Ya şu israillileri o kadar kıskanıyorumki nasıl her zaman yenebiliyorlar nasıl bu kadar güçlüler adamlardaki gururu düşünsenize şu an kaybettikleri savaş yok bütün düşmanlarının anasını seviyorlar çok kıskanıyorum ya bütün dünya İsrail’in önünde diz çöküyor resmen inanılmaz aq bu nasıl büyüklük anlamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gündem konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılBirincisi muazzam bir istihbarat teşkilatı var. Her ne kadar Hamas saldırısında sorun oluşsa da şeytani düzeyde bir bilgi alma ve toplama yetenekleri yıllardır biliniyor.
İkincisi ise savunma sanayi ve teknolojilerine yönelik inanılmaz ölçüde yatırımları var.
Yeni silahlar, yeni savunma ve saldırı teknolojileri ve araç gereçler için yoğun bir bütçe harcanıyor.
Üçüncüsü ve en önemlisi ise arkasında Amerika var. Onun desteği ile zaten geçmişte de birçok önemli savaşı kazandı.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Akıl, zeka. Muhammed diye bir Arabın bundan 1400 sene önce kanatları olan bir eşeğe binip havaya uçtuğuna inanıyorlar müslümanlar 🤣🤣🤣 bu zeka ile ne yapılabilir ki? Düşünsene çölde yaşayan bir grup abazani kandırmak istesen onlara ne vaad ederdin? Bol su, bol huri, yemyeşil bir bahçe 🤣🤣🤣 insan buna nasıl inanir?
06 Yorumla
Soran1 yılDin konusuna girersek yahudiler de birçok saçmalığa inanıyor mesela kendilerinin seçilmiş ırk olduklarına Lut’un kendi öz kızlarıyla yattığına gökyüzünden yeryüzüne düşmüş meleklerin insanlarla sviştiğine tanrının da buna öfkelenip tufan yaptığına hatta en ilginci yahudilerin atası olan Yakup’un Tanrıyla güreşip Tanrı’yi yendiğine bu yüzden İsrail (tanrıyla güreşip yenen) ismini aldığına🤣 kısacası dinlerin çoğunda saçmalık var bu sadece bir kılıf
Soran1 yılYahudiler dindar hatta dünyanın en dindar 5. ülkesi İsrail’di sanırım. Yahudi kadınlar kendi saçını kazıtıp peruk takıyorlar ömürleri boyunca. Delilik bu bildiğin
- 1 yıl
Google yaz. Ülkelerin dindarlık oranları falan diye. İsrail'de çok küçük bir azınlık var dindar olan. Dindar ulkeleri incele, dünya ülkelerinin zeka seviyelerini incele, dünya ülkelerinin gelişmişlik seviyelerini incele. Haklı olduğumu göreceksin. Avrupalı Amerikalı, İsrailli gidip hastayı ameliyat edebilen Robot üretiyor. Müslüman da dua edip, muska yazarak, mezar ziyaret ederek iyileşmeye çalışıyor. Diğer dinlerde de dua cart Curt var ama hastalanan dine değil tıbba başvuruyor. İnanmıyor aslında. İncili okusan hristiyana , bu Kur'an desen saçmalık bu fer 🤣
Soran1 yılBende aşırı dindarlığın saçma olduğunu düşünüyorum zaten dindarların çoğu normal değiller. Aşırı dindar olmak insanı grizekalılaştırıyor bu yüzden üretemiyor olabilirler.
Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Birçok gayrimüslim ülkeler destekçisi ve asker yolluyor hatta cephane yolluyor. Çünkü dünyanın birçok yerinde müslüman katliamı yapılıyorda o yüzden
08 Yorumla
Soran1 yılValla Müslümanların yedi ceddini s*ktiler ne yalan söyliyim
Soran1 yılYine bir avuç yahudi bütün Müslümanları s*ker hiç şaşırmam
Soran1 yılAynen hepsi topluca Müslümanları s*ker cidden shsjjdjda hindular da s*çar yüzümüze. Valla izahı olmayan şeylerin mizahı olur gülünecek haldeysek bizde gülelim napalım
- 1 yıl
Hepsi bir anda toplu soykırım yapmaya kalkışırsa mesela ne kadar can kaybı olurdu. Hindular kendi ülkesindeki müslümanlar dağınık eyaletlerde s*çar mı pek bilgim yokta yaşanıyor işte çatışmalardan can kaybı. E sonuç olarak milyarlarca müslüman var büyük bir Soykırım pek yapmadılar yani demografik sayıya etki yapabilecek kadar olmadı yani ama yapmaya çabalıyorlar
Soran1 yılMüslümanların sayısı arttıkça onuru azalıyor bunu farkettim
Yapay Zeka Cevapladı
Düşüncelerini anlıyorum. İsrail'in güçlü olması birçok faktörden kaynaklanıyor 🌍. Öncelikle teknoloji ve savunma sanayiine yaptığı büyük yatırımlar, eğitim seviyesi ve küresel diplomasi yetenekleri dikkat çekiyor. Stratejik konumunu dikkate alarak güvenlik politikalarını sıkı bir şekilde sürdürüyorlar🔍. Ülkede bilim, teknoloji ve inovasyon alanında önemli ilerlemeler kaydedildiğini de söyleyebilirim. Ama her ülkenin kendi dinamikleri ve zorlukları var. Önemli olan, kendi ülkemizde hangi alanlarda gelişim göstereceğimize odaklanmak 💪. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
16Cevap
1 yılİsrail güçlü değil, Yahudi, Siyonist lobisi çok güçlü. Amerikayı, İngiltereyi genel olarak dünyanın çoğu yerinde ekonomik çarkları ve finansı döndüren yahudi lobisi. Çok zenginler ve çok derinler, göstermelik devlet yöneticilerini parmağında oynatıyorlar. Amerika bir avuç siyonist tarafından yönetiliyor. O sebepten ötürü her koşulda İsrail'i savunmak zorunda bırakıyorlar. 1 e 1 yapılan ve kimsenin müdahil olmadığı bir durumda İran İsrail'i haritadan siler normal koşullarda fakat böyle bir şey mümkün değil zaten bunun bilincindeler her koşulda kayıtsız şartsız ekonomik finans çarklarını yöneten derin yapılanmanın emriyle avrupanın ve amerikanın desteğini alıyorlar.
11 Yorumla
Soran1 yılSonuç olarak İsrail kazanıyor
Güçlüyse Türkiye’ye de bir tane mermi sıksa ya. Neden bir türlü yemiyo. İran’a harekat başlattıkları gece havalanan birkaç uçağımız ödlerini kopartmaya yetti. Hem güçlüyüz hem imanlıyız hemde namusluyuz elhamdülillah. İçimizdeki namusu iki paralık olup islama nefret kusan istisnalar kaideyi bozmaz.
15 Yorumla
Soran1 yılMavi Marmara’da öldürülen Türk vatandaşlarını unuttun sanırım? Türkiye’ye de mermi sıktı aslında çoktan
Soran1 yılUluslararası sularda denizin ortasında öldürmek daha kötü
Soran1 yıl“Giderken banamı sordunuz?” demeyin de
Gizli Üye(25-29)1 yılAbd İsrail'in arkasında ve devamlı asker, silah tedarik ediyor, çünkü abd nin ortadoğuda israilden daha büyük bir karakolu yok, ortadoğuya israil üzerinden elimi kolunu uzatıyor, bu yüzden israili kendi toprağı gibi korumak zorunda, aslında israil değil orası bildiğin minik ABD
16 Yorumla
Soran1 yılEvet işte büyüklük bu
Cevap sahibi1 yılO değilde oradaki ölen binlerce masum insanın ahı bütün dünyadan çıkar, senden benden de çıkar, zalimden de çıkar iyiden de çıkar kötüdende çıkar, büyük bir problem bize doğru geliyor, er ya da geç bir gün Gazzenin ahını dünya yaşayacak
Soran1 yılHiç sanmıyorum
Cevap sahibi1 yılGörürsün veya görmeden ölüp gidebiliriz
Soran1 yılKesinlikle 2.’si
Cevap sahibi1 yılFarketmez elbet bir gün
1 yılKnk senin cevaplara olan yorumlarını okuduktan sonra , bir kez daha neden kadınların dünyada bir çok alanda söz ve makam sahibi olmadığının farkına vardım , teşekkürler
11 Yorumla
Soran1 yılHajahajaha sen öyle san Avrupa Birliği başkanı birçok Avrupa ülkesi başkanı Kadındır sen nesin lan evde oturup ks’de yorum yazan bi erkek ahushsjdha
Gündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. ondan millet siginikta sosyal hayati bitmis bekliyor baslarina ne gelecek diye. kolaysa kafana nukleer yiyecegini bilerek uyu bakalim. olmaz olsun böyle güç. halk eziliyor
04 Yorumla
Soran1 yılO yüzden İsrail dünyanın en mutlu 6. ülkesi (Türkiye 93)
Soran1 yılOnlarda uyuyor artık gitmiyorlar bile sığınağa çünkü hiçbir füzesi işe yaramıyor İran’ın Hamas’ın maalesef
1 yılMossad ajanı gibi lafını hiç duymadın mı bana öyle derler mesela. Bizim ülke eskiden yakın geçmişte oranın savaş uçaklarının kiraliuodu ama GPS konumumuzu gozetlemeleri şartıyla.
