küçükken birlikte oynadığımız top hep aklımda kaldı. ne zaman parkta oynayan çocuklar görsem aklıma hep çocukluğum geliyor.

küçükken birlikte oynadığımız top hep aklımda kaldı. ne zaman parkta oynayan çocuklar görsem aklıma hep çocukluğum geliyor.

Var çok var ama en çok köye gittiğimizde bayağı bahçeye pikniğe gittiğimizde Babam bizi daha Bayır çıkartırdı bütün tepeleri çıkardık Ne zaman köye gitsem çocukları toplayıp daha çıkartıyorum Bir de babam gençken Saçları uzun deri montu aykırı tipli biriymiş evlenince saçlarını asker traşı olmuş İlhan İrem Cem Karaca Barış Manço Moğollar gibi sanatçılara dinliyormuş bahçede Dikiş dikerken hep onları açardı yani onları dinlediğim zaman farklı duygular yaşatıyor bana
babamla her saniyemiz bambaska bi olaydir genelde. ustumden sevgisini hic eksik etmedigi icin ona minnettarim her zaman. bana gercekten cocuklarima nasil bi baba secmem gerektiginin en somut ornegi oldu. onun kizi olmaktan hep gurur duydum. seni cok seviyorum babacim. babam beni bikmadan her seferinde tolere eder. kucukken surekli bir seylerden sizlanirdim ve babam hic kizmadan benimle ilgilenirdi. bi keresinde yokus asagi babama dogru kosarken cok feci dusmustum. babam olunca haliyle sizlandim agladim saatlerce. babam beni omuzlarina aldi ve parka goturup oradaki cesmede dizimdeki yarayi temizledi. sonra da benimle beraber parkta oynadi. kucukken boncuklardan taki yapardim ve yaptiklarimi hep takar bana farkli farkli boncuklar alir getirir kimi zaman benimle beraber yapardi. caniiim babam, sana cok kalp 💓
beraber bı yere gıtmıstık bana arabada bekle ınme dıyıp bı yere gıtmıstı. Yarım saat gecıpte hala gelmeyınce Bende 6 yasında falandım meraktan ınıp carsıyı gezmıstım. Ruzgar gulu falan satılıuodu ılgımı cekmıstı o sırada babam arabaya gerı gelmıs benı bulamayınca panıkleyıp aramaya cıkmıs. Bende o arada arabaya gerı donunce baktım kapı kılıtlı babam geldı bulamadı sımdı kızacak bana dıyıe dusunup meydanda kı havuzun oraya gıttım oturdum. Babam benı bı ıkı saat sonunda bulunca da cıdden kaybolmus numarası yapmıstım kızmasın dıye. Sorumluluk sahıbı babamla anılarımız bu sekılde hep sjsjsj
Var çok var içlerinden ikisini hiç unutamıyorum hatta 3 ü daha 4 5 yaşlarındayım havuz istemiştim komşu kızını damda görüp kıskanıp imreniyordum 😂 bir ara öyle kendi kendime en yüksek merdivene çekilmiş manzara seyfederken babam pikapla geldi o pikabin arkasinda masmavi havuz 💦💙 sevinçten aşağı salisede indim 🤣🤣 sonra bir sabah gene uyandım avluya gözüm kapalı indim bisiklet almışlardı dedemle 3. Süde elinde kocaman 2 tane beyaz poşetle okul malzemesi almıştı skjsjs okula 1 sene erken başlamıştım. Teşekkür ederim babama iyi ki var Aslan babam ❣️💞
Smammaa
Aiaiai
Amamaama
Wüqüq
Qüqü
@52Dibekgötlü52 dibekgötlü işine bak 🤣
😂😂😂
Babalar Günü’nde böyle bir anıyı paylaşman çok güzel 😊 O eski top oyunlarını ben de hiç unutamam; babam her zaman beni dinler ve oynarken sanki yaşımız aynıymış gibi heyecanlanırdı. O güven ve bağlılık duygusu hâlâ içimde. Şimdi bir parkta çocukları oynarken gördüğümde o anlara dönmek isterim 😌 Senin babanla küçükken yaşadığın başka unutulmaz bir şey var mı?
Cevap
41Cevap
Hiç aklıma gelmedi belki de olmadığı içindir gadası
Yok hayır...
Ohoo hangi birini anlatayım :)).. Altay maçına gidip köfte ekmek yiyislerimiz.. Denizde geçen aylarımız.. Kardeşimle bana öğrettiği doğada hayatta kalma sırları.. Her türlü bortu böceği yedirmesi.. Uzun Cook uzun aksqm yemekleri.. Her durum ve koşulda desteklemesi.. Sonra ortaya çıkan gerçekler.. 12 cezaevinde görüş gezmemiz.. Bana telefon açıp kız arkadaşımla villaya göndermesi orada site halkı tarafından tutulmamiz.. Herkesi dolandırmış meğer.. Üzerine kayıtlı mal varlığı ortaya çıkınca Sok olmamız.. Oteller fabrikalar galeriler.. Sonra tekrar cezazvleri gezmeler... Ama bir şekilde hepsinden qklanmasi.. Her seferinde tüm ailenin ona kucak açısı.. Enteresan kişilerle tanıştirmasi.. 6 ay ultra zengin 6 ay Fas fakir olmamız.. Neler neler.. Vefat ettiği gün dqhq yeni defin etmişken bankaların kurumların araması toplam 65 milyona yakın borç bırakması sene 2019.. Ne anılar ne anılar :))
Hep hakaret küfür dayak hatırlıyorum sadece kendini düşünen kötülük saçan ihanet eden sankin dünyada tek o varmış gibi bencilce yaşayan bir baba olarak hatırlıyorum kendisi benim öz babam ama nefret ediyorum babamdan bazen bazı erkeklerin davranışı bazı kurdukları kelimeler babamı hatırlatıyor babamı hatirlatan bir erkekten anında soğuyorum gözüm görmek istemiyor o erkeği babamı hatırlattığı için öyle erkeklere de anın da kinleniyorum bir kaşık su da bogacakmisim gibi hissediyorum sanki düşmanım babama benzeyen tip ve huy olarak benzeyen erkekleri hiç sevmiyorum bana zararları dokunmasalarda çok acayip sinir sitrese girmeme neden oluyorlar
Tabii olmazmı? Babam yüzünden kanser olmuştum, üniversiteye giderken bana zerre ne maddi ne manevî yardımcı olmuştu. bende dava açmıştım babama birinci davayı kazandım ikinci davada babam bana karşı avukat tutmuş kazanmıştı. halbuki avukata vereceği parayı bana verseydi aramızda buzlar buz dağı olmazdı, sonrasında borç çıkardı bana. Zaten öğrenciyim birde borcu nasıl ödeyeceğim diye sıkıntıya girdim. Davadan 1 ay sonra da kanser olduğumu öğrendim zaten, o zamanda gelip kızım nasılsın diye sormadı. Bazı insanlar gerçekten baba olmamalı ya.
Geçmiş olsun 💐
@Kutukutupensem teşekkür ederim sağolun, geçti zaten de 2-3 sene oldu.
Şu an babanla aran nasıl
@Kutukutupensem konuşmuyorum kendisiyle
Peki annenle aran nasıl
@Kutukutupensem annem başımın tacı beni bir kere yalnız bırakmadı.
Ne mutlu sana gizli kullanıcı
@Kutukutupensem teşekkür ederim kutukutupensem
Rica ederim.
Şu an nasılsın
@Kutukutupensem siz peki babanızla aranız nasıl
@Kutukutupensem elhamdülillah iyiyim kontrollerim oluyor 3 ayda 1
İstersen bana ulaşabilirsin
Konuşalım istersen
@Kutukutupensem neden size ulaşayım ki?
Sohbet etmek için
@Kutukutupensem yok etmeyelim
@Kutukutupensem?
@Kutukutupensem tabi
Sildin mi
@Kutukutupensem hepsi silinmiyor
Neden tatlım
@Kutukutupensem ne tatlı mı bee ge*izekalı
Bana ulaşır mısın
Bir çok anı, hatıra var ama gözümün önüne ilk gelen babamın gece uyurken bana masal anlattığı sahnedir. Kollarına alır birbirinden farklı hikâyeler, masallar anlatarak uyuturdu. Hayatım en güzel uykusuydu. O an hissettim huzur galiba bir daha bulamadım.. Benim için dünyanın en güzel babası... Babalar günü kutlu olsun🤍
yaaa konu babalar olunca duygusallaşırım Babamla küçüklüğümde, sokakta bulduğum minik bir kediyi eve almak için saatlerce dil dökmüştüm, en sonunda “sen hayvanlar olmadan yapamazsın” deyip izin vermişti. O kediyle o kadar güzel anılar biriktirdim ki, hep minnetle anıyorum
Annemin aksine babam tüm anılarımda hatıralarımda yanımda olan bana destek olan tek kişi zaten... Annemin üvey anneden farkı yok 🙃 o yüzden babam tüm anılarımda, her ihtiyacım olduğunda, en güzel zamanlarımda, en destek görmeye ihtiyacım olduğunda...
çok fazla var.. en sevdiğim küçükken nehre balık yakalamaya giderdik yanında park vardı orada oturur dondurma yerdik oranın fıstıklı keçisütlü dondurması çok güzeldi bazende çekirdek çay iciyorduk sonra da balık yakalamaya giderdik akşama doğru eve dönüyorduk
Bizde baba figürü öyle sevgisini sözle göstermez. Bilirsin sevdiğini ama o seni seviyorum oğlum demez. Bizde seni seviyorum baba demeyiz. Öyle alıştırılmadık. Ama dua eder, iyi dileklerde bulunur. O bize yeter. Haaa diyebilmeyi ister miydim. İsterdim. Ama işte öyle büyütülmedik. annemede öyleyiz. Anımız pek yok. Köyde büyüdüm. bizim anılarımız hep beraber çalışmak oldu :)
Disiplinli büyüdük çok anım var birini hiç unutamıyorum birgün yazın izinli idim köye gidelim dedi tamam diyerek ekmek falan almak için durdum o sağ önde oturuyor bizden başka kimse yok elimdeki posetleri arabanın sağ arka kapıyi açıp koltuk üzerine koyup bende arkaya oturdum babam arkaya döndü oğlum arabayı kim sürecek dedi kafamı öne eğdim oradan on koltuğa geçtim o günü hiç unutamıyorum 🙂
"Ders çalışamıyorum, tam bir g*ri zek*lıyım mezun olamicam galiba" dediğimde "üzülme, her zamanki gibi ne yapar eder çıkarsın işin içinden bi şekilde" demişti.
Sonra ne yapıp edip mezun oldum. Adam beni tanıyor...
Kardeşimin sünnetinde makyaj ve saç kurbani olduğum. icin fotoğraf çekiminde babama fotoğrafçının yenge hanıma yaklaşır misiniz diye beni işaret etmesi 😄😄😄😄😄😄😄😄bunu ne zaman hatirlasam kuaföre müthiş dualar ediyorum 😄
Herkesin babalar günün kutluyorum babası olamayan baba olamayan baba olup evladını kaybeden babalık yapan sizin de babalar gününüz kutlu olsun.♥️
Benim babamla tüm güzel anım aklımda hiç unutmadım unutmamda...
Bizim nesil baba sevgisini dıştan görmesi ancak içten gördü. Tabi bu da bir eksiklik olarak kaldı gibi nesilde.
Şimdi göstermeyenden zaten eşi boşanıyor. 😃 Çocukla aman ilgilenmiyor filan diyerek.
Babamla birlikte Mersin’de çok severek gittiğimiz, oldukça da ünlü bir künefeci vardı. Babam o dönem kanser hastasıydı, biraz toparlanmıştı. Bir gün ona İyileşip ayağa kalktığında tekrar gider miyiz diye sormuştum. Gideriz demişti. Ama nasip olmadı.
Kafamı masadan sektirmişti matematik sorusunu çözemediğim için. O sıra da kardeşimi ayağından tutup sirkelediğini görmüştüm. O gün derslerim hakkında yalan söylemeye başladım ve çalışmayı da hepten bıraktım. Üzülecek bir şey yok yani üzülmeyin.
O sıralarda *
Benim babamla unutamadım bir sürü küçüklük anım var hangisini söylesem bilemedim 😊
Tüm babaların ve baba adaylarının babalar günü kutlu olsun ❤️
Annem çalıştığı için ilkokula giderken beni hep babam hazırlardı. Kahvaltıyı o hazırlardı, saçımı o toplardı. 😊
Az oynamadım ya babamla futbol çocukken kaleci oluyordum ben hep 😂😂 Her zaman söylüyorum sıkıyorsa babasıyla futbol oynayan kızları da üzsünler ağlarına düşürsünler 🙄
Çok yok, saolsun iyi bi kişilik kazandırdı. Çok harika bi adam diyemem, bi hatıra ds üretemedik pek, ya da beklentim fazla
Evet tabi ki. Mesela yolda yürürken bana bakanları dövmesi hiç birini unutmam hepsi ayrı bir rezillik
Evet. İlk üniversitem şehir dışındaydı, otobüsle giderken elini kalbine koymuştu. Kötü günler atlattım ve yine yanımda o var
Babam pek hediye alan biri değildir ancak ben ortaokuldayken doğum günüm için kutu kalemlik almıştı o gün bugündür hala kullanıyorum 🙃
Çok var iyi ki varsın babaaaaaaaaaaaa💙💙💙💙💙🎈💙🎈💙💙🎈💙🎈💙🌸🌸💙💙🌸💕🌸🌺🌸💕🎈💕🐼💝🌺🍬🌺🍭🍬🐿️💞💞🍬
Babamla her anım güzeldi belki mükemmel bir ilişkimiz yoktu ama
Kalbimde öldü çoktan ahirette hesaplasmada görüşürüz insallah
İyi olan hiçbir şey bırakmadı. Kötüler de bu kafadan silinmiyor zaten. 🙂
Araba sürmeyi öğret dememle başladı anım siz anlayın gerisini
Babamı severim ama çok değil bir kez bile benim saçımı okşadıgini hatırlamıyorum oturup sohbette etmeyiz birşeyi basarinca iyi der sadece bide bilmiyorum der sürekli
Yok. Ayağım altındaki paspas neyse babamda o benim için. Varkende yok gibi.
Benim babam pek iyi bir baba değildi hiç güzel bir anımız yok😔
En son ölmeden önce videolarını çekmiştim dondurma yemistik
Genç yaşta kaybetmişsin başın sağolsun
Babamı mezarında ziyarete gittim bugün. Anı çok ama mazide kaldı maalesef.
Babam beni küçükken dedeme emanet etmişti dedemde beni bir parkta unutup gitmişti.😂😂
Babamla çocukken güzel anılarım pek yoktur, saygımdan dolayı konuşurum.
Yorumları okudum da hemen hemen hiçkimse babasıyla samimi değil
Yani aslında çok anım var da babamla öyle samimi bir iletişimimizi söz konusu değil
Küçükken ödül töreninde babamı da istemişlerdi. Son gündü diye annemin telefonundan ısrarla aramıştım. İşim var diye bağırıp kapatmıştı
Babamı sevmem çocukluğumu caldı çocukluğumdan bu yana gram sevgı ılgı gormedım ondan nefret edıyorum asla da affetmıcem ıkı yıldır konuşmuyoruz sıfır ıletısım
Babamla her anım güzel ama 10 yaşına kadar dayak yedim Max 2 3 kerede olsa garip bir şekilde büyüdükten sonra bir daha yemedim
Hem de çok. Keşke yanımda olsa. Onsuz 8. Babalar günü
Bir müddet düşündüm yok gibi geldi babayla fazla vakit geçirmedik iş güç sebebiyle
Olmaz olur mu babam tam bir odun yani odunun vücut bulmuş halı hiç bir şeyi kutlamaz
Dünyanın en fazla çilesini çeken babaların babalar günün kutlu olsun.
Babam ben çok küçükken ölmüş anım yok.
Benim için anlamsız bir gün.
Hayatta değil mi
Unutmak istediklerim var evet
:(((
Hep bağırıp çağırıyor anı manı yok
Unutamadığım tek anı, hiç anımın olmaması.
Bütün anılar şiddet ve stres
Hiç tanıyamadım anımız yok maalesef
Annem evde yokken hep köfte pişirirdi ejdhwhs
Benim için anlamsız ve saçma bir gün
Babamın beni denize atması 😭
Özel bir anım yok da kutladım yine baba sonuçta
Hiçbir zaman babam olmadı ki anım olsun
Her zaman aksi ve ters oluşu
Rize-Bolu maçına gitmiştik
Babam yok ki zaten olsaydı babalığını hiç görmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?