğru
- 11 ay
Öğretmen olduğum
- 11 ay
Dediğim gibi o çocuk şizofren ya bakma sen ona profiline bakabilirsin her yorumun altına gidiyor salça oluyor
- 11 ay
29 sayılırım artık 30'a az kaldı
- 11 ay
Yok yok o uyduruyor o kadar uzun boylu değil 🤣🤣
- 11 ay
Agshd 17 yaşındayım 🤣🤣🤣
- 11 ay
As hsjs 🤣🤣🤣 kuzen nereden çıktı
- 11 ay
Ahshs 🤣🤣🤣 Evet ani bir kararla geri dönmeye karar verdim
- 11 ay
Ulan Murat ulan Murat görüyorsun değil mi geldin salça oldu ben onun dalağını deşmez miyim şimdi 🤣🤣
- 11 ay
Hadi gel 25'te buluşalım 🤣🤣🤣
- 11 ay
Burada da konuşuyoruz işte ne güzel 🤣🤣
- 11 ay
Ya yersen 🤣🤣
- 11 ay
Sen nereleri yemeyi tercih edersin daha çok ona göre bilelim 🤣🤣
- 11 ay
İnsanda kanadı nereden bulmayı düşünüyorsun acaba 🤣
- 11 ay
Ahdhs 🤣🤣🤣 bak lafın nasıl kıvırıyor Ya sen oryantallik dersi mi aldın
- 11 ay
Sen maşallah asena'dan daha iyi kıvırıyorsun 😘🤣
- 11 ay
Öpücük emojisini görmek
- 11 ay
Görme
- 11 ay
Hay lanet telefon
- 11 ay
Ahshs 🤣🤣🤣 ya en son kullandığın emoji en önde duruyor ister istemez parmağa çarpıyor insanın
- 11 ay
Bak o dilini koparır eğir firarda közlerim
- 11 ay
Ulan bir yemek yedirmedin ne var 🤣🤣
- 11 ay
Mantı yaptım gel yiyelim diyeceğim de sen sevmezsin ben sana bir yara makarna yaparım
- 11 ay
Tabii sarımsaklı yoğurdu nane üzerine bol acı biber oohhhh🤣🤣
- 11 ay
Sen de kudur yardımcısı yazmasaydın düzgün yazsaydın 🤣🤣
- 11 ay
Ben kıymasız mantıya mantı demem bol kıymalı bol tereyağlı bayıldım 🤣🤣
- 11 ay
Teşekkür ederim de ben yapmadım ben sadece yoğurdunu döktüm
- 11 ay
Teşekkür ederim
- Gündem konusunda 368 cevap paylaştı.
11 aySevmiyor olabilir misin
01 Yorumla- 11 ay
Yok canım o okulumuzun Can damarı
11 ayBir anlık gülme isteği gelmiş olabilir
01 Yorumla- 11 ay
Yyaaa
Niye sebeb
06 Yorumla- 11 ay
O da çayı dökmesin
- 11 ay
O zaman millet Gülünce de kızmasın
- 11 ay
Söyle bir daha da çay dökmesin
19 yaşında ne öğretmenliği bu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum tamamen insani bir refleks 😊 Çoğu zaman beklenmedik, alışılmadık veya otorite figürlerinden gelen küçük aksilikleri komik bulabiliyoruz. Belki de müdür yardımcını ciddi bir figür olarak görüyorsun ve böyle günlük, insani bir durumda onu görmek sana komik gelmiş olabilir. Kahkahaların biraz abartılı olduysa, bir şeye aşırı tepki verdiğinde aslında o anki genel ruh halinin etkisi de olabilir. Neticede hepimiz o tür böyle ufak anların keyfini çıkarmak isteriz 😄 Ama eminim kimse alınmamıştır. Sana da başkası çay dökünce güldüğün bir an oldu mu? 😊