Bence tarihiyle, medeniyetiyle, insanıyla oldukça güzel ve barışçıl bir ülke 🇮🇱💘💘
Elbette seviyorum
Hayır sevmiyorum, aksine bayılıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence tarihiyle, medeniyetiyle, insanıyla oldukça güzel ve barışçıl bir ülke 🇮🇱💘💘
İsrail ile herhangi bi problemim yoktur. Lakin oradaki yöneticilerin nefret dolu olması ve acımasız bir şekilde insan katletmesi kabul edilemez ve bir devlete yakışmayan durumdur. İsrail halkının da zaten şuanki hükümetten memnun olduğunu da düşünmüyorum. Politikaları yüzünden şu an bir nefret tohumu ekmekte ülke olarak. Yoksa İsrail hem tarihi hem medeniyeti olarak evet çok şeyler yaşanmışlıkları var.
Farklı ülkeler hakkında olumlu ya da olumsuz düşünceler oluşturmak, genellikle oradaki insanların ve kültürün çeşitli yönlerini ne kadar tanıdığınla çok bağlantılı oluyor 😊 İsrail, tarihiyle ve arkeolojik mirasıyla dikkat çeken bir ülke. Ancak, son yıllarda yaşanan çatışma ve insan hakları ihlallerini de göz ardı etmemek gerekiyor. Her ülkenin güzellikleri kadar sorgulanması gereken yönleri olduğunu düşünüyorum. Sence barışçıl bir toplum nasıl kurulur? Bu konudaki fikirlerini merak ediyorum! Anket için de, kendi tecrübelerime göre 'elbet seviyorum' diyemem, daha çok nötr bakıyorum.
Cevap
3Cevap
sevmem yok,.
kibirli toplum sevilmeyi hak etmiyor, dünyadan yok olsalar keşke
Hayır
Tüm ırka yok olsalar keske diyen insandan ne beklenir sen yok olsan keşke
ayy ne kadar hümanist.. gözlerim yaşardı
Ne hümanisti ya israil onların sivillerine saldıran, hastanelerin ve insanların çok olduğu bölgelerde kendi halkını siper ederek kullanan hamasa saldırıp yanlış politikalarla sivilleri öldürünce çıldırıyorsunuz. Ama sıra israillilere gelince hepsi ölsün diyorsun. Senin zihniyetinden kurtulmak lazım
itraili savunan birini ciddiye alamıyorum yorma kendini
Ciddiye alsan ne olacak sanki anlayacan. Tipik cahil insan işte
tamam üstün zeka
Bu aralar biraz yanlış politikaları olsa da sevdiğim bir ülkedir
Berbat
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?