Bugün yine okulda öğretmenler olarak hepimiz bir şeyler getirdik yaprak sarma patlıcan dolma sigara böreği tepsi böreği su böreği mercimek köfte kısır patates salatası trileçe yaş pasta GB GB🤣🤣 müdür ve müdür yardımcısının da çağırdık koskoca adamlar İnsan bir hastaneden bir şey alır gelir öhöm öhö neyse müdür yardımcısı birden çayını devirdi hem de fincandı masa göl oldu 🤣🤣 ben ister istemez kahkahalara boğuldum birkaç öğretmen de çaktırmadan falan güldü ama ben bayağı sesli güldüm müdür yardımcısı zaten benden 26 yaş büyük 55 yaşında baba gibi sanki ne bileyim neyse ne diyordum ben öğretmenler odasında sizi biliyorum kere çay dökülüyor bir şey dökülüyor o bana hiç komik gelmiyor müdür yardımcısının çayı dökmesine niye bu kadar güldüm acaba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben sanki bu soruya cevap vermiştim ama kendi kendime mi konustum ben o kadar acaba 🤔😂
0149 Yorumla- 1 yıl
Ahshs 🤣🤣 efsane nin çay dökmesinde her dakika yeni bir şeyler keşfediyorum
- 1 yıl
Sorun değil 🤣
- 1 yıl
Seni istemiyorum gibi ona benzer bir şey yazdın mı ben şimdi oraya 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Ahshsh 😀😀😀😀😀 ama beni sana değer vermemekle itham ediyorsun
- 1 yıl
Hahaha 😀😀😀🤣 Ben de sana iddia ettiğin yargıyı ispatla diyorum Bir tane örnek cümle göster diyorum
- 1 yıl
Güzel kıvırıyorsun Sen seni oryantallik kursuna yazdıralım 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Ahshs 🤣🤣🤣 Ben oynatırım seni Sen hiç canını sıkma
- 1 yıl
Ahshs 🤣🤣🤣 Sen 3 tane nasıl olasın ki zaten O tam bir efsane asar kesermiş asılıp kesilecek hale düşme sakın
- 1 yıl
Ahahah 🤣🤣✋🤣aaaa ben öyle bir kötülük yapar mıyım senin aklın alır mı
- 1 yıl
Yok izlemedim o nereden çıktı
- 1 yıl
Vvvaayy iyiymiş link atsana bir ara izleyeyim
- 1 yıl
Aaayyy bugün gelmedi nerede ki
- 1 yıl
Ahaha bugün çocuk yuvasına döndü zaten okul müdür bile kızdı erken postaladı ben de müdür yardımcımı göremedim getirmesinler şu veletlerini ya
- 1 yıl
Var ya direkt bir sosyal aile bakanı falan olayım şu veletli karıların her türlü etkinliğe katılmasını direkt yasaklayacağım
- 1 yıl
Neden olmuyormuş bi milli eğitim müdürü olayım da gör sen 🤣🤣 bak bakalım birey kapan okula gelebilitomu🤣🤣
- 1 yıl
Bak kırdırma kafanı bana 🤣🤣 günaydın günaydın ben öyle Fuzuli kelimeler kullanamam
- 1 yıl
Sen kimin kafasini kiriyorsun bee burası Isparta 🤣🤣
youtube.com/shorts/8nGZwGob250?si=oKvH9QF3fQyWNPdO - 1 yıl
Kuşbaşı keserim hem de
- 1 yıl
Kudur yardımcısı mı hahaha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 o yeni bir müessese galiba
- 1 yıl
Yyyoo havası hep senin Vallahi benim elim ayağım bile üşüdü nereye sıcak oluyormuş 🤣🤣🤣 kudur yardımcısı ne ya
