Merhaba arkadaşlar idam yasası gelsimi yoksa gelmeisnmi
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
insanları hatta bebekleri vahşice öldüren, canlılara sırf keyif aldığı için işkenceler eden caniler kendini ne sanıyorlar da masum insanlara ve hayvanlara kıyıyorlar? Hapise atalım, sonra çıktığında bir daha aynı şeyi yapmayacağına, başka bir masuma kıymayacağına nasıl emin olabiliriz? Ya gelip benim evladıma bir zarar verirse? Benim evladımın yaşama hakkı olmasın mı, bu ruh hastası yaratıklar yaşayacak diye!!!
Cevap
1Cevap
İdam bir ceza şekli değildir. Siz kendinizi ne sanıyorsunuz da milletin ölümüne karar veriyosunuz soğancık beyinliler
Peki insanları hatta bebekleri vahşice öldüren caniler kendini ne sanıyorlar da masum insanlara kıyıyorlar? Hapise atalım, sonra çıktığında bir daha aynı şeyi yapmayacağına, başka bir masuma kıymayacağına nasıl emin olabiliriz? Ya gelip benim evladıma bir zarar verirse? Benim evladımın yaşama hakkı olmasın mı, bu ruh hastası yaratıklar yaşayacak diye!!!
Sadce sorduk karar veren yok
Bende yok dedim saten
uygun ceza nedir peki? eleştirel yaklaşalım evet ama bunu nasıl düzeltebilirizi de sunalım. bak bir örnek paylaşayım.
www.haberler.com/.../?ysclid=l27bd6uql7
ceza çekmiş güya, sonra çıkınca bir daha yapmış. Ceren'i öldüren bu yaratık değil, bunu hayatta tutan saçma kanunlardır.
Gelmeli kesinlikle birini öldüren tecavüz suçları icingelmeli
Gelmez daha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?