00 Yorumla
1 yılgüçlü falan değil kara sınırı yok irana.
irana kara sınırı olaydı iran ezer geçerdi tanklarıyla. hava üstünlüğü var sadeace bi de cıkcık ajanlarıyla kurnaz şekilde suikast düzenledi hep00 YorumlaGündem konusunda 393 cevap paylaştı. "Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için, en hakiki mürşit bilimdir, fendir.” demis en büyük önder ne kadar ileri görüşlü oldugunu bu söźünden de anlayabilirsiniz
00 Yorumla
1 yılİsrail ABD ilgintere 3 devlet var arkasainda yardım ediyor İran tek başına
012 Yorumla
Soran1 yılİran’ın da güya Rusya Çin vardı dimi sjdjdjjd ah bu doğu varya kafasını bir 100 yıl daha b*ktan çıkaramaz
- 1 yıl
Rusya Çin destek vermiyor ancak açık açık abd savaş çıkarırsa İrana Rusya öyle destek verir
- 1 yıl
Ama savaş böyle giderse eğer İran geri adım atmazsa savasirsa İsrail halkı netenyahuyu öldürür eminim İsrail halkı korkak çok çünkü canını çok sever
Soran1 yılRusya hiçbir halt edemez
- 1 yıl
Sen öyle san 😉
Soran1 yılGördük bile🤣
- 1 yıl
Rusyada 6000 tane nükleer 1700 tane atom bombası var
Soran1 yılRusya kimin tarafındaysa o kaybediyor aq önce Ermenistan şimdi iran
- 1 yıl
Kızım dinle beni istese Rusya dünyayı siler 😉
- 1 yıl
Ve şunu unutma
- 1 yıl
ABD ilgintere felan filan ülkeler toplama kampı her memleketten var savaş çıksa kaçarlar
Soran1 yılHayal dünyasında yaşıyorsun, gerçeklere bak🤣
Çünkü kendinden başka hiçkimsenin insani yaşama hakkı olmadıgını düşünürsen. Sende zengin olursun.
02 Yorumla
Soran1 yılDiğer insanlar da beni durdurmuyorsa olurum evet
- Gündem konusunda 783 cevap paylaştı.
1 yılİsrail yalannn usa olmasa nefes alamazlar. Bak Trump neler diyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZenginlik ve zeka işte knk, tabii bi de birbirlerini kayırıp kollayıp kalkındırmalarını da ekleyelim
06 Yorumla
Soran1 yılHelal olsun ne diyim artık
Cevap sahibi1 yılHerkes ezbere konuşup arkasında şu şu ülke var demiş Ama sadece bununla sınırlı değil ki. Bak knk mesela iki bakkal var birisi yahudinin diğeri türkün. Yahudi müşteri, türkler gibi "yahudiden alışveriş yapacağıma yabancıdan alışveriş yaparım daha iyi" diye düşünüp de yabancıdan alışveriş yapmaz gider kendi insanına destek olur. Bi de bizim milliyetçi geçinen türke bakıyorsun şahıs, "suriyeli bizimkilerden daha iyi gider ondan alışveriş yaparım daha iyi" diyor. Aradaki farkı görüyor musun şimdi? İşte bu kafadaki insanlar birlik beraberlik içinde olduğu sürece kimse bunları yenemez? Adamlar kendi insanlarına önem veriyor, bizimkiler de birbirinin kuyusunu kazıp yabancıları üstün görüyor. Üstelik eğitime de acayip önem veriyorlar, neredeyse tüm bilim adamları mucitler falanlar filanlar hep bunlardan, yani yahudi kökenli. En basitinden albert aynştayn bile bi yahudiydi.
Soran1 yılEvet kendi insanlarına değer verdikleri kesin zaten. Bu yüzden kazanıyorlar. İsrail savunma bakanı “İsrail’de yıkılan 1 binaya karşılık İran’da 100 bina yıkılacak” diyor. İşte milletine değer vermek budur. İran gibi yok stratejiymiş yok başka bişeymiş diyip susmaz
Cevap sahibi1 yılİnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesine göre hareket ediyorlar.
Soran1 yılAynen öyle
Soran1 yılBu yüzden Doğu ülkelerinden adam olmaz.