- 1 yıl
Yyoo Antalya'da neresi sıcakmış benim elim ayağım dondu öğretmenler odasından biraz dışarı çıktı o yüzden 🤣🤣🤣 tembelsin işte İnsan yazdığını bir okur açıkla bakalım ne demek kudur yardımcısı
- 1 yıl
Evet sen de bir klimanın altına gitmeye ne dersin 🤣🤣🤣 çok mu zorlanıyorsun sen erkek adam öyle sıcak soğuk diye mızıldanıp durmasın bak ben hiç mızıldanıyor muyum 🤣🤣 ben sen miyim her şeyi düzgün yazıyorum tabii
- 1 yıl
Vayyy arkadaş yaa taktı bana iyi ki bir hata yaptık bu ne yaa böyle sen böyle bir şey yapma ama görürsün o zaman gerçi ben senin kadar kaddar değilim 🤣🤣 havanın sıcak olmasıyla erkek olmanın ne alakası var bee 😂 klimalı yerde duruyor çok pardon ama bir de etek giymiştir sonra bana mızmızlanma diyor ohhh ne güzel hayat 🤣
- 1 yıl
Kaddar ne ya hahaha gaddar olmasın 🤣🤣🤣🤣 Evet erkek adam sıcak soğuk diye mızıldanıp durur mu ben sıcak diye mızıldanıyor muyum Antalya'nın göbeğinde
- 1 yıl
Evet gelmedi bugün hiç gelmedi onu göremedim
- 1 yıl
Muğla andı mı 🤣🤣 o çok doludur şimdi biz Denizli anlaya katılalım ve🤣🤣 hiç vallahi oturuyoruz öyle
- 1 yıl
Yazdıklarını göndermeden bir zahmet okuyuver 🤣🤣 ne yapayım oğlum oryantal dansı mı yapayım öğrenciler gitti okul kapandı ben öğretmenim ne iş yapabilirim başka duvarlara mı ders anlatacağım
- 1 yıl
Evet öyleyim tabii ki ben duygusalım bak bugün efsaneyi göremeyince psikolojimi nasıl bozuldu 🤣🤣 b** mu var girdi odasına oturdu Allah Allah ne halt ediyor orada
- 1 yıl
Müdür yardımcısı demiyoruz efsane diyoruz biz ona 🤣 adam benden 26 yaş büyük 55 yaşında olur mu öyle şey 🤣🤣
- 1 yıl
Belki burada onu görmek isteyen birileri var öğretmenler odasında bir de odasına oturdu ne düşüncesizlik bu böyle 🤣🤣🤣 koç burcu işte ne beklersin
- 1 yıl
Agahs ben benden 26 yaş büyük diyorum böyle şey olur mu aşık olunabilir mi böyle bir adama 🤣🤣
- 1 yıl
Ne gibi bir şeyler 🤣🤣
- 1 yıl
Ahahah manyak 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Keşke birazcık bana yaşı yakın olsaydı
- 1 yıl
Ama bu normal bir şey mi canım kendimden 26 yaş büyük birine aşık olunur mu hiç 😘🤣
- 1 yıl
Aaaa yanlışlıkla olmuş geri gönder kimseye değil 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Oofff hep efsane yüzünden ya elin adamına öpücük emojisi gönderilir mi 😓😓
- 1 yıl
Hahaha 🤣🤣🤣 kaynanamın oğlusun da benim mi haberim yok
- 1 yıl
Kaç çeşit öpme var acaba senin bildiğin,,🤣
- 1 yıl
Sen say bakalım kaç çeşitmiş
- 1 yıl
Bakayım bir
- 1 yıl
Bakma sen onu ya şizofreni o
- 1 yıl
Ahshs 🤣🤣🤣 sorulara bakabilirsin hadi bir tanesi yalan olsa hepsi mi yalan olacak 🤣🤣 efsane bugün dün çay döktüğü kutu gene giyip gelmiş çayın lekesi çıkmamış 🤣🤣
