Demir Kubbe mi dersin düzenlenen suikastler mi dersin ohohoho. Adamlar bildiğiniz sinerlenmiş Polat Alemdar gibi takılıyor ve mayfa yerine üst düzey isim avlıyorlar.

Demir Kubbe mi dersin düzenlenen suikastler mi dersin ohohoho. Adamlar bildiğiniz sinerlenmiş Polat Alemdar gibi takılıyor ve mayfa yerine üst düzey isim avlıyorlar.

İsrail normal güçte, Suudiler ve Mısır hariç Ortadoğu ülkeleri çok zayıf ondan güçlü gözüküyor İsrail. İran da güçlü bir ülke idi bir zamanlar o da eski gücünde değil şu an. Türkiye'yi mukayese bile etmiyorum, aynı kategoride değilz Ortadoğu ülkelerinin hiçbiri ile. Biz net güçlü bir ülkeyiz 3 gömlek tüm Ortadoğu ülkelerinden.
Bizim ülkenin elinde daha yerli uçağı bile yok ve elimizde Ukrayna'ya bile verilen eski model F-16 ve türevi uçaklar var
Cevap
2Cevap
İsrail çok güçlü değil, etrafındaki ülkeler çok pısırık.
İsrail'e defalarca savaş açmış Arap ülkeleri mi?
Defalarca dediğin sadece İsrail kurulduğu zaman bu savaş yaşandı. O da bütün Arap ülkeleriyle değil bir kaç arap ülkesiyle ve bu arap ülkeleri bütün güçleriyle saldırmadılar. Biraz savaşıp sonra barış anlaşması imzaladılar. Bu savaşlar kısa sürdü. Çünkü hepsi pısırık
Senin de arkanda ABD olsa sen de güçlü olursun
Destek vereni var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?