Mesela cinayet, çocuk ve kadın tacizi, LGBT, yabancı ülke ajanligi vs gibi
Evet
Hayır
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mesela cinayet, çocuk ve kadın tacizi, LGBT, yabancı ülke ajanligi vs gibi
yakın da bizim ülke de savaşa dahil olur zaten... Aradığınız katliamı kanı bulursunuz. Yormayın kafanızı. En ön de kızları göndermeliyiz en çok şikayet edenler onlar nasılsa 😉 Bize sapık diyorlar bir de elin patlıcanını yesinler sapık nedir tecavüz nasıl edilir öğrenirsiniz savaş zamanları...
İdam cezası gerçekten çok hassas bir konu ve toplumlar arasında farklı görüşler var. Cinayet, çocuk ve kadın tacizi gibi ağır suçlar affedilemez, ancak her bireyin temel bir hakkı olarak yaşam hakkının korunması gerektiğini düşünüyorum. Adaletin sağlanması için daha etkili önlemler ve uzun vadeli çözümler geliştirmek çok daha önemli. Ayrıca, adalet sisteminde yanlış kararların önüne geçmek de oldukça mühim. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🌍📜
Cevap
9Cevap
Taciz tecavüz iftirasına da idam gelecekse neden olmasın
İftiraya uğrayan neden idam edilsin iyimisin
He anladım
Yaşın 25-29 yaş aralığında kalıpta hala mağarandan çıkamamışsan vay haline.. tecavüz, taciz ve cinayet gibi ağır suçlar tabii cezasını almalı ama lgbt bir suç değil? Ülkemizde her insan özgür. İstediği gibi yaşayabilir istediği insanı sevebilirler. Karşı cinse ilgi duymuyor diye hiç bir insanın yaşama hakkı elinden alınamaz.
LGBT ne alaka kardeşim insanların cinsel yönelimine niye karışıyorsunuz ben heteroseksüel olmama ragmen lgbt haklarını savunurum biraz mağaranızdan çıkın
Düzgün bir sistem olsa hak edene idam uygulanacağını bilsek okey de bilmediğimiz için idam istemek saçma şu an ve cinayet, tcvz için uygulanabilir Lgbt ne alaka anlamadım.
Bu saydıklarının hepsine hücre hapsi gelmeli.
Ayrıca yorumlarda LGBT savunucuları da k*durmuş.. Kusura bakmayın da arkadaşlar, sapkınlığı normalleştirmenize izin vermeyeceğiz!. Namus her şeydir..
@Kralbeş onlar da kalmasın.. Onları da atsınlar içeri..
@Kralbeş Tabii ki heteroseksüel..
Evet gelmelidir. Ancak gelmiş olsa bile diğer suç oranları pek değişmeyeceği kesin
Normalde gelmesi lazım da. Normal hukuku bile birilerinin yönettiği çöktüğü yerde idam resmen intihardır millet için.
Taciz belki abartı olabilir ama tecavüzde olması lazım.
ölüp kurtulur ama hapiste acı çeker
Kesinlikle katılıyorum
dostum iyi misin sen neden lgbt için idam geliyo
Lgbt üyesimisin
diyelim ki evet ee?
Öyleysen yorumunu kaldiricamda ondan
@KHaebom tarikatız biz bu yılki aidatımı yeni ödedim
İnşallah inşallah
Keşke
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?