Evet soru gayet açık. Her şeyi beklediğim ks. Bakalım buradan da İsrail sevdalıları çıkacak mı.
Nedenleri ile açıklayın.
Nedenleri ile açıklayın.
İsrail, yönetimi siyonist bir yönetimi benimsediği için bu katliamları yapıyor. Halk'ın çoğunun desteklemediği bir olay. Örnek veriyim, Işid gerçek Müslümanlar biziz diyip katliam yapıyor. Siyonizm'de gerçek Yahudiler biziz diyip katliam yapıyor. Yıllarca komşu olmus , beraber oyunlar oynamış, beraber sohbet etmiş kişiler neden birbirlerini öldürsünler. İyi bir araştırma yaparsanız Yahudi ve müslüman kişilerin evlendiklerini ve birbirlerine gerçekten aşık olduklarını ve savaşa rağmen sevgilerinden vazgeçmediklerine şahit olusunuz. Her Yahudi kötü biri diye bir anlayışı benimseyenler gerçekten acınacak haldeler. İsteyenlere bahsettiğim fotoğraflardan örnekler yollayabilirim mesajla.
Unutmayın , terörün din'i yoktur.
bunları gazzede 5 yaşında cocukları top oynarken öldüren devletine hukumeti ne oy verirken hiç düşündünmü. siz sadece yalancı ve korkak bir kavimsiniz unutmaki obüyük gün geldiğinde bol bol dikdiğiniz gargat ağaçlarıda sizi saklamayamayacak siz cocuk öldürürsiniz kadın öldürürsünüz elleri kolları bağlı ınsanları öldürürsünüz carpısarak ölüdüremessiniz
Avrupa'daki hristiyanlar bile müslümanları terörist olarak görürken yahudiler mi katliamı desteklemeyecek?
Nedenleriyle açıkladım. Üstüme düşeni yaptım.. Yazdıklarımın tek kelimesini bile anlamadığınıza eminim. Aklı başında bireyler olsanız konuyu konuşabilirdik her yönüyle . Cennetin ışığı üzerinize olsun.
Kısaca sana şunu söyliyim. Eğer ben Türk ordusunun başkomutanı olsam şuanda israile girmiştim. Turan ordusunu da kurup dünyaya hüküm sürmeye çalışırdım. Yapılacak basit aselsan havelsan gibi askeri teknolojik ürünlerinin yapıldığı yere yetenekli mühendisler almak. İsraili vururdum. Arkasından amerika!
Allah bildiği gibi yapsın o israili. gözleri kör olsun..
seviyorum diyen pislikler içinizdeki vicdanınıza tüküreyim sizin!!! neymiş araplardan topraklarını alıyormuşta kararlıymışta falanda filanda.
savaşın ortasında kalmanın, onca insanın ölümüne şahit olmanın, evlat, anne-baba-kardeş acısını tatmanın , yerinden yurdundan edilmenin, yetim kalmanın, sakat kalmanın, küçücük bedenlerin küçücücük yaşta onca şeye şahit olmanın nedemek olduğunu bilmiyorsunuz, bilmiyor olabilirsiniz ama kendinizi o insanların yerine katıp düşünebilme gibi bir kapasiteye sahipsiniz. o kapasitenizi bir çalıştırın zahmet olmazsa...
birgün Allah korusun o savaşın ortasında bizlerinde kalma gibi bir olasılığı varrr !!!
Şu seviyorum diyen gizliler adamsanız kimliğinizi gösterseniz pislik bebek katili seviciler sizi
Azimmis sictim azmine
l*n çocuk öldürmek yakıp yikmak kKuran A yapılan saygısızlığı hiç mi görmezdiniz
Doğru sizin gibilerin gözü hep kördür
Cevap
44Cevap
Ne seviyorum ne sevmiyorum. Hani derler ya sevmiyorsan bile saygı duy diye. Onu da zorla yapıyorum çünkü insanların hayatlarını mahveden, her tarafı yakan, yıkan, döken bir ülkeye saygım duymam beklenemez. E bunu yapan bir ülkeyi de sevmem imkansız herhalde.
Teşekkür ederim
Hadis-i Şerif’te, Yahudilerin taşların ve ağaçların bile arkasına saklanacağı, buna karşın Gargat ağacından başka bütün taş ve ağaçların: "Ey Müslüman, Ey Allahın kulu, Yahudi arkamdadır, gel onu öldür" diyeceği ifade ediliyor. (Buhârî, Tecrid, IX, 73; Tirmizî, Birr, 25; Fiten, 2; et-Tâc, I, 25).
@burak-ccc nerde o hadis kanıtın varmı?
Seviyorum ama yakıp yıkmalarını değil. Azimlerini seviyorum adamlar parça parça filistin'i satın aldılar. Kalanı da yağmaladılar. İsrail oğulları vatansız aslında lanetli ama buna rağmen iyi durumdalar. Mesela taş patlasa on milyon nüfusu var ama kadın , erkek , çocuk demeden savaşa hazırlanıyorlar. Çok şey var şimdilik bu kadar yeter.
Yaptığı işlerden dolayı değil savaş yanlısı olmasından dolayıda değil milleti vatanına çok bağlı herkes bütün varlığının yarısını devletine bağışlayacak durumdalar başbakanın maaşı devlet memuru maaşının iki katı sadece. Kendi halkına çok duyarlılar istikrarlı olmaları kendi açılarından güzel bir şey.
Ülkenin liderlerini, ülkeyi yönetenleri soruyorsan pek hoşlanan çıkmaz. Ama insanları ile ilgili genelleme yapamam, kötüler veya iyiler diyemem. Medyadan duyduğumuz kadarını biliyoruz ne kadar emin olabiliriz ki
Nefret ediyorum Israil, Çin, Hindistan, Amerika'dan Allah belalarini versin hesap gunu yakindir insAllah!!
Hindistan?
Ilk defa duyuyorum. Mümkünatını düşünemedim çünkü müslümanlar da var orada
Devlet politikası nefret duyulacak bir ülke. Her israilli her Yahudi tasvip etmiyor, Halkın hepsini katmak doğru olmaz. Ama devlet siyonist. Allah belalarını versin tez zamanda..
kendilerini seçkin, özel ve ustün diğer insanlarıda sadece onlara hizmet için yaratılmış değersiz köleler olarak gören bu topluluğu beğenenler köleliği kendilerine misyon edinmişler demektir. bir müslüman olarak ben düşman görüyorum sadece..
Ne seviyorum ne nefret ediyorum. bir duygum yok israillilere karsi
Deseler ki bir şey yapsan dünya onlardan kurtulacak, hayatımı adarım.
valla ne yalan söyleyim israili it kadar sevmem araplarıda sevmem o yüzden bitirsinler birbirlerini...
yazık yani şu sitede bile destekleyenler var.
O ddestekleyenler türküm müslümanım diye gezmesinler ortalıkta
evet seviyorum. Evlenme teklifi etmeyi düşünüyorum asdsafasf seviyormusunuz ne be
:D :D
Halkıyla bir sorunum yok, lakin devlet olarak tutumundan hazzetmiyorum.
Yahudi halkiyla bir sorunum yok ama israilin politikalarını yanlış buluyorum
Seviyorum diyen zavallılar inş israil kendi kanında boğulur allah ın lanet ettiği bir kavmi ben nasıl sevebilirim allah A şirk mi koştum şimdi 😡
İsrail i neden sevelim Filistin mavi marmara vs. Hitleri severim iyi adamdi.
ulumantini başı o büyü yapan o her b*k var neresini seveyim
Kim kimi severse ondandır. Ben alemlerin efendisini seviyorum
israili ancak musluman düşmanları sever
Bu sitenin editorleri gibi
Sign of Solomon u severim ama İsrail'den nefret ederim.
israilden nefret ediyorum ve onlarin birligin bozmak icin elimden geleni yapacagim
evet seviyorum mantıklı olan herksinde sevmesi gerekiyor
abd sonra avrupa ülkelerini sevmediğim kadar sevmiyom
seviyorum çünkü gayet sadık insanlar , topraklarını yıllarca sonra altın vererek araplardan almaları çok hoş. şimdi de arapları eze eze ilerlemeleri çok güzel. Araplar osmanlıya ihanet etmeselerdi şimdi bunlar olmazdı
Midemi bulandırdın.
beğenmediğin israil sayesinde ermeni soykırımı abd parlementosundan geçmedi araştır bakalım
İnsanları öldüren kişileri sevmiyorum
Yahudileri sevmem. İsrail de sevmem.
TÜRK olmayan herşeyi sevmiyorum
altındakimi üstündekimi?
adolf hitler i saygıyla anıyorum
Her açıdan sever ve takdir ederim
Çok çalışkan ve akıllı mıllet ama sevmıyorum
Ne seviyorum ne sevmiyorum
hayır niye seveyim ocleri
kararlı olmasını seviyorum
Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene
Her ülkede kötü insanlar var.