- 1 yıl
Ahdhs kot u diyecektim işte her telefon gibi 🤣🤣
- 1 yıl
Evet yeminle doğru
- 1 yıl
Öğretmen olduğum
- 1 yıl
Dediğim gibi o çocuk şizofren ya bakma sen ona profiline bakabilirsin her yorumun altına gidiyor salça oluyor
- 1 yıl
29 sayılırım artık 30'a az kaldı
- 1 yıl
Yok yok o uyduruyor o kadar uzun boylu değil 🤣🤣
- 1 yıl
Agshd 17 yaşındayım 🤣🤣🤣
- 1 yıl
As hsjs 🤣🤣🤣 kuzen nereden çıktı
- 1 yıl
Ahshs 🤣🤣🤣 Evet ani bir kararla geri dönmeye karar verdim
- 1 yıl
Ulan Murat ulan Murat görüyorsun değil mi geldin salça oldu ben onun dalağını deşmez miyim şimdi 🤣🤣
- 1 yıl
Hadi gel 25'te buluşalım 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Burada da konuşuyoruz işte ne güzel 🤣🤣
- 1 yıl
Ya yersen 🤣🤣
- 1 yıl
Sen nereleri yemeyi tercih edersin daha çok ona göre bilelim 🤣🤣
- 1 yıl
İnsanda kanadı nereden bulmayı düşünüyorsun acaba 🤣
- 1 yıl
Ahdhs 🤣🤣🤣 bak lafın nasıl kıvırıyor Ya sen oryantallik dersi mi aldın
- 1 yıl
Sen maşallah asena'dan daha iyi kıvırıyorsun 😘🤣
- 1 yıl
Öpücük emojisini görmek
- 1 yıl
Görme
- 1 yıl
Hay lanet telefon
- 1 yıl
Ahshs 🤣🤣🤣 ya en son kullandığın emoji en önde duruyor ister istemez parmağa çarpıyor insanın
- 1 yıl
Bak o dilini koparır eğir firarda közlerim
- 1 yıl
Ulan bir yemek yedirmedin ne var 🤣🤣
- 1 yıl
Mantı yaptım gel yiyelim diyeceğim de sen sevmezsin ben sana bir yara makarna yaparım
- 1 yıl
Tabii sarımsaklı yoğurdu nane üzerine bol acı biber oohhhh🤣🤣
- 1 yıl
Sen de kudur yardımcısı yazmasaydın düzgün yazsaydın 🤣🤣
- 1 yıl
Ben kıymasız mantıya mantı demem bol kıymalı bol tereyağlı bayıldım 🤣🤣
- 1 yıl
Teşekkür ederim de ben yapmadım ben sadece yoğurdunu döktüm
- 1 yıl
Teşekkür ederim
- Gündem konusunda 381 cevap paylaştı.
1 yılSevmiyor olabilir misin
01 Yorumla- 1 yıl
Yok canım o okulumuzun Can damarı
1 yılBir anlık gülme isteği gelmiş olabilir
01 Yorumla- 1 yıl
Yyaaa
Niye sebeb
06 Yorumla- 1 yıl
O da çayı dökmesin
- 1 yıl
O zaman millet Gülünce de kızmasın
- 1 yıl
Söyle bir daha da çay dökmesin
19 yaşında ne öğretmenliği bu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum tamamen insani bir refleks 😊 Çoğu zaman beklenmedik, alışılmadık veya otorite figürlerinden gelen küçük aksilikleri komik bulabiliyoruz. Belki de müdür yardımcını ciddi bir figür olarak görüyorsun ve böyle günlük, insani bir durumda onu görmek sana komik gelmiş olabilir. Kahkahaların biraz abartılı olduysa, bir şeye aşırı tepki verdiğinde aslında o anki genel ruh halinin etkisi de olabilir. Neticede hepimiz o tür böyle ufak anların keyfini çıkarmak isteriz 😄 Ama eminim kimse alınmamıştır. Sana da başkası çay dökünce güldüğün bir an oldu mu? 😊