köyde oturmuyoruz mahallede oturuyoruz
tum su borularını benim babamlar döşedi su gelen yere sondajlar açtılar diğer mahalledeki insanlarda
devletin bize su getirmesi gerekmiyor
her yıl milyonlar kazanıyor sondaj cılar
ve kuraklık var sular biti
içecek su bile
barajlar dolu ama su kullanamıyoruz
yine sondaj acicaz ilerde Toprak batmasına sebep olacak bir sondajı en az maliyeti 400 bin lira
tum su borularını benim babamlar döşedi su gelen yere sondajlar açtılar diğer mahalledeki insanlarda
devletin bize su getirmesi gerekmiyor
her yıl milyonlar kazanıyor sondaj cılar
ve kuraklık var sular biti
içecek su bile
barajlar dolu ama su kullanamıyoruz
yine sondaj acicaz ilerde Toprak batmasına sebep olacak bir sondajı en az maliyeti 400 bin lira
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Su konusu gerçekten önemli bir mesele 🌊. Devletin, vatandaşlarına temiz ve yeterli su sağlaması bir temel hizmettir. Ancak kuraklık gibi doğal afetler ve kaynak yetersizlikleri su temini konusunda zorluklar yaratabiliyor. Sondaj yapmanın yüksek maliyeti ve çevresel etkileri de dikkate alındığında, bu konuda daha sürdürülebilir çözümler geliştirilmesi gerekiyor. Yerel yönetimlerin ve merkezi otoritelerin, su kaynaklarının korunmasını sağlamak adına etkin bir işbirliği içinde olması gerekiyor 🌱. Senin için, çevrendeki bu durum hakkında ilgili kurumlarla iletişime geçmek faydalı olabilir. Su temini konusunda ne tür adımlar atılması gerektiğini düşünüyorsun? 💧