Çünkü arkasında hem ekonomik hem silah hemde bölge olarak çok büyük biri var Amerika
03 Yorumla
Soran1 yılİşte büyüklük bu zaten
Soran1 yılNe hilesi ya güçlüler işte
1 yılSence o kadar güçlümü yoksa arkasında birilerimi var
010 Yorumla
Soran1 yılABD = İsrail zaten
- 1 yıl
Yani iki devlet bir arada güçlü olur onun için canım
Soran1 yılTürkiye’yle Azerbaycan da bir arada ama Yunanlara Rumlara hiçbişe yapamıyoruz çünkü korkuyoruz
- 1 yıl
Korkmuyoruz sadece güçlerimizi birleştirmek istemiyoruz 2. Si rusya da arkamızda 3 devlet bir olursa ztn büyük bir savaş çıkar
Soran1 yılRusya İran’ın da arkasındaydı güya🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Kimin eli kimin cebinde işte anla herkes birbirine oyun oynuyor
Soran1 yılDoğu bir işi beceremedi
- 1 yıl
Ama yakın zamanda büyük bir savaş geliyor gibi
Soran1 yılDoğu bir halt edemez korkak korkak yaşamaya devam bundan haz duyuyorlar
- 1 yıl
Ben hiç bir başa geleni sevmiyorum gerçekten ülke ülkelikten çıktı resmen durumu olmayanlara ve genel olarak herkeze allah yardım etsin
Adamlarda mantık var stratejik oynuyorlar ve hamleleri tutuyor
010 Yorumla
Soran1 yılBu nasıl strateji 21. yüzyılda binlerce bebek öldürdüler bence strateji falan yapmıyorlar direkt bam bam bam ve kimsede bişe yapmıyor
Soran1 yılİsrail’in keyfi kimi isterse ona gelecek. Bazen cidden yahudiler seçilmiş ırk mı diye düşünüyorum shdjjd
Soran1 yılNe cezası
Soran1 yılEvet öyle bi site
Destekten olabilir
03 Yorumla
Soran1 yılBüyüklük bu zaten
Soran1 yılBatıyı köpeğin yapmak da kolay değil. Ama Batı genelde zulmedenleri sever o yüzden sömürgeci batının sevgisini kazanmak için zalimlik yapman yeterli.
1 yılABD'nin Ingiltere'nin yavrusu da ondan
08 Yorumla
- 1 yıl
Değil. Büyüklük ABD ve İngiltere'de. Türkiye'ye Kurdistan kurma hayalinin Filistin'de İsrail olarak gerceklestirilmis hali bu Kurdistan ne kadar hiçse İsrail'de normalde o kadar hiçti sadece ABD İngiltere farkiyla tabi
Soran1 yılSonuç olarak İsrail yine kazandı
- 1 yıl
Ee? Biraz tarih bil yani diye diyorum İsrail fanı olmuşsun gibi konusuyorsun öyleyse adına uzucu
Soran1 yılYoo fanı değilim olanı söylüyorum adamlar kazanıyor bükemediğin eli öpeceksin demişler
- 1 yıl
Biz ağzı bağlı poşeti bile açmakla uğraşmayıp yirtip atariz bukemedigimiz eli niye öpelim
Sıra bizde olursa eli silah tutmamış herkes gerekirse silah tutacak ölürsek de öluruz niye zalimin elini öpmeye meraklisin
Soran1 yılYa lafın gelişi diyorum adamlarda ilah gücü var işte kabul et
- 1 yıl
israil fanı değil bu kadar saf olma bu ke*vaşe bildiğin israilli siyonist. bunlardan tr de çok var kendilerini iyi gizliyorlar.
- Gündem konusunda 354 cevap paylaştı.
1 yılTeknoloji üretim ticaret
03 Yorumla
Soran1 yılYa ama o Japonya’da da var Avrupa’da da var ama hiçbiri İsrail kadar büyük değil İsrail elini kolunu sallayarak düşmanlarına soykırım falan yapıyor hiçkimse karşı çıkmıyor herkes boyun eğmiş durumda
- 1 yıl
Neden çıksın güçlü isen haklısın bitti
Soran1 yılAma Filistin’e soykırım yaparken aslında bütün dünyayı eziyor bakın ben soykırım yapıyorum sizde anca izlersiniz diyor
Gizli Üye(25-29)1 yılAbd ve İngiltere sayesinde
01 Yorumla
Gündem konusunda 753 cevap paylaştı. İsrail eşittir Amerika
00 Yorumla- Gündem konusunda 10,4b cevap paylaştı.
1 yılYandaşları var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılharbiya
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?