Koskoca Devlet şu saçmalığı nasıl çözemedi. Hepsini 1 haftada toplayıp uyutacaksın bitti gitti. Bu işin başka çözümü yok. İlla ki kendi çocuklarına saldırınca harekete geçecekler.

Koskoca Devlet şu saçmalığı nasıl çözemedi. Hepsini 1 haftada toplayıp uyutacaksın bitti gitti. Bu işin başka çözümü yok. İlla ki kendi çocuklarına saldırınca harekete geçecekler.

Bu konuda benim fikrim çok net.
Sokakta başıboş kedi ve köpek olmaz hepsi toplatılmalı.
Ama uyutma diye yumuşattığınız katliam fikrine tamamen karşıyım.
Kimseye zararı olmayan bir hayvanı öldürmek yanlış.
Ben de karşıyım öldürmeye ama başka türlü belki 30 milyon köpeği nasıl kontrol edeceksin?
niye kaç milyon suri afgan baktık ya
30 milyon değil 300 milyon
Hayvanı insandan nasıl üstün görüyorsun
Hanımefendi sokakta başıboş hayvan olmaz önce bunu kabul etmeniz lazım. Avrupada başıboş köpek yok Hindistan gibi gelişmemiş yerlerde var. Önce bu sorunu kabul etmemiz lazım. Daha sonra nasil çözebiliriz konusuna gelince farklı fikirler öne sürebiliriz. Ben Köpekleri seven birisiyim ama gerçekten saldırgan köpekler var ama uysal köpekler de gördüm bu yüzden hepsini öldürmeye karşıyım hepsi saldırgan değil ama kesinlikle sokakta köpek olmaz..
Şunu izleyin.
sen önce gitbi bi barınaklara avrupa ile burası bir değil
Kanka bunu nasıl izleyim la kaç saat bu? ASLKJDSGF @quraniyyunmuslim
ve orada da hâlâ çözülemedi
bir sürü köpeğin sokağa terk eden var
@2Yüzlüİnsanlar geliyor musun konuşmaya
@YigitKose34 boş vaktin varsa izle @2Yüzlüİnsanlar siz de izleyin ikiniz de yanlış taraflardasınız biriniz 30 milyon köpek olduğunu iddia edip hepsini öldürelim diyor diğeriniz sokakta köpekler olsun diyip çocukları umursamıyor ben ortacıyım köpekler ölmesin ama çocuklar güvende olsun
30 milyon köpek falan yok max 4 milyon köpek var bu sorunun çözümü hepsini öldürmek değil izlerseniz bilimsel çözüm yöntemini öğrenmiş olursunuz. Izlemek istemiyorsanız kendi kafanızdaki fikirlerinizle yaşayın o zaman.
o köpeklere bakılacak barınak yok yeterli alanda yok belediye veterinerinde röntgen bile yok imkansız böyle bişi şu koşullarda hayvanlar dört duvarda olmaz
@2Yüzlüİnsanlar bence de çok haklısın hepsini uyutalım köpekler de huzura kavuşsun biz de
o zaman çocuklarıda askeri eğitim kamplarına alsın olmasın sokakta hepsi başı boş gibi oraya buraya sataşıyor
yoo kürtajı destekleyelim fazla çocuk sorunu çözülsün
çocuk yoksa sorunda yok
Hayvantapar ve insansevmezleri ortadan kaldırmadan olmaz o.
insantaparlarıda kaldıralım
Doğru onları barınağa kapatıp gözleri önünde köpekleri uyutmak lazım
af çıktı sonuçta istediğimi yaparım bebekleri katledenler gibi
nasıl kestiler kol bacaklarını
attılar sokağa
dedi insantapar 14 yaşında çocuk 6 kişiyi bçakladı keşke dana denk gelseydi
bizde geri çıkartıyoruz sıkıntı yok
ama o insanlara fena sıkıntı oluyoruz
@2Yüzlüİnsanlar 😂😂😂😂😂😂 tamam hadi sen köpeklerinle yaşayabilirsin @2yuzluinsanlar
Biz onları mi savunuyoruz. Sizin kafanız bu işte. Işte biz bu çarpık sapkın kafaya karşıyız.
niye her köpeği bir tutuyon ya ama her insanda aynı işte
@2Yüzlüİnsanlar valla biz mahallede çocuklarla köpekleri kovalıyoruz korkup saldıramıyorlar
@2Yüzlüİnsanlar çok komiksin aynen devam et :DD
sende komik olabilseydin keşke 😂
Biz de bu vicdansızlığa karşıyız. Bu kafada olan ama köpekler ama başka bişeyden ölen kimseye üzülmem. Çocuklarınıza sahip çıkın yanınızdan ayırmayın sırf çocuklara göz kulak olamadığınız için tüm köpeklerin öldürülmesini talep etmeniz saçmalık ve kabul edilir bişey değil. Ben insan gibi açıkladığımda anlayacağınızı sanmıyorum. Ölmesini istemeyenleri onlarla aynı yere kapatıp onların öldüğüne şahit olmasını isteyecek kadar pis bir kalbiniz var. Hayvanlar öyle değil ama zarar görmeden zarar vermezler.
Kendinizi de yırtsanız bunu yasalaştırmanız kabul ettirmeniz mümkün değil bunu da eklemiş olayım.
@2Yüzlüİnsanlar mantıklı olacağını düşünsem 2 dk insan gibi konuşurdum senle ama hiç sanmıyorum :))
insan olduğun için böylesin zaten hayvan olsan olamazdın
sende ölen bebekler için zırlamıyon mu
şu sürekli öldürme haberiyle çıkan insanlar gibi mi 🤣
@2Yüzlüİnsanlar evet evet onlar gibi 🤣
Patron insansevmezlerin insanlıktan bahsetmesi komik oluyor. Bunlar Israili destekler, ses çıkarmaz. Köpek parçalamış çocuğu kalkıp çocuğu ailesini suçlarlar. Oysa laboratuarlarda değiştirilen kendilerine köle yaptırılan hayvanlarada acımazlar.
13 yaşında çocukta yavru köpeğin kulağını keser bunlarda insanlıktan çocuk sevmekten bahseder böyle de 2 yüzlüsünüz işte
@2Yüzlüİnsanlar sallama nerde çocuk köpeği kesti
@2Yüzlüİnsanlar kendi kendine konusuyorsun. soylediklerin bizim sorularımızın cevabı bile değil. cünkü bir cevabın yok ve biz haklıyız hayvantapar insansevmez yaratık.
Boykot yapıyorum. Canı acıyan çocuk, hayvan farketmez hepsinin arkasındayım. Tüm köpeklerin uyutulmasının ne kadar canice olduğunu anladığında tekrar konuşalım.
Tekrar söylüyorum yasalaştırmanız mümkün değil. Hiç bir ihtimali yok sadece gördükçe yazık diyorum. Cani insanlardan dolayı hayvanları daha çok sevmekte asla bir sakınca görmüyorum. insan severim cani insan sevmem. Bu düşüncelerinizle başbaşa kalın :)
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Tum kopekleri diyen kim sayın hocam. başka insanları korumak adına bu hayvanların yok olması lazım. hayvanseverlerinde başı boş kopeklerin coğalmasına kendı hallerinde ac kalmasına goz yumup, vahsi hale geldikten ve insanlara saldırdıktan sonra, hayvantaparlık yapmaları makul mu? laboratuarda uret, ilen genetiği oynanmıs hayvanlara ne demeli?
İnsanlar cani değil, insanlar yasama savası veriyor aynı hayvanlar gibi. Hatamız, hayvanları bakamayacagımız seviyede cogaltıp seviyoruz ayagına saldırır hale getirmemiz. baska care yok. bu hayvanlar saldırdıklarında yok edilmeli ve cogalmaları sınırlandırılmalı. ve bu gercek hayvanseverler tarafından kontrol edilmeli. topu devlete atıp kurtulamazsınız.
Ayrıca husky lerin ana vatanı burası değil. sırf hayvan güzel diye sıcak havada besleniyor. yazık hayvana... Bu bir örnek. Dobermanlar, vahsi alman kopekleri besleniyor sonra sokaga bırakılıyor ve carpık cogalma ile vahsilestiriliyor. Kim suclu yine o hayvantaparlar. Artık aklınızı basınıza alın..
köpek satın alınıyorsa bu sizin gibilerin suçu
Instagram'da cins fiyatı sormasını biliyonuz ama
insantaparlar da diğer canlıları sevmez yok eder bencildir
@2Yüzlüİnsanlar yooo benim muhabbet kuşum var balık besledim daha önce
yani doğasından edilen bir kuş küçücük kafes içinde
çoğu kuşta ülkeye kaçak yollarla sokuluyor
@2Yüzlüİnsanlar yeminle hastasınız 🤣🤣🤣
diyecek laf bulamadın tabi
çünkü sende onlardansın
üretim destekçisi
@2Yüzlüİnsanlar o zaman sen evde köpek besleyenlere de düşmansın
özellikle cins alıyorsa evet
@2Yüzlüİnsanlar sokak iti sahiplendiyse?
olması gereken o zaten
@2Yüzlüİnsanlar siz sokaktaki köpekleri sahiplenin sokakta 1 tane bile kalmasın ben razıyım. Ama sokağa salmak yok. Kafalarına taşı yerler hahahahahaha
sizde üremeyin yoksa o çocukları daha çok çöp poşetinde bulursunuz 🤣
@2Yüzlüİnsanlar hee hee hadi 🤣🤣
haberler ortada bak nasılda bebeleri ortadan kaldırıyorlar helal olsun 😂
şimdi 60 bebek sonra milyonlar
O itler kadar değerin yok. Ağzımı açıp sana da çocuğuna da beddua ederdim ama tutmasından korkuyorum. Umarım karşıma çıkmazsında kafanda taşı kırmak, beynini patlatmak gibi şeyler yapmak zorunda kalmam. Yiğitliğin y si yok. Kuş beslemiş bende besledim diye ortalıkta geziyor. Karma seni de çocuğunu da bulur... Bu lafları sana evren tek tek yedirir. Tek dileğim de bu şu an
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ istanbuldaysanız bir yerde kahve içerek tartışalım. yüzleşmeden bazı gerçekleri konuşmanın anlamı yok. bende evde kedi besliyorum. sokak köpeklerine değil ama evde köpek beslenmesine karşıyım. yazık hayvanlara. hayvanları saldırgan hale getirmek kadar onları kontrolsüz beslemek vahsilestirmek de tehlikeli. hayvanı besleyip büyütüp hadii kendi başına yiyecek bul diyen hayvanseverler çözsün o zaman. insanlara saldırmalarına izin vermeyecek tek yöntem islahtır. evet günahsızlarda var aralarında ama kontrolsüz yetiştirilemeyen eğitilemeyen başıboş köpeklerde insanlarda zararlı.
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ burada yazmaktan daha iyidir. :)
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ ben sadece birbirimizi kırmayalım istiyorum. çoğu konuda aynı fikirdeyiz ama nedense birbirimizi geriyoruz. ayrıca onu düşünmedim.
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ :) Bende aynı fikirdeyim.
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ evlendiniz mi la
Hocam @ANGEBLANC ile hemfikir olmamız bunu gerektirmez ama gerçek şu ki aklıbaşında yorum yapan insanlarla yüzyüze görüşmek her zaman beni mutlu etmiştir.
Bu konuda insanların hassasiyeti gerçekten çok yüksek, özellikle çocuklara bir zarar geldiğinde toplum olarak derin bir endişe hissediyoruz. Ancak sokak köpekleri meselesi çok boyutlu bir mesele; sadece “toplayıp uyutmak”la çözülmüyor ne yazık ki. Hem etik açıdan hem de hukuki olarak toplu itlaf ciddi tepkilere yol açıyor ve hayvan hakları da anayasal güvence kapsamında. Belediyeler barınak kapasitesi, bütçe ve insan kaynağıyla sınırlı çalışıyor. Sen sokakta hissettiğin bu güvensizlikte yalnız değilsin ama çözüm ararken insanlar, hayvanlar ve tüm canlılar açısından dengeli politikalar üretmek gerekiyor. Bu konuda senin ne tür bir çözümün olurdu? 🐾🤔
Ya sokarım barınağına bütçesine. Toplayıp uyutacak bitti gitti
Cevap
2Cevap
toplasınlar
Mantıklı düşünen biri daha geldi kralsn
Devlet topluyorda bu seferde hayvan dostları eylem yapıyor katil devlet diye
@2Yüzlüİnsanlar dedi köpek akıllı
Eğer bir Yakınınız veya siz başıboş köpekler tarafından saldırıya uğrarsanız anlarsınız başınıza gelmediği için böyle konuşuyorsunuz hanımefendi
Bunlara köpek saldırsa kendilerini suçlarlar 😂😂😂
geldi ama ben bir köpek için hepsini aynı kefeye koymuyorum çünkü siz değilim ve hiçbir hayvanın öldürülmesini işkence edilmesini savunmam
sende biraz vicdan olsaydı savunmazdın
dünyada tek insan yaşamıyor
Asla ben öldürülmesini savunmuyorum ama barınaklar gibi yerde tutulması daha mantıklı değilmi
barınakta hayvanlar açlıktan birbirini yiyor
Dün marketten çıkamadım korkudan bir sürü vardı hakmı simdi bu ve savunmasız çocuklara saldırıyorlar öncelik insan hakkı ve canı
tedavi yok yemek su yok
Ben de hayvanlara eziyeti sevmiyorum. Acı çekmeden küçücük bir iğneyle huzurla uyuyacak. Ama bi daha uynamamak üzere. Sonra kepçeyle derince bir çukur. Hopp içeri. Kimse rahatsız etmeyecek onları
öncelik insan olmak insan değil
diğer canlılarında yaşam hakkı var
Ozmn sizin gibi çokkk hayvan severler aç bırakmayacaksınız kontrol edip mama götüreceksiniz
tamam o zaman seni uyutalım
@00lavinya00 eline bir kıırılmaz değnek al gelirlerse yapıştır direk
Tabiki yaşam hakkı var ama öncelik insanlarda özellikle Çocuklarda
şikayet eden sizsiniz sizde elinizi taşın altına koyacaksınız yok öyle şey
Kusura bakma ben çocukları düşünürüm masum yavruları
o zaman bizde çocuklar için duyar kasanlara aynını deriz
çocuğunuza sahip çıkacaksınız
masum dediğin çocuklar orman yakıyor köpeğin kulağını kesiyor bağlı köpeğe taş atıyor kediyi camiye asıyor
ben asla çocuk savunmam
Hanımefendi keyfimizden şikayet etmiyoruz can korkusu var anlamıyorsunuz herhalde
Ooooo tamam siz haklısınız sizinle bırak tartışmaya konuşmaya bile gelinmez masum çocukları suçlamaya geçtiniz yazık
o zaman çocuklara zarar gelince de duyar kasmayın bende öyle çocuk istemiyorum etrafta
hâlâ masum diyor ya
@yigitkose34 köpekler çok iri taşla sopayla olmazki
sonra da saldırdı oluyor işte taş sopa diyor iyi oluyor size
Tamam hanımefendi haklısınız siz devam edin inşallah çocuğunuz ya da yakınınız saldırıya uğramaz
sen korkuyorsun diye ne hakkın var hayvana zarar vermeye
uğrasada nasıl davranması gerektiğini bilir hadsiz
insandan zarar geldiği kadar hayvandan gelmedi
@2Yüzlüİnsanlar saldırırsa dayağı yer
@yigitkose34 maalesef anlamıyorlar çocukları hiçe sayan kişiden bir şey beklemek anlamsız
Ben mahallemdeki itleri belediyeye toplatıyorum. Yiyorsa gelsin bizim mahalledeki çocuklara bi dokunsun bakalım
masum hayvana vur diyen çocuk diye savunma yapmasın hiç gelirse bende tekmeyi basarım çocuğa
@2Yüzlüİnsanlar basamazsın seni çocuk bile kovalamaz 🤣
bende çocuklara evden taş atıyorum sıkıyorsa evin etrafında dolaşsın
@2Yüzlüİnsanlar nah atarsın :DD
senide inşallah 16 yaşında çocuk bçaklar da görürsün çocuk sevgini
bck atamam 🤣
En güzelini yapıyorsun çocuklara hiç dayanamam Allah'ım korusun onları
1 insan 10000 tane köpekten daha kıymetli @00lavinya00
hee kesin korur 🤣
siz nasıl hayvanlara kıyıyorsanız bizde çocuklara kıyıyoruz adalet
@2Yüzlüİnsanlar sen madem köpekten üstün değilsin evinden çık sokakta yaşa evine köpekleri doldur orada yatıp kalksınlar
1 köpek dünyadaki tüm insandan kıymetli insan gibi ihanet etmiyor
sende bu kadar çocuk seviyorsan üreme boş yere al çocuk sahiplen
@2Yüzlüİnsanlar tüm insanlardan değil ama senden kıymetli köpekler onu anladık sayende 🤣
bir sürü okula aç giden çocuk var onlara yemek dağıt
senden kıymetli olduğu kesin insantapar
@2Yüzlüİnsanlar çok komiksin 😂😂 @2yuzluinsanlar
e kıskanma sende ol
Sizi toplatsınlar. Saldırgan köpeklere bişey düşünülür
Başka türlü nasıl kontrol altına alacaksın? Hayvanları öldürmeye ben de karşıyım ama bunu 1 defa yapmadan bu iş çözülmeyecek
hadi ordan karşıymış mış hayırsız ada katliamı işe yaradı mı
@2Yüzlüİnsanlar evet yaradı
bck yaradı hani o zaman
Seni de toplasınlar , karabaş sınıfından alırlar seni de
Aha bi tane daha geldi 🤣
Ulkede halkı düşünen umırsayan var mı
Yok maalesef
Bu karilar çıldırmış